- 28 Eylül 2022
- 577
- 1.273
- 32
-
- Konu Sahibi ffestinalente
- #59.741
Alışabilir mi scaba sese çok duyarlıAyırmayın Sencer sese alışsın
İnşallah bakalım nasıl olcakBence ayirmamalisin eşinle odayı eninde sonunda çocuklarımız derin uyumayi öğreniyor
Zaten sürekli sinirleniyorum artık daha da artmasınCanım bence de ayırma ben öyle Bi hata yaptım çok horluyor diye 1 hafta diğer odada yattı hem soğukluk oluyor hemde nedense durduk yere sinirli oluyorsun adamabeyaz gürültü açıyorum yatak odasında en azından horlama sesini bastırıyor
Evet ya gttikçe zorlaşıyor ben de nefret ediyorum sestenO horlama dan bızde muzdarıbız. Bazen uyanıp cevap verıyor babaya auugu dıyo. Hadı uyuut uyutabılırsen. Bebekle ayırmak ıcın cok kucuk kalk yat sen daha hırpalanırsın. Esınle de gercekten sogukluk gırer ama bn bıle bı kac gun yatılı bır yere gıtse uyusak der haldeyım
Zaten en güzel dışarda uyuyor top patlasa duymuyorİstanbul semalarından selamlar kızlar, bugün o kadar güzel bir hava vardı ki aldım kızımı dışarı çıktım bebekler temiz havayı çok seviyor geldi evde de uyudu, kesinlikle güzel havaları değerlendirin kaçırmayın derim (bebeğim huysuz diyenler, ama ya ağlama krizi tutar mı endişesi yaşayanlar da çok uzağa gitmeden de bir denesinler, cidden hem ona hem size çok iyi geliyor)
Alışabilir mi scaba sese çok duyarlı
Ben salataya rendelerken suyunu sıkıp veriyorumArkadaşlar bebeğinize pancar verdiniz mi altı buçuk aylık verebilir miyim şu an
Birçok kişinin böyle düşünmesi içimi rahatlattı çünkü çevremden çocuğunu değil de bunu mu düşünüyosun diye tepki aldımEvlatlar kıymetli de ilişkimiz de kıymetli. Evlada bırakılacak en kıymetli şeylerden birtanesi birbirini seven sayan anne/baba. Bu vazgeçilemeyecek kadar önemli hem onun için hem senin için. Alışmak zorunda bence. Alışacak mecburen.
Birçok kişinin böyle düşünmesi içimi rahatlattı çünkü çevremden çocuğunu değil de bunu mu düşünüyosun diye tepki aldım
Zaten en güzel dışarda uyuyor top patlasa duymuyor
Gerçekten güzel hava vardı İstanbul da aklımdan geçmedi değil ama cesaret edemedimİstanbul semalarından selamlar kızlar, bugün o kadar güzel bir hava vardı ki aldım kızımı dışarı çıktım bebekler temiz havayı çok seviyor geldi evde de uyudu, kesinlikle güzel havaları değerlendirin kaçırmayın derim (bebeğim huysuz diyenler, ama ya ağlama krizi tutar mı endişesi yaşayanlar da çok uzağa gitmeden de bir denesinler, cidden hem ona hem size çok iyi geliyor)
Gerçekten güzel hava vardı İstanbul da aklımdan geçmedi değil ama cesaret edemedim
Ben 7.ayda verıcem bıraz daha basitler le gıdıyorum suanArkadaşlar bebeğinize pancar verdiniz mi altı buçuk aylık verebilir miyim şu an
Dısarıyı cok seviyoruz ama evın kapısından gırmesıyle gozlerı portlemesu bır oluyorİstanbul semalarından selamlar kızlar, bugün o kadar güzel bir hava vardı ki aldım kızımı dışarı çıktım bebekler temiz havayı çok seviyor geldi evde de uyudu, kesinlikle güzel havaları değerlendirin kaçırmayın derim (bebeğim huysuz diyenler, ama ya ağlama krizi tutar mı endişesi yaşayanlar da çok uzağa gitmeden de bir denesinler, cidden hem ona hem size çok iyi geliyor)
Bosver sen onları onlar eseylı uremeyı bılmıyor bolunerek cogalıyorlar. Hatta fotosentez ıle beslenıyor dınleme onlarıBirçok kişinin böyle düşünmesi içimi rahatlattı çünkü çevremden çocuğunu değil de bunu mu düşünüyosun diye tepki aldım
Çocuk olunca sürekli kadınlık bitmiş annelik yüklwnmiş gibi davranılmasını bekliyorlar nedenseBosver sen onları onlar eseylı uremeyı bılmıyor bolunerek cogalıyorlar. Hatta fotosentez ıle beslenıyor dınleme onları
Aa ne kadar ayıp sen bır annesın yiievruum. Aynı yatakta degıl aynı evde bıle yasamamn lazım ayıpÇocuk olunca sürekli kadınlık bitmiş annelik yüklwnmiş gibi davranılmasını bekliyorlar nedense
Bizde bugün bir cesaret Kartepe Maşukiye yaptık iyi geldi valla uzun zaman sonra .korktuğum kadar yokmuş onu farkettimBende inan senin gibi düşündüm ilk ama sonra eşime de böyle bir hava bu ayda rüya gibi ya herro ya merrosonra benimki bir ağaçlara bakıyor, bir kediye bakıyor ki kedi de sırnaşık birşeydi benimkinin ayağı ile oynamaya başladı tırmalar falan diye hemen kovaladım oturanları izliyor yavrucak dışarıda bambaşka bir hayat varmış diye şok oldu resmen
İyiyiz cnm çok şükür nasılsın bebiş nasılKIZLARRRRR nasılsınız napiyorsunuz vallahi çok özledim sizleri S Sefika053 A Acemianne42Vizeci06 burcumsu12 ffestinalente kızlar 5 aydır girmedim.dahada hatirlayadiklarim var
Oyyyy masalalh canım ya bizde hastalıkla ugrasiyoruz canım hastaneden cikamiyoruz bir turluİyiyiz cnm çok şükür nasılsın bebiş nasıl
Erkek anneleri 4 . Ay atağından daha çıkamadık şu saat oldu uyumuyor ben uyutmaya çalışıyorum o sürünerek yanımda uzaklaşıyor
Çok geçmiş olsun cnm neyi varOyyyy masalalh canım ya bizde hastalıkla ugrasiyoruz canım hastaneden cikamiyoruz bir turlu