- 22 Mayıs 2012
- 10.715
- 29.582
-
- Konu Sahibi ffestinalente
- #59.521
Benden olmasın da hepinizi mutlulukla karşılarım
Şaka bir yana Rabbim isteyen herkese nasip etsin ama bende almıyım alana da mani olmayayım
Bana mı daha çok küçük geliyor bebişlerimiz yada bebeğimi çok mu hayatımın merkezine koyuyorum ben bilmiyorum ama yapanları cesaretkerinden dolayı da ekstra tebrik ediyorum
Benimki 10 kez emiyor bu aralar ortalamaGece yatmadan önce mama verirsem benimkide uyur mesele anne sütü ile beslemekemzirip yatirinca sabaha kadar 2 kez daha emiyor
Yapana saygı duyuyorum allah sağlıkla kavuşmayı nasip etsin ama benim hayat düzenim de ve bakış açımda bezini bırakmamış, konuşmaya tek tükte olsa başlamamış bir bebeğim varken ikincisini yapmak sanki ona haksızlıkmış gibi geliyor. İnan bakımın da işinde gücünde değilim ama bana ekstra ihtiyacı varken bir hamilelik, yeni bir bebek ne bileyim bende sanırım bulutu tamamen merkeze almış durumdayım.
Benimki 10 kez emiyor bu aralar ortalama
Kafayı siyiracagim az kaldı, son bir haftadır yorgunluktan midem bulanıyor.
Benimki 10 kez emiyor bu aralar ortalama
Kafayı siyiracagim az kaldı, son bir haftadır yorgunluktan midem bulanıyor.
İlk çocuktan sonra yapanları biraz cahil cesareti diye düşünüyorum çünkü hadi hamile kaldın dogurdun deyince ye kadar elindeki bebek 1.5 yaşına falan gelecek hadi 2 olsun büyümüş olacak diye düşünmüştür diyorum ama 2 yaş sendromu diye dillere destan bir sendrom var, bu2 yaş gelişim açısından cidden de çok önemli yani dogru zaman en az aralarında 3.5 yaş olması gibi geliyordu bana
Kızlar e bebekte şubat indirimleri başlamış, tüm ürünler yüzde 29 indirim de ben hemen bez aldım bile
Eğer granül kullanıyorsan 12 şubatta indirime girecek gözüküyor tüm markalarAy bende bez kaptım hemen
Teşekkür ederim. Bu sefer deterjanda stoklayacağım görürsen haber et olur mu
Görümcem bebeğine yapmış yaptı kakasını hatta dedi ama ben yapmam yapamamBunu bende duymuştum, eskiler beyaz sabundan küçük bir parça ile yaparlarmış hatta benim annem de zamanında bize yapmış
Ahahhahaah Masllah ne bu aceleleri yha ellerindeki bi buyuse ne bilim ben bebegim varken bir tanene daha iii bunun o güzel anlarını keyifle yaşamak istiyorum derken derken birde kalır mıyım yok anam yok hayalim var ev yaptıracam para çıkacak her daim bebeis belki sonraya kalıyor he desem koca istiyor da benden 3. Geldi dördüncü zaman ka artık 2. 3. Haberlerini sizden bekliyorum bakalım hanginizden gelicek
Ben bunun için uzun koydun Aralıklarını hepsiyle doya doya zaman geçsin diye. Çok küçükler ve bir kiskanc zamanları olucak sendeyken başka kimseyi istemiycek dişi hastalığı odu busu bebeklik çağında kolay şey değil bunlar tek ilgi onda olsun isteniyor ve baska bebek de orda senden ilgi bekliyor bana enerji kalsa bile sutume bir sure sonra etkisi olurdaİlk çocuktan sonra yapanları biraz cahil cesareti diye düşünüyorum çünkü hadi hamile kaldın dogurdun deyince ye kadar elindeki bebek 1.5 yaşına falan gelecek hadi 2 olsun büyümüş olacak diye düşünmüştür diyorum ama 2 yaş sendromu diye dillere destan bir sendrom var, bu2 yaş gelişim açısından cidden de çok önemli yani dogru zaman en az aralarında 3.5 yaş olması gibi geliyordu bana
Kesınlıkle mahrum bırakmamamız lazımBunları tıp dünyasından gizlememeli paylaşmalı artık
Çok oyle engın bılgıler. Benım kaynanacımda da lagmanı cok sever hemen al yap gaz mı var sok fıtıl. Buyuk oglum ishal olunca sız bu cocuga marketten seker cıkılota fıstık almadınız o yaptı dıye de engın tecrubesı varBende kabızlıkta şey duydum sabun mesela makattan biraz gicinip minik parça koyuluyormus denemedim bile hic dahada neler var sarılık mi şekerli su icir de var daha
Eskilerden gelen onca laflar bilgiçlikler ve kendisi ne uyguladıysa bizde yapalım diye bekliyorlar öyle Galiba. Ama bir yerlerinide yirtlaslar ben bebegime böyle şeyler yapamam noldu gittik yattık geldik satılık tan ışık tedavisi ile tedavisiz şeyler değil bunlar hani yani tıp a basvurmak dr sözü dinlemekten zararda gelmiyor hani drlar boşuna YokÇok oyle engın bılgıler. Benım kaynanacımda da lagmanı cok sever hemen al yap gaz mı var sok fıtıl. Buyuk oglum ishal olunca sız bu cocuga marketten seker cıkılota fıstık almadınız o yaptı dıye de engın tecrubesı var
Eskilerden gelen onca laflar bilgiçlikler ve kendisi ne uyguladıysa bizde yapalım diye bekliyorlar öyle Galiba. Ama bir yerlerinide yirtlaslar ben bebegime böyle şeyler yapamam noldu gittik yattık geldik satılık tan ışık tedavisi ile tedavisiz şeyler değil bunlar hani yani tıp a basvurmak dr sözü dinlemekten zararda gelmiyor hani drlar boşuna Yok
Eskilerden gelen onca laflar bilgiçlikler ve kendisi ne uyguladıysa bizde yapalım diye bekliyorlar öyle Galiba. Ama bir yerlerinide yirtlaslar ben bebegime böyle şeyler yapamam noldu gittik yattık geldik satılık tan ışık tedavisi ile tedavisiz şeyler değil bunlar hani yani tıp a basvurmak dr sözü dinlemekten zararda gelmiyor hani drlar boşuna Yok
Ben biliyorum edasında olmak için uydurup uydurup anlatıyorlar işte. Aklı yok fıkrı var hesabı. Allh tan bız bılıncliyizde hıc bırını yapmadımBazı insanlar cidden şansa yaşıyor. Allah koruyor. Sonra onun annesi babası biz yaptık bir şey olmadı diye aptallıklarını empoze etmeye çalışıyor. Tıpkı pekmezi öneren hanımefendi gibi.