2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    323
Evet doktorlarda o sekılde bakıyor. Zaten sadece emen bebek cok almıyor kılo takılmıyorum bende. Arkadaşımın kızı var 3 yasında 10 kılo ama yapısı oyle narin cokta beklentım yok acıkcası bnmde

Eşimin kuzeninin bebeğiyle bulutun arasında 10 gün var. 10 gün büyük. 9 kg olmuş kayınvalidem anne sütüyle olduğu konusunda çok ısrarcı Bende olmadığından bir o kadar eminim.

Eşimin kuzeninin bebeğiyle bulutun arasında 10 gün var. 10 gün büyük. 9 kg olmuş kayınvalidem anne sütüyle olduğu konusunda çok ısrarcı Bende olmadığından bir o kadar eminim.
Kesın arada mama pırınc unu nısasta un corbası dayamıslardır.
Benım oglum formuna duskun ne oyle kof kılo dersın kıyas olırsa

Bulamadım bnm stalk yeteneği zatıflamış
O değil ben baharı çok merak ediyorum pat diyo kayboldu
Annelik stalkı zayıflatmış haha
Evet ya. Hastahaneye gidiyoruz demişti birde. Bende onu merak ediyorum gerçekten. Aslında ağustosa da yazdı çok uzun zaman sonra ama gözden kaçırdınız herhalde haha

Eee bende kaç kg olmuş bulut son kontrolde deyince paylaşmıyoruz diyip konuyu kapatıyorum anlayana

Kesinlikle öyle allahtan bilinçliyiz ya
Kıyas en sevmedıgım. Gormemısın oglu olmus tutmus koparmıs komsu var torununı ovmek ıcın cok degısık bır damak tadı var kofte yıyor, salata yıyor ınanır mısınız tursu yedı. Hatta ılk gıdası yogurttu ve o yedı cok degısık dıyordu 2 yasındaki çocuk ıcın bunum ustune level atlayan gormedım daha

Hdjdjdjjd ay gerçekten pes.

Benim de bestim, bu 9 kg bebek için eşim annesine maşallah güzel kilo almış biraz fazla gibi ama çok tatlı dedi kayınvalidem memeleri gösterip kuzeninin adını söyledi … sağolsunlar dedi. Kocamla ben aynı anda güldük tabi ki kayınvalidem de bozuldu biraz ama olsun. Tulum yapıcakmış hakkını yemiyim eli beceriklidir. O bebeğe yapmış küçük gelmiş. Bulutun boy ve kg istedi illa öğrencek. O sırada kovid olmuştuk zaten hiç uğraşamadım söylemedim o yolu da kapanmış oldu. Katır inadı var sanırım bende

Ya gercekten şaka gıbıler. Benım kayınvalıdecım de sen emzirmeyi beveremıyon ver bnden emsın sut var bnde demıstı.

Inat ıyıdır bacım sasma yolundan pes etme

Ya gercekten şaka gıbıler. Benım kayınvalıdecım de sen emzirmeyi beveremıyon ver bnden emsın sut var bnde demıstı.

Inat ıyıdır bacım sasma yolundan pes etme

Ya benim kayınvalidem aslında düşünemiyor gerçekten bunu art niyetten yapmıyor o an onu övmek istiyor mantıklı mı mantıksız mı düşünmüyor. Bazı insanlar olur ya başkalarıyla aşırı gurur duyar hani. Hele de akrabasıysa, sevdiği birisiyse durum bizde bu. Benimde sütle ilgili bir derdim olmadığını bildiği için onu da övüyo işte kendi çapında. Belki olsaydı övmezdi bilmiyorum.

Ama senin kayınvaliden bu kulvarın açık ara 1. si üzerine tanımadım

Bende öyle düşünüyorum sonra yüz verince syıya geldi yaptı halıya durumu oluyor. Ne gereeek var

Yanı konusmak ıcın konusuyomar bazen.. Bız nasıl kayınvalıde olucaz acaba onu dusunuyorum

Yanı konusmak ıcın konusuyomar bazen.. Bız nasıl kayınvalıde olucaz acaba onu dusunuyorum

Ben torun tombalak severim ama bakmam.
Gelinimi sevmesem de oğlumu çok sevdiğim için saygı duyarım.
Bana sorulmayan hiçbir konuda fikir beyan etmem.
Ne kendimi ezdiririm ne başkasını ezerim.

Benim çizgiler bunlar bacım. Ha ama saygımı yitirttirirse oda onun kaybı. Sonuçlarına katlanır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…