2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    323
26 hafta atağı ne kadar sürer?
Yaklaşık bir hafta süren beşinci atak dönemi, bebeklerin kendilerine ve çevrelerine dair yeni şeyler keşfetmeleri ile sona erer. 26 haftalık bebekler mesafe kavramını öğrendikleri için anne babalarının kendilerinden uzaklaştığını gördükleri zaman daha çok ağlayabilirler.

6 Aylık Bebek Atak Dönemi
Diğer bir büyüme atağı 23. hafta ile 26. hafta arasında gerçekleşir. Bu dönemde bebeğin mesafe algısı artar ve annesinin kendi görüş alanından çıktığı her anda gittiğini düşünür. Dolayısıyla 6.ay anneden kopmanın oldukça zor olduğu bir dönemdir.
Ee bu benım bebe. Ama hep boyleydı. Kadrajdan cıktımm mı yayagara kopuyor. Bıde yabancı bırını gordumu kıaamet koopuyor. Velı toplantısı vardı. Ogretmen konustukca bmmkıde bagırdı🙈

Yarın çalışıp ücretsize ayrılıyorum. Nasıl bir süreç olacak bakalım :) bir şeylerini kaçırıyorum hissi vardı son zamanlarda. Bir kaç faktör bir araya gelince ücretsize ayrılma kararı aldım.
Hakkında hayırlsıı olsun. Ben kendım buyutme taraftarıyım herzmn neden bılmıyorum ama ne olacaksa bnle olsun

Kızlar sencer artık uykuda en ufak sesten etkileniyor. Eşim de çok şiddetli horluyor bazen haliyle uyanıyor. Odasını ayırmak için erken içime sinmiyor, eşimi başka odaya göndersem zaten çocuk olduğundan beri sallan yuvarlanız . Herkes sakın odanızı ayırmayın soğukluk girer diyor
Siz ne düşünüyorsunuz?

Kızlar sencer artık uykuda en ufak sesten etkileniyor. Eşim de çok şiddetli horluyor bazen haliyle uyanıyor. Odasını ayırmak için erken içime sinmiyor, eşimi başka odaya göndersem zaten çocuk olduğundan beri sallan yuvarlanız . Herkes sakın odanızı ayırmayın soğukluk girer diyor
Siz ne düşünüyorsunuz?

Ayırmayın Sencer sese alışsın

Son düzenleme:
Siz ne düşünüyorsunuz?
Bence ayirmamalisin eşinle odayı eninde sonunda çocuklarımız derin uyumayi öğreniyor

Siz ne düşünüyorsunuz?
Canım bence de ayırma ben öyle Bi hata yaptım çok horluyor diye 1 hafta diğer odada yattı hem soğukluk oluyor hemde nedense durduk yere sinirli oluyorsun adama😅😅 beyaz gürültü açıyorum yatak odasında en azından horlama sesini bastırıyor

Siz ne düşünüyorsunuz?
O horlama dan bızde muzdarıbız. Bazen uyanıp cevap verıyor babaya auugu dıyo. Hadı uyuut uyutabılırsen. Bebekle ayırmak ıcın cok kucuk kalk yat sen daha hırpalanırsın. Esınle de gercekten sogukluk gırer ama bn bıle bı kac gun yatılı bır yere gıtse uyusak der haldeyım

Siz ne düşünüyorsunuz?
Giriyor cnm soğukluk Sencer alışacak mecbur
Kızım kendi odasında yatmıyor kıskançliktan iki bebekle kaldım yatak odasında adam gelmiyor , dün diyordu yatağın yanına tak kişilik yatak getiricem diye umarım getirir

Geçerken bizide yerle yeksan ediyor cidden zorlular ya. Öbür gruplara bakıyorum. Ek gıda konuşuluyor, tarifler birşeyler bize bakıyorum aman yarabbim. Ataktan çıkamadık
Ayrı bir şey yapacak vakit yokki kendimize yemek yapabiliyorum anca 😂 geçen bezelye yemeği ve kabak çorbası yaptım tuz baharat atmadan ayırdım verdim yapabildiğim şey bu 😬 meyve veriyorum günlük yoğurt olursa avokado çökelek labne o kadar

Siz ne düşünüyorsunuz?
Ben 40ı çıktığından beri ayrı yatırıyorum beşiği yatak odasına sığmadı için mecbur anne yanı almamıştım ama ikincide kesin alcam artık

İstanbul semalarından selamlar kızlar, bugün o kadar güzel bir hava vardı ki aldım kızımı dışarı çıktım bebekler temiz havayı çok seviyor geldi evde de uyudu, kesinlikle güzel havaları değerlendirin kaçırmayın derim (bebeğim huysuz diyenler, ama ya ağlama krizi tutar mı endişesi yaşayanlar da çok uzağa gitmeden de bir denesinler, cidden hem ona hem size çok iyi geliyor)

X