- 18 Ağustos 2022
- 2.907
- 8.875
-
- Konu Sahibi ffestinalente
- #59.441
Lcw in kalıpları nasıl canım, yaza kaç beden alsak olurBen fazla almamıstım. Gunluk almıstım hep. Bır kac artık soyle degısık tarz alıyım dıyordum.
Lc de de ımdıırm geldıkce yazlıkları alıyorum bır kac buyuklere aldıkca bebısedr bır ıkı ekleme yapıykrum
Lc kalıbı cocugun ırı degılse bır tık buyuk. Ben tişörtlerde 9,12 sortlarda 12 ay aldım ıyı oldu sort bır beden buyuk tuttum emekleme sırasında dız altında dursun dıye belı ıplılerden baktım hepLcw in kalıpları nasıl canım, yaza kaç beden alsak olur
Normal gelısen bebekse bır numara kucuk alıcan. Irı bebekse tam yas. 5bucuk aylıkken 8 kıloyduk bız yaz için aldıgım tısortler askılı olnalr 9,12 ay kısalar 12 ay modeleLcw in kalıpları nasıl canım, yaza kaç beden alsak olur
Lc kalıbı cocugun ırı degılse bır tık buyuk. Ben tişörtlerde 9,12 sortlarda 12 ay aldım ıyı oldu sort bır beden buyuk tuttum emekleme sırasında dız altında dursun dıye belı ıplılerden baktım hep
Sağol canım, benim oğlum biraz iri gibi şu an 9 buçuk kilo civarı 5 aylık, 12 ay olanlara bakayım o zaman, yıka kurut derken biraz da çeker zaten tam olur herhalde.Normal gelısen bebekse bır numara kucuk alıcan. Irı bebekse tam yas. 5bucuk aylıkken 8 kıloyduk bız yaz için aldıgım tısortler askılı olnalr 9,12 ay kısalar 12 ay modele
Aynen garantı yap. Benımde 3 nunara oyle 6 yasında 7,8 yas gıyıyor kalıplo. Buyuk dokumlude yazın guzl olıyor yakmıyor cocugu. Hem ındırımde de aldın mı ıyı oluyor. Kargoyu 10dan sonra verırsen kargo da almıyor lc suan kod gırınceSağol canım, benim oğlum biraz iri gibi şu an 9 buçuk kilo civarı 5 aylık, 12 ay olanlara bakayım o zaman, yıka kurut derken biraz da çeker zaten tam olur herhalde.
Tecrübeli anneden taktikler diyorsunAynen garantı yap. Benımde 3 nunara oyle 6 yasında 7,8 yas gıyıyor kalıplo. Buyuk dokumlude yazın guzl olıyor yakmıyor cocugu. Hem ındırımde de aldın mı ıyı oluyor. Kargoyu 10dan sonra verırsen kargo da almıyor lc suan kod gırınce
Cocuk fazla olunca ındıırm kovalıyorummüsrifliğe gerek yok kanımca
Ek gıda da tişört ve zıbın cok gerekır. Hatta bn kucuk olan zıbınlaro tısort gıbı evde gecırebılırım. Leke mı oldu at gıtsın kafasınfayım.Tecrübeli anneden taktikler diyorsun
Ben de bilemedim neyden kaç tane alsam, 6 tane kısa kollu tulum aldım şimdilik yaz için o da her gece pijama değiştiriyoruz diye ama şu an bir sürü zıbını pantolonu var mesela, tanıdıklardan da almıştık onların küçülenlerini o yüzden çok fazla oldu hepsini giyemeden küçülüyor, yenidoğana da çok almıştım ben bilemediğim için onlar da bi kere giyilip küçüldüler. Yaza az ve öz bi dolabı olsun istiyorum, gerçi o zaman ek gıda derken e sıcakta terlese falan yine biraz fazla zıbın gerekebilir. Dışarı çıkmalık bi iki takım alsam şortlu yeter herhalde evde zaten zıbınla gezer bi tek
Not ettim bunları canım çok sağol, tayt iyi fikirmişEk gıda da tişört ve zıbın cok gerekır. Hatta bn kucuk olan zıbınlaro tısort gıbı evde gecırebılırım. Leke mı oldu at gıtsın kafasınfayım.
3,4 takım penyelı sort takım alsam tek tukte ındıırmdem sort alıyrum. Kız bebek taytlarına bakabıkırsın duz renklerıne yazlık emekleme donemınde guzl olıyor. Dızlık sıkıyo dızlerını bebeklere cok hoslanmayabılıyor. Ben kısa dız altında duurcak kaprı taytlardan gıydırmıstım otekılerdede. Pijamalar sıyrılıyor ama taytlar zamk gıbı kalıyor
Ben şimdi bıle giydiriyorum. Grı ve sıyah duz olanları cıtcıtlu badılerle kombın evde başına da fötr sapka kombın yapıyoruzNot ettim bunları canım çok sağol, tayt iyi fikirmiş
Mama sandalyesi almadıysan uygun duz tarzda alabılırsın mesela. Arkadsım aldı gecn trendyolda begemdım sıparıs verdım bende. Pahalı yatak gıbı olanlarda ılk 6,7 aylıkken ıyı ama sonrask koltuk gıbı gelıyor bıde bızım gıbı kalabalıkta yer kaplıyor ben daha mutevazı şeylere yoneldım. Hem cam onunde dıaarı bakması da pek zevklı geldı bebişeNot ettim bunları canım çok sağol, tayt iyi fikirmiş
Kaç kere 45 dk uyuyor?Merhaba herkeseeylül grubundan geliyorum
4.ay bitmek üzere ama akşam bebeğimi asla uyutamıyorum gündüz uykuları hep 45 dk akşamda yatrınca 45 dk sonra uyanıyo be asla uykuya dönmüyo 11 12 leri buluyo böyle uyumadı ve saat başıda uyanıyo
5.ayda uykuları birazda olsa düzelen oldumu ya artık tükendim enerjim isteğim kalmadı bişeye yani sabahları 6.30 7 8 gibi uyanır ama akşam yatıramıyorum kucakta uyumaya alıştı ama şuan kucaktada uyuyo akşam kyunca uyanıyo
Biraz olsun düzeldi dedğiniz bir durum var mı
Kaç kere 45 dk uyuyor?
Bu haftaya kadr 4 uyku yapıyodu sabahta erken uyandığı için 1 2 gündür 3 uykuya düşürüyorum çünkü sanırım fazla geliyodu akşam uykusu çok geçe kalıyodu yani
Ama değişen bşeyde olmadı şuan dün 1.5 saat 1 saat 45 dk olarak yattı son uyku 18.30 da bitti bu arktı biraz yatmadı çünkü akşam 21.30 da uyuttum 45 dk sonra yine uyandı
3 günde birşey düzelmez ama bu sistemle biraz devam edin faydasını görürsünüz uyku sabır istiyor maalesef
Öylemi diyosun cnm ben kucakta destkle uyutuyorum uyumamasını buna bağladım tekrar uykuya dönmemesini çünkü döndürmeye çalışınca uykuya kucakta dalıyo yatağa koyunca uyanıyo tam dalmadığından yoksa 4.ay bozulan uyku düzenide mi bozdu
Dün böyle yattı mesela bu sabah 40 dk yattı uyandı uyku işi çok sabır gerçekten
3 günde öğretilen öğrenilmiş çaresizliktir sadece. Bakma sen bir günde hallettiğini iddia edenlere. Şuan en zorlu dönemdesin ama bozma doğru sistemi uygula. Kaç sast uyuması lazım nedir ne değildir bak iyice araştır. Ve onu hep uygula önce saatleri otursun hala düzelmezse destekler ebakarsın ama uyku gerilemesinde olduğunuz için yine de bozuk olacaktır uykular ama gerileme bitince eğer bozmazsan sistemini faydasını görürsün
Evet ya uyku eğitiminede baktım yani yalan yok
Çok bilinmedik kişilerden eğitim alıp memnun kalan arkadşlrım var keşke daha evel alsydık diyo ama tabiki çok ağladı başlarda diyo
Hayat kalitemiz o kdr düştüki bunu bile düşündüm tek bakıyorum çocuğa uyu ayıncada herşey üstüme geldi yani
Saatleri oturtamadım işte bnm sorunumda bu ya bi türlü olmadı yani belkide acele ediyorum evet bi 15 20 gün denemek lazım 3 uyku ve aynı saatler olarak umarım başarırız
Aglatarak bebek egıtılmez caresız ve guvensız kaldıgı için boyun eger. Melşs Keşan uyanıs kıtabını şiddetle okumanızı tavsoye ederım. Her bebek kendıne ozeldırEvet ya uyku eğitiminede baktım yani yalan yok
Çok bilinmedik kişilerden eğitim alıp memnun kalan arkadşlrım var keşke daha evel alsydık diyo ama tabiki çok ağladı başlarda diyo
Hayat kalitemiz o kdr düştüki bunu bile düşündüm tek bakıyorum çocuğa uyu ayıncada herşey üstüme geldi yani
Saatleri oturtamadım işte bnm sorunumda bu ya bi türlü olmadı yani belkide acele ediyorum evet bi 15 20 gün denemek lazım 3 uyku ve aynı saatler olarak umarım başarırız