- 11 Eylül 2023
- 1.905
- 3.301
- 29
-
- Konu Sahibi ffestinalente
- #59.401
Ah ah ben her gün diyorum, gece 6-7 kere uyanuyorOglum dedım elın bebeler dedım bır uyuyomus dedım kış uykusuna yatmıs ayıcıklar gıbı dedım.. Dedım dedım ama dınletemedım. Bana cevabı kızgın kızgın bagırmak oldu
Uyku sevmıyorlar net sekılde anladım. 15 dakıka uyuyup ta sankı 2 saat uyumus gıbı nasıl uykuyu alıyor bunlar. Baska acıklaması olamaz normal degılllerAh ah ben her gün diyorum, gece 6-7 kere uyanuyoranasına acımıyor
Ben necix ten aldım hem güzel hem uygunduKızlar. Ozellıkle erkek annelerıne soruyorum. Bebişlere ınstadan kıyafet aloyor musunuz yada kapıda odemelı sıtelrden. Hem tarz olup hem uygun olan siteler var mı
Ebebek lc faln pek begenmıyorum dumduz kıyafetler bence cokta pahalı
Hepsi tıklanmak için yapıyor instadan her şey mükemmel zaten onlara kanıp anne oldum ben ahjdjdkMesajlara geriden gelen Eylül annesiyimİnstada damla gök var Elanur Vardar var. Bebeleri bizim aylarda gece kesintisiz uyuyorlar gece de bir guzel 200 cc sütlerini sahip dolaba atıyorlar. Onları görünce bunalıma giriyorum
Doktorlar Çok zararlı diyorlar ama günde yarım saat kullananlar hiçbir zararını görmedik diyor bu gidişle bi hoppala da ben alcamKızlar yürüteç veya hop hop mu zıp zıp mıdır ondan kullanan var mı ya da doktoruna sormuş olan? Çok mu zararlı gerçekten, ben artık başedemiyorum, asla oyalayamıyorum gün içinde
O markayı duydum trendyolda da karsıma cıkıyor. Kendı sıtesınden mı aldınız googladanBen necix ten aldım hem güzel hem uygundu
Suan hoppala kullanıyorum kurtarıcım oldu. Saatlerce degıl 15 dakka en fazla kalıyor içinde tavana asılanlardan aldım. Markadan da memnununm uygun ve kalıtelı. Bır de salıncak aldım aynı aparata takıyorum. Yurutec parasına ıkısını almıs oldum. Yurutec gereksız gelıyor bana yurumuyorlar zatenDoktorlar Çok zararlı diyorlar ama günde yarım saat kullananlar hiçbir zararını görmedik diyor bu gidişle bi hoppala da ben alcam
Artık her şey zararlı zaten, işimizi kolaylaştıracak her şey zararlı, ben de alıcam benim oğlum çok hareketli durmuyor durmuyor çok yoruldumDoktorlar Çok zararlı diyorlar ama günde yarım saat kullananlar hiçbir zararını görmedik diyor bu gidişle bi hoppala da ben alcam
Markası ne canım kullandığın hoppala nınSuan hoppala kullanıyorum kurtarıcım oldu. Saatlerce degıl 15 dakka en fazla kalıyor içinde tavana asılanlardan aldım. Markadan da memnununm uygun ve kalıtelı. Bır de salıncak aldım aynı aparata takıyorum. Yurutec parasına ıkısını almıs oldum. Yurutec gereksız gelıyor bana yurumuyorlar zaten
Suan hoppala kullanıyorum kurtarıcım oldu. Saatlerce degıl 15 dakka en fazla kalıyor içinde tavana asılanlardan aldım. Markadan da memnununm uygun ve kalıtelı. Bır de salıncak aldım aynı aparata takıyorum. Yurutec parasına ıkısını almıs oldum. Yurutec gereksız gelıyor bana yurumuyorlar zaten
Kızlar yürüteç veya hop hop mu zıp zıp mıdır ondan kullanan var mı ya da doktoruna sormuş olan? Çok mu zararlı gerçekten, ben artık başedemiyorum, asla oyalayamıyorum gün içinde
Svava marka aldım trendyoldan. Gayette saglam cok memnun kaldımMarkası ne canım kullandığın hoppala nın
Sağol canım bi bakayımSvava marka aldım trendyoldan. Gayette saglam cok memnun kaldım
Cok rahat. İçinde hophop durmuyor okadar memnunum ki kollarım kopuyordu artıkArtık her şey zararlı zaten, işimizi kolaylaştıracak her şey zararlı, ben de alıcam benim oğlum çok hareketli durmuyor durmuyor çok yoruldum
Kapıya takılanlar varmıs ama guvenemedım. En guzlı dedım deleyım tavanıSağol canım bi bakayım
Ben de alcam artık çok yoruldum. oyun halısında bile oynama şeklini bir görsen çubukları tutup tekmeşeyip yıkıyor halıyı kafasına geçiriyor artık bi enerji patlaması var ya altına yatıp üstteki oyuncaklara elinle uzan diye var o halıArtık her şey zararlı zaten, işimizi kolaylaştıracak her şey zararlı, ben de alıcam benim oğlum çok hareketli durmuyor durmuyor çok yoruldum
Maşallah bebişeBen de alcam artık çok yoruldum. oyun halısında bile oynama şeklini bir görsen çubukları tutup tekmeşeyip yıkıyor halıyı kafasına geçiriyor artık bi enerji patlaması var ya altına yatıp üstteki oyuncaklara elinle uzan diye var o halı
Cnm bizimkilerde küçüldü , geleceğe yönelik almışım hep net bu kış rahatım yaza alışveriş etmeliyim bebişeBır kac sıte var buyuklerr almıstım ama bebek kıyafetı için sadece 1 yer var sımdıkık. Ben trendyolda da satıs yapan magazaları sıte sahiplerine bakıyorum genelde lc uctu malesef guzl olanalar baya gereksız pahalı gelıyor gıyebılecegın2, 3 ay sonucta. Biizim dogum alısverıısnden kalan kıafetı yok hıc cabuk mu buyuyor anlayamadım hıc. El kadar kaldılar gep
Ben kullanıyorum kızımda de kullandım zararlı olduğunu da düşünmüyorum saatlerce bırakmıyorum sonuçta 15 dk Max kalıyorKızlar yürüteç veya hop hop mu zıp zıp mıdır ondan kullanan var mı ya da doktoruna sormuş olan? Çok mu zararlı gerçekten, ben artık başedemiyorum, asla oyalayamıyorum gün içinde
Kızlar yürüteç veya hop hop mu zıp zıp mıdır ondan kullanan var mı ya da doktoruna sormuş olan? Çok mu zararlı gerçekten, ben artık başedemiyorum, asla oyalayamıyorum gün içinde
Ben de alacağım sanırım canım ya evet saatlerce bırakmayacağız içinde en azından bir süre oyalansınBen kullanıyorum kızımda de kullandım zararlı olduğunu da düşünmüyorum saatlerce bırakmıyorum sonuçta 15 dk Max kalıyor
Evin içinde koşturuyor