2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    323
Bacım bulut bezden kesilmeden, kreşe başlamadan düşünmüyorum bu şekilde olunca da yaşım yetmeyebilir bilmiyorum. Aslında 3 istiyorum yalan yok 😊
45 yasında doguranlar var yetısırsın. 😂😂Bnm 2.oglumu bebekken cok severdı koyde bır abla. Takılırdı kız yapcem sana vercem derdı 47 yasındadı ve bıl bakalım 2 ay sonra ne oldu

45 yasında doguranlar var yetısırsın. 😂😂Bnm 2.oglumu bebekken cok severdı koyde bır abla. Takılırdı kız yapcem sana vercem derdı 47 yasındadı ve bıl bakalım 2 ay sonra ne oldu

Birisi konu açmış gördün mü 43 yaşındayım 5 aylık bebeğim var çok zorlanıyorum diye. 38 e kadar ne yaptım yaptım sonrası gözüm almaz benim.

Nasıl bir dilekte bulunduysa yalnız 47 de maşallah 😂

Ben torun tombalak severim ama bakmam.
Gelinimi sevmesem de oğlumu çok sevdiğim için saygı duyarım.
Bana sorulmayan hiçbir konuda fikir beyan etmem.
Ne kendimi ezdiririm ne başkasını ezerim.

Benim çizgiler bunlar bacım. Ha ama saygımı yitirttirirse oda onun kaybı. Sonuçlarına katlanır 😬
Bnde dıyorum kafamı dınlıcem bayramdan bayrama gelın yeter dıyorum. 7 yasındakı anne senın gıbı bebek bakamaz bu kızlar sen bakcan dıyor.. 😂Tam anacı erkek yetısıyor ıstemeden

Birisi konu açmış gördün mü 43 yaşındayım 5 aylık bebeğim var çok zorlanıyorum diye. 38 e kadar ne yaptım yaptım sonrası gözüm almaz benim.

Nasıl bir dilekte bulunduysa yalnız 47 de maşallah 😂
Bellı yastan sonra cokzor kı bana zor geldı. Daha pımpırık oldum.

Vala dılegı dıledı ama yok kadın bayramdan bayrama mesaj atıyor anca karsılık olarak. Yan cızdı. 😂😂 O kız hakkımız söke söke alırız

3 komşuyuz. Birisi hamile 2024 temmuzda doğurucak inşallah. Birisi de bebek istiyor. Geçende konuşuyoruz hamile olanında erkekmiş. Bekleyen şey dedi ikinizden de dünür olur ben okeyim ama boş muhabbet yani öylesine goy goy yapıyoruz. Dedim ki sen tam bir kız anasısın. Erkek anası olsan asla veremezdin oğluşunu 😄 bu turnosol kağıdı gibi birşey cidden kız anneleri daha ılımlı oluyor nedendir bilmiyorum.

😂 Suan o moddayım kafamı dınlıycem. Ikı mıncıklayıp atıcam anasına yeter bacım

Bende valla fink atıcam emekliyken torun tombalak severim ama bakamam haha buluta zor bakıyorum inan olsun. Bugün bir kaka yapmış allah seni inandırsın batmayan yer kalmadı duşa koştuk hemen. Üst baş hepsini kaldırdım attım. Kıyafet çitilemekten ellerim pörsüdü ya

3 komşuyuz. Birisi hamile 2024 temmuzda doğurucak inşallah. Birisi de bebek istiyor. Geçende konuşuyoruz hamile olanında erkekmiş. Bekleyen şey dedi ikinizden de dünür olur ben okeyim ama boş muhabbet yani öylesine goy goy yapıyoruz. Dedim ki sen tam bir kız anasısın. Erkek anası olsan asla veremezdin oğluşunu 😄 bu turnosol kağıdı gibi birşey cidden kız anneleri daha ılımlı oluyor nedendir bilmiyorum.
Kız bebek uslu eekkler fena😂 cok cekıyoz ondandır..
Erkkler anneye duskun oluyor ya ayrılmak bı tık zorlasıyo.. Ama bnde 4 tane bırınde zorlansam dıgerınde zorlanmam

Bende valla fink atıcam emekliyken torun tombalak severim ama bakamam haha buluta zor bakıyorum inan olsun. Bugün bir kaka yapmış allah seni inandırsın batmayan yer kalmadı duşa koştuk hemen. Üst baş hepsini kaldırdım attım. Kıyafet çitilemekten ellerim pörsüdü ya
Zaten meshur o.. Kasık kadar popodan kazan kadar kaka cıkıyor

Kız bebek uslu eekkler fena😂 cok cekıyoz ondandır..
Erkkler anneye duskun oluyor ya ayrılmak bı tık zorlasıyo.. Ama bnde 4 tane bırınde zorlansam dıgerınde zorlanmam

Benim kocam 3 erkek kardeş.
En büyük kocam. Tüm kıskançlıklar saçma sapan şeyler bizde atlatılıyor öbürlerine melaike melaike yaklaşılıyor. Sen öyle yapma tamam mı çok üzücü birşey bu.

Hiç sızlanmıyorum bu arada çok taşıyor bulutun yavrum nasıl yapıyosa. Kabız olacağına ortalığı batırsın. Gazından kakasından çok çektiğim için elime de yapsa gık demem haha
😂 Yapsın yapsın da yapsa da yıkıyo bnmko yapmasa da. Birde yapar yapmaz o alt degısecek hemen. Dur bez alıyım dur yıkıyım yok. Hemen cıkarıcan bezı cokta kıymetlı

Benımde oyle. Kıskanırlar ama hakkını da yerler garıp gurup bısey

😂 Demi yanı. Hıcccc

Bizde hak yeme olmuyor ama el üstünde tuttuklarını sanıp tutamayangillerdenler.

Benim en sevdiğim aktivite artık boş boş duvarları izlemek ne büyük lüksmüş yarabbii. O yüzden çocuk uyuyunca kendime zaman ayırırım ne münasebet evle uğraşcam.

X