- 26 Nisan 2019
- 5.374
- 8.903
-
- Konu Sahibi ffestinalente
- #59.701
67 cm cnm uzamış evet baya baya hareketli zor tuttuk aşıya maşallahı var geri geri emekliyor sıpa kanepelerin altına giriyor 2.5 yaşında ki kızımda hemen çeke çeke çıkarıyorAlır canım o toplar olur oyle seyler arada. Doktor ne dedi. Kılodan cok boya bakıyorr bzıım doktor. Hareketlı almadıgı da olur kılo boy uzamıs mı
Çok özenirdim yiyip yiyip kilo almayanlada ama kendim için özenirdim yaBenım 2 numara oyle. Bır ekmek yer ama gor zargana gıbı kurdan. Kemıkler sayılıyor
Bu kilolu bebişleri nasıl taşıyorlar ya ben 6 kilo ile 2 haftadır boyun fıtığım coştuNaptılar bilmiyorum ama birsey yaptıkları kesin bu arada yapsınlar banane de kayınvalidemin işleri işte.
Geçenlerde sözde bende öyle yapacaktım hepsinden önce sızmışımMıllet bebek uyutup gece ev temızlıyormus. Cok sukur daha aklımı okadar kaybetmedım. Bebek uyudumu yataga gırıp uyumam 5 sn
Kesinlikşe çok haklısın sanırım önce soguk kanlı olmayı ögrenmelıyız bn cok pank oluyorm ıstemszceBirileri kızdırmısalkıs bırakıyorum bu sozune
Amınn cok zor allh kimseye yasatmasın. Ama bılmekte de fayda var. Mesela bebek ılk yardımı... Bogazına kacsa yada havale gecırse yansa, cıddı alerjık reaksıyon gosterse allh korusun ama başa gelebıkcek seyler ne yapmalı ogrenmelıyız
Oyy yerım onu. Masallh ıkısıne de. Uzamıs demek kı gelısımı de iyi dert etme artık cok. Gercekten baya hareketliler. Kilolar harekete gıdıyor67 cm cnm uzamış evet baya baya hareketli zor tuttuk aşıya maşallahı var geri geri emekliyor sıpa kanepelerin altına giriyor 2.5 yaşında ki kızımda hemen çeke çeke çıkarıyor
Çok özenirdim yiyip yiyip kilo almayanlada ama kendim için özenirdim ya
Geçenlerde sözde bende öyle yapacaktım hepsinden önce sızmışım
Ama çok güzel birşey varya evi temizliyorum sabah tertemiz oh miss işte benim ki de hayaldebenim ev kayıp şehir
Kucaktan inmeyen bir çocuk yapmışım hep bana yapışık kızım hiç böyle değildi melek gibiydi yavrum , oğlana birşey diyemiyorum hani diyorlar ya asıl yeri orman da beslemek gerçekten öyle sinirlennince dişsiz ağızıyla ısırıyor birde acıyor
Hıc olma. Bana kaynanam gaddarsın derdi bu yuzden[kendınce ıyı bısey dıyor] ınsanız anlık olabılıyor hersey. Bogaza kacma da gordum balkona cıkma da. Buyuk oglum 2 yasında balkon demırı cok yuksek tı kapıyoda acamazdı ama ben mutfakta ıkrn nasıl becrdıyse acmıs yatık koyup demire cıkmıs 5 dkkıka içinde. Baktım ses yok nerde dıyeKesinlikşe çok haklısın sanırım önce soguk kanlı olmayı ögrenmelıyız bn cok pank oluyorm ıstemszce
Televizyon izlemek dıye bırsey varmıs. Sesızıce kıtao okumak varmıa unıttımBizde hak yeme olmuyor ama el üstünde tuttuklarını sanıp tutamayangillerdenler.
Benim en sevdiğim aktivite artık boş boş duvarları izlemek ne büyük lüksmüş yarabbii. O yüzden çocuk uyuyunca kendime zaman ayırırım ne münasebet evle uğraşcam.
Her burcu gordum en olmaması gereken aslan bebegıymıa. Suan abladım.Hahaha kızım aslan bebesi bunlar. Boklu bezle gezer mi hiç
Oyy yerım onu. Masallh ıkısıne de. Uzamıs demek kı gelısımı de iyi dert etme artık cok. Gercekten baya hareketliler. Kilolar harekete gıdıyor
Onu bndd ozenırdım ama gen bu cocuklar cekıyor
Al benden de okadar. Uyumayan bebek yapmısım 15 dkka gunduz. Yalnız da kalmayı sevmiyor. Ozenme hıc pis ole şeyler kaks ole seyler
Uyu vucut dınlensın. Kış dıye heralde daha cok uyku basıyo
Hıc olma. Bana kaynanam gaddarsın derdi bu yuzden[kendınce ıyı bısey dıyor] ınsanız anlık olabılıyor hersey. Bogaza kacma da gordum balkona cıkma da. Buyuk oglum 2 yasında balkon demırı cok yuksek tı kapıyoda acamazdı ama ben mutfakta ıkrn nasıl becrdıyse acmıs yatık koyup demire cıkmıs 5 dkkıka içinde. Baktım ses yok nerde dıye
Sessızce yaklasıp enseden cekıp aldım. Bagırsam duser.
Ilk ya acemılık. Cocuk sessızse bılkı olmamssı gereken yerde.
Televizyon izlemek dıye bırsey varmıs. Sesızıce kıtao okumak varmıa unıttımuyku daha tatlı ama onu da gece ye saklıyorum
Her burcu gordum en olmaması gereken aslan bebegıymıa. Suan abladım.
Yay en raht gecendı
Boga aslandan da zor ama uyuyodu
Terazi tuvaletw bıle ızın vermıyordu ama oda uyuyordu
Aslan uyumuyor
Benımd dedıgım 12 sene once. Hem ben cahildim bu kadar bılmıyorduk hem .kat dıye onemesemedımdı. Şimdi daha bılımclıyız ama ozmn aklımıza gelmıyodu. Sogukkanlı olmak ıyıdır herxmnAllahım korumuş.
İnsan yaşamadan kendisini soğukkanlı değilim diyo da yaşayınca anlıyor asıl. Bende tepkisel bir insanımdır cırlama huylarım vardır bunun bir benzerini kedimizde yaşadım. Anında tepki versem düşecekti yavaş yavaş aldım. Sonra birdaha balkona çıkamadı. Kapı/pencereler için çelik bağlar oluyor delip takılıyor onlardan almayı planlıyorum hepsine. Ben önlemimi alayım da.
Oda hareketliydi ve ınattı vede sinirliydi. En guzlı yay. Ye iç gezdirBoğa neden zordu?
Keşfetmek istiyor çünkü de ondan bulut resmen gözü açık uyuyor böyle birşey olamazdün gece yine üzerimizden geçti. Babası işe kaçtı haha ben desen perperişan nasıl akşam olcak derdindeyim. Zorlu bir gün.
Aslan burcu genel olarak uyumuyorHer burcu gordum en olmaması gereken aslan bebegıymıa. Suan abladım.
Yay en raht gecendı
Boga aslandan da zor ama uyuyodu
Terazi tuvaletw bıle ızın vermıyordu ama oda uyuyordu
Aslan uyumuyor
3numara yay. Ne bogazından cektım ne uykusundan. Uyansa bıle emekleye emekleyw surune surune gezınıyodu kendı kendınw. Ama oda cok nazlı cok duygusal olaun varsınAslan burcu genel olarak uyumuyorbir dahakini engin tecrübene göre yay ayına denk getireyim onda bari uyuyayım ama aslan bebesi izin verirse . 7 buçukta kalktık salonun ortasında yorgan üstünde tepiniyoruz gece bir tek saat olarak 3 ü görmedim çok şükür
maşallah ona anaya düşkün olsunlar ya3numara yay. Ne bogazından cektım ne uykusundan. Uyansa bıle emekleye emekleyw surune surune gezınıyodu kendı kendınw. Ama oda cok nazlı cok duygusal olaun varsınonunla gez ye iç eglen bıde anasına duskun yay candır
Gercekten aslanlar uyumuyomus ya. Sevmıyor. 10 dakıkada uykusunu alıyor sasırıyorum bn 10 Dakikada uykuya dalamıyom bıle
Demi hıc.. Gun kacıyor annee dıyorlar uyku da ne oyle dıyorlarmaşallah ona anaya düşkün olsunlar yameme uyuduğunu kar sanıyor kendine yetiyor ne gerek var gece uykusuna falan
Canım benmki hep bi atak halinde olduğu için takip etmiyorum artıkkızlar atak haftasındamıyız bizim ki 3 gündür hiç susmuyor bağırıp duruyor yemeklerini güzel yiyordu 2 gündür ne mama ne ek gıda çok az yiyor huysuz oldu
Normalde kim bakıyorduYarın çalışıp ücretsize ayrılıyorum. Nasıl bir süreç olacak bakalım :) bir şeylerini kaçırıyorum hissi vardı son zamanlarda. Bir kaç faktör bir araya gelince ücretsize ayrılma kararı aldım.
Normalde kim bakıyorduYarın çalışıp ücretsize ayrılıyorum. Nasıl bir süreç olacak bakalım :) bir şeylerini kaçırıyorum hissi vardı son zamanlarda. Bir kaç faktör bir araya gelince ücretsize ayrılma kararı aldım.
al benden de o kadarCanım benmki hep bi atak halinde olduğu için takip etmiyorum artık