2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    323
Alır canım o toplar olur oyle seyler arada. Doktor ne dedi. Kılodan cok boya bakıyorr bzıım doktor. Hareketlı almadıgı da olur kılo boy uzamıs mı
67 cm cnm uzamış evet baya baya hareketli zor tuttuk aşıya maşallahı var geri geri emekliyor sıpa kanepelerin altına giriyor 2.5 yaşında ki kızımda hemen çeke çeke çıkarıyor

Naptılar bilmiyorum ama birsey yaptıkları kesin bu arada yapsınlar banane de kayınvalidemin işleri işte.
Bu kilolu bebişleri nasıl taşıyorlar ya ben 6 kilo ile 2 haftadır boyun fıtığım coştu
Bizim de çevre çok dır dır ediyorlar kiloya ama kaynanam sağolsun güzel ağızlarının payını veriyor

Mıllet bebek uyutup gece ev temızlıyormus. Cok sukur daha aklımı okadar kaybetmedım. Bebek uyudumu yataga gırıp uyumam 5 sn
Geçenlerde sözde bende öyle yapacaktım hepsinden önce sızmışım
Ama çok güzel birşey varya evi temizliyorum sabah tertemiz oh miss işte benim ki de hayalde benim ev kayıp şehir
Kucaktan inmeyen bir çocuk yapmışım hep bana yapışık kızım hiç böyle değildi melek gibiydi yavrum , oğlana birşey diyemiyorum hani diyorlar ya asıl yeri orman da beslemek gerçekten öyle sinirlennince dişsiz ağızıyla ısırıyor birde acıyor

Kesinlikşe çok haklısın sanırım önce soguk kanlı olmayı ögrenmelıyız bn cok pank oluyorm ıstemszce

67 cm cnm uzamış evet baya baya hareketli zor tuttuk aşıya maşallahı var geri geri emekliyor sıpa kanepelerin altına giriyor 2.5 yaşında ki kızımda hemen çeke çeke çıkarıyor
Oyy yerım onu. Masallh ıkısıne de. Uzamıs demek kı gelısımı de iyi dert etme artık cok. Gercekten baya hareketliler. Kilolar harekete gıdıyor
Çok özenirdim yiyip yiyip kilo almayanlada ama kendim için özenirdim ya
Onu bndd ozenırdım ama gen bu cocuklar cekıyor
Al benden de okadar. Uyumayan bebek yapmısım 15 dkka gunduz. Yalnız da kalmayı sevmiyor. Ozenme hıc pis ole şeyler kaks ole seyler
Uyu vucut dınlensın. Kış dıye heralde daha cok uyku basıyo
Kesinlikşe çok haklısın sanırım önce soguk kanlı olmayı ögrenmelıyız bn cok pank oluyorm ıstemszce
Hıc olma. Bana kaynanam gaddarsın derdi bu yuzden[kendınce ıyı bısey dıyor] ınsanız anlık olabılıyor hersey. Bogaza kacma da gordum balkona cıkma da. Buyuk oglum 2 yasında balkon demırı cok yuksek tı kapıyoda acamazdı ama ben mutfakta ıkrn nasıl becrdıyse acmıs yatık koyup demire cıkmıs 5 dkkıka içinde. Baktım ses yok nerde dıye
Sessızce yaklasıp enseden cekıp aldım. Bagırsam duser.
Ilk ya acemılık. Cocuk sessızse bılkı olmamssı gereken yerde.

Televizyon izlemek dıye bırsey varmıs. Sesızıce kıtao okumak varmıa unıttım uyku daha tatlı ama onu da gece ye saklıyorum
Hahaha kızım aslan bebesi bunlar. Boklu bezle gezer mi hiç
Her burcu gordum en olmaması gereken aslan bebegıymıa. Suan abladım.
Yay en raht gecendı
Boga aslandan da zor ama uyuyodu
Terazi tuvaletw bıle ızın vermıyordu ama oda uyuyordu
Aslan uyumuyor

Allahım korumuş.
İnsan yaşamadan kendisini soğukkanlı değilim diyo da yaşayınca anlıyor asıl. Bende tepkisel bir insanımdır cırlama huylarım vardır bunun bir benzerini kedimizde yaşadım. Anında tepki versem düşecekti yavaş yavaş aldım. Sonra birdaha balkona çıkamadı. Kapı/pencereler için çelik bağlar oluyor delip takılıyor onlardan almayı planlıyorum hepsine. Ben önlemimi alayım da.

Boğa neden zordu?

Keşfetmek istiyor çünkü de ondan bulut resmen gözü açık uyuyor böyle birşey olamaz dün gece yine üzerimizden geçti. Babası işe kaçtı haha ben desen perperişan nasıl akşam olcak derdindeyim. Zorlu bir gün.

Benımd dedıgım 12 sene once. Hem ben cahildim bu kadar bılmıyorduk hem .kat dıye onemesemedımdı. Şimdi daha bılımclıyız ama ozmn aklımıza gelmıyodu. Sogukkanlı olmak ıyıdır herxmn
Oda hareketliydi ve ınattı vede sinirliydi. En guzlı yay. Ye iç gezdir bıde cılvelı işi de bılıyor yay olan. Boga olan höd söd

Her burcu gordum en olmaması gereken aslan bebegıymıa. Suan abladım.
Yay en raht gecendı
Boga aslandan da zor ama uyuyodu
Terazi tuvaletw bıle ızın vermıyordu ama oda uyuyordu
Aslan uyumuyor
Aslan burcu genel olarak uyumuyor bir dahakini engin tecrübene göre yay ayına denk getireyim onda bari uyuyayım ama aslan bebesi izin verirse . 7 buçukta kalktık salonun ortasında yorgan üstünde tepiniyoruz gece bir tek saat olarak 3 ü görmedim çok şükür

3numara yay. Ne bogazından cektım ne uykusundan. Uyansa bıle emekleye emekleyw surune surune gezınıyodu kendı kendınw. Ama oda cok nazlı cok duygusal olaun varsın onunla gez ye iç eglen bıde anasına duskun yay candır
Gercekten aslanlar uyumuyomus ya. Sevmıyor. 10 dakıkada uykusunu alıyor sasırıyorum bn 10 Dakikada uykuya dalamıyom bıle

maşallah ona anaya düşkün olsunlar ya meme uyuduğunu kar sanıyor kendine yetiyor ne gerek var gece uykusuna falan

kızlar atak haftasındamıyız bizim ki 3 gündür hiç susmuyor bağırıp duruyor yemeklerini güzel yiyordu 2 gündür ne mama ne ek gıda çok az yiyor huysuz oldu

26 hafta atağı ne kadar sürer?
Yaklaşık bir hafta süren beşinci atak dönemi, bebeklerin kendilerine ve çevrelerine dair yeni şeyler keşfetmeleri ile sona erer. 26 haftalık bebekler mesafe kavramını öğrendikleri için anne babalarının kendilerinden uzaklaştığını gördükleri zaman daha çok ağlayabilirler.

6 Aylık Bebek Atak Dönemi
Diğer bir büyüme atağı 23. hafta ile 26. hafta arasında gerçekleşir. Bu dönemde bebeğin mesafe algısı artar ve annesinin kendi görüş alanından çıktığı her anda gittiğini düşünür. Dolayısıyla 6.ay anneden kopmanın oldukça zor olduğu bir dönemdir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…