2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    323
Ayırmayın Sencer sese alışsın
Alışabilir mi scaba sese çok duyarlı
Bence ayirmamalisin eşinle odayı eninde sonunda çocuklarımız derin uyumayi öğreniyor
İnşallah bakalım nasıl olcak
Zaten sürekli sinirleniyorum artık daha da artmasın
Evet ya gttikçe zorlaşıyor ben de nefret ediyorum sesten

Zaten en güzel dışarda uyuyor top patlasa duymuyor

Alışabilir mi scaba sese çok duyarlı

Evlatlar kıymetli de ilişkimiz de kıymetli. Evlada bırakılacak en kıymetli şeylerden birtanesi birbirini seven sayan anne/baba. Bu vazgeçilemeyecek kadar önemli hem onun için hem senin için. Alışmak zorunda bence. Alışacak mecburen.

Birçok kişinin böyle düşünmesi içimi rahatlattı çünkü çevremden çocuğunu değil de bunu mu düşünüyosun diye tepki aldım

Birçok kişinin böyle düşünmesi içimi rahatlattı çünkü çevremden çocuğunu değil de bunu mu düşünüyosun diye tepki aldım

Ne düşünecekmişsin? Sadece doyurmakla, oyun oynamakla olmuyor ki. Asıl ruhunu doyurmamız lazım bebeklerimizin. Annesiyle babası konuşmayan, soğuk bebeklerin halini görüyoruz. Bu bebeğini düşünmemek değil aksine aileni düşünmek çevren halt etmiş.

Gerçekten güzel hava vardı İstanbul da aklımdan geçmedi değil ama cesaret edemedim

Gerçekten güzel hava vardı İstanbul da aklımdan geçmedi değil ama cesaret edemedim

Bende inan senin gibi düşündüm ilk ama sonra eşime de böyle bir hava bu ayda rüya gibi ya herro ya merro sonra benimki bir ağaçlara bakıyor, bir kediye bakıyor ki kedi de sırnaşık birşeydi benimkinin ayağı ile oynamaya başladı tırmalar falan diye hemen kovaladım oturanları izliyor yavrucak dışarıda bambaşka bir hayat varmış diye şok oldu resmen

Dısarıyı cok seviyoruz ama evın kapısından gırmesıyle gozlerı portlemesu bır oluyor

Bosver sen onları onlar eseylı uremeyı bılmıyor bolunerek cogalıyorlar. Hatta fotosentez ıle beslenıyor dınleme onları

Bizde bugün bir cesaret Kartepe Maşukiye yaptık iyi geldi valla uzun zaman sonra .korktuğum kadar yokmuş onu farkettim

Eklentiler

• IMG_20240211_005620.jpg
    48,7 KB · Görüntüleme: 85
İyiyiz cnm çok şükür nasılsın bebiş nasıl
Erkek anneleri 4 . Ay atağından daha çıkamadık şu saat oldu uyumuyor ben uyutmaya çalışıyorum o sürünerek yanımda uzaklaşıyor
Oyyyy masalalh canım ya bizde hastalıkla ugrasiyoruz canım hastaneden cikamiyoruz bir turlu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…