- 22 Mayıs 2012
- 10.715
- 29.582
-
- Konu Sahibi ffestinalente
- #59.421
Omurgasını sabit tutmuyor. Her ikisinde de. Skolyoz gibi rahatsızlıklara sebebiyet verebileceğini okuyunca vazgeçtim. Normalde bende istiyodum. Ordan oraya koşsun, eğlensin istiyordum. Ama tedirgin oldum.
Uzun süreli kullanımlarda oluyor olabilir mi acabaOmurgasını sabit tutmuyor. Her ikisinde de. Skolyoz gibi rahatsızlıklara sebebiyet verebileceğini okuyunca vazgeçtim. Normalde bende istiyodum. Ordan oraya koşsun, eğlensin istiyordum. Ama tedirgin oldum.
Bız 15 tatil diye 2 öğün yiyoruz atistirma zamani meyvelerden yada yediğimiz neyse ondan birde pirinç unlu irmikli bebe bisküvisi muhallebi yapıyorum eline bisküvisinu veriyorum onları yiyor haniGünde kaç öğün yiyor kuzum
Ben kullanıyorum canım yer sırasında yediğimiz icinde onu mama sandalyesi niyetine kullanıyoz ve normal oyun zamanindada kullanıyoruz uc çocuğum dada kullandımKızlar yürüteç veya hop hop mu zıp zıp mıdır ondan kullanan var mı ya da doktoruna sormuş olan? Çok mu zararlı gerçekten, ben artık başedemiyorum, asla oyalayamıyorum gün içinde
Bilemem canım ben 2 sinde kullandım 3 cuyede kullanıyorum sıkıntı olmadı Allah'a şükür olani varmi bilemem ama araştırmak lazımOmurgasını sabit tutmuyor. Her ikisinde de. Skolyoz gibi rahatsızlıklara sebebiyet verebileceğini okuyunca vazgeçtim. Normalde bende istiyodum. Ordan oraya koşsun, eğlensin istiyordum. Ama tedirgin oldum.
Yürüteç te hic gitmez demiştim ama koyduğum anda başladı kıpır kıpır heleki o sofrayı bir gördüğü an var heryere çırpınarak gidiyorBen de alacağım sanırım canım ya evet saatlerce bırakmayacağız içinde en azından bir süre oyalansın
Maşallah ya koşturuyor muubenim oğlum yürüteçi becerebilir mi acaba hoppala düşünüyordum ben
Uzun süreli kullanımlarda oluyor olabilir mi acababen hoppala almaya karar verdim saatlerce tutmayacağım içinde sonuçta
Bilemem canım ben 2 sinde kullandım 3 cuyede kullanıyorum sıkıntı olmadı Allah'a şükür olani varmi bilemem ama araştırmak lazım
Ben kullanıyorum canım yer sırasında yediğimiz icinde onu mama sandalyesi niyetine kullanıyoz ve normal oyun zamanindada kullanıyoruz uc çocuğum dada kullandım
Yürüteç te hic gitmez demiştim ama koyduğum anda başladı kıpır kıpır heleki o sofrayı bir gördüğü an var heryere çırpınarak gidiyor
5 5.5 ay likken koydum ben canım yürütece koyar koymazda kıpırdadi odanin içinde çok sevinmiştik o hallerine ikisini al istersen hep hoppala olmaz bazen yaninda yada balkonda yada odada istediği yere gitsin gezsin hoppala sabit sıkılır bir sure sonra. Maşallah bebislerimize tabisiAy hadi yaamaşallah ağustosun bebişleri hareketli bizimki de sever mi acaba, o kadar hareketli bi çocuk ki asla sırt üstü yatmıyo, ya dönüyo ya sürünüyo, kollar bacaklar durmuyo, beni çok yoruyo koyayım hoppalaya biraz enerjisini atsın dedim ama yürüteçe de yakınım şu an. Oğlum çok sıkılıyor bu aralar sürekli mızmız, yeni bir şey arıyorum ilgisini çekecek. Kaçıncı ayda koydun sen yürütece şefikacım, senin kız benim oğlandan biraz büyükmüş.
İnşallah hiç bir bebisin başına gelmez canım. Korkma canım korktuğun başına gelir derler bebeğine bırak seçimi zaten yürüme ve apalama derken cokta kalmayacaklarki belli süre ondada çabuk sıkıyorlar Zaten kilasik bebislerÇok şükür ki olmamış allahım da göstermesin ama bu risk var. Olasılık düşük olsa bile allah korusun başına gelince %100 olmuş oluyor. Bizde hep öyle büyüdük aslında yaygındı bizim bebekliklerimizde ama yine de korkuyorum
Bizim doktor 2 oglum var ikisi de yurutec kullandi yani kullanabilirsin bence demisti ben de almistim kesinlikle cok hoşlarına gidiyor ordan oraya carpa carpa gitmeye bayilirdi oglum şimdi küçük icin erken yani kucagimda ayaklarinin ustune bastirmaya calisiyorum saliyor kendini hemen demek ki zamani var yerde de daha koydugum an dönüyor yuzustune oyun halisinda oyle takiliyor. 3 kademeli su anakucaklari var ya iyi ki almışım onu o kadar iş goruyor ki icinde simdi oturur pozisyonda oyuncaklarla oynuyor hem tadimlari onda yapitiriyorum.Ben de alacağım sanırım canım ya evet saatlerce bırakmayacağız içinde en azından bir süre oyalansın
Maşallah ya koşturuyor muubenim oğlum yürüteçi becerebilir mi acaba hoppala düşünüyordum ben
Destekli oturabiliyor mu senin kız canım, biz yarın beş aylık oluyoruz biraz araştırayım ben de 6. Aya doğru alırım olmadı5 5.5 ay likken koydum ben canım yürütece koyar koymazda kıpırdadi odanin içinde çok sevinmiştik o hallerine ikisini al istersen hep hoppala olmaz bazen yaninda yada balkonda yada odada istediği yere gitsin gezsin hoppala sabit sıkılır bir sure sonra. Maşallah bebislerimize tabisisesli muzuklileri var is görür gibi sende ama ne kullanmak istersen artık
Seninle beklenen doğum tarihimiz aynı idi benim 3Eylülde doğdu seninki 2 de mi canımDestekli oturabiliyor mu senin kız canım, biz yarın beş aylık oluyoruz biraz araştırayım ben de 6. Aya doğru alırım olmadı
Sizde ne var ana kucağı olarak canım, bizde elektrikli vardı ama artık öne eğiliyor diye kaldırdım öne eğilince ana kucağı da geriye doğru gidiyor kemeri olmasa düşer yani. Bizimki karın üstü çok seviyor ama çabuk sıkılıyor hemen her şeyden ya illa her dakika yeni bi şey bulacaksın, kucakta da öyle durmuyor pek yani yürüteçe koyarım biraz oyalanır en azındanBizim doktor 2 oglum var ikisi de yurutec kullandi yani kullanabilirsin bence demisti ben de almistim kesinlikle cok hoşlarına gidiyor ordan oraya carpa carpa gitmeye bayilirdi oglum şimdi küçük icin erken yani kucagimda ayaklarinin ustune bastirmaya calisiyorum saliyor kendini hemen demek ki zamani var yerde de daha koydugum an dönüyor yuzustune oyun halisinda oyle takiliyor. 3 kademeli su anakucaklari var ya iyi ki almışım onu o kadar iş goruyor ki icinde simdi oturur pozisyonda oyuncaklarla oynuyor hem tadimlari onda yapitiriyorum.
Evet 2 eylül canımSeninle beklenen doğum tarihimiz aynı idi benim 3Eylülde doğdu seninki 2 de mi canım
Ben 3unde yurutec kullandım. Benımkıler ondan kacıyorlardj nasıl becerıyorlarsa... Bu evde alanım kısıtlı ve sobalı hoppala aldım o yuzden ıyıkı de bunu almısım daha cpk oynuyor.Ay hadi yaamaşallah ağustosun bebişleri hareketli bizimki de sever mi acaba, o kadar hareketli bi çocuk ki asla sırt üstü yatmıyo, ya dönüyo ya sürünüyo, kollar bacaklar durmuyo, beni çok yoruyo koyayım hoppalaya biraz enerjisini atsın dedim ama yürüteçe de yakınım şu an. Oğlum çok sıkılıyor bu aralar sürekli mızmız, yeni bir şey arıyorum ilgisini çekecek. Kaçıncı ayda koydun sen yürütece şefikacım, senin kız benim oğlandan biraz büyükmüş.
Ben fazla almamıstım. Gunluk almıstım hep. Bır kac artık soyle degısık tarz alıyım dıyordum.Cnm bizimkilerde küçüldü , geleceğe yönelik almışım hep net bu kış rahatım yaza alışveriş etmeliyim bebişe