- 16 Ağustos 2019
- 2.277
- 7.132
- 33
-
- Konu Sahibi ffestinalente
- #59.361
6 ay oldu tık yok daha. 40 gun aralıksız oldum ama daha regl yokKızlar doğum sonrası reglinizde düzensizlik var mı yoksa doğum öncesi ile aynı mı
Eskı usul az suda agzı kapalo haslıyorum. 6.aya gırıcsz cok meraklı o yuzden basladık. Hafıf suyunu bırakırsan ıyı olır kabız olmaz.Bu arada kızlar 6. Ayımız olcak cuma günü ek gıdaya yeni başlayacagız doktor kontrolünde. Bildiğimiz gibi sebze ve buharda haslama yöntemıyle baslatıyo doktor. Bu buharda haslama için ne kullanıyosunuzz hiç makınesını falan almak ıstemedım yani ama şu aparatlar var hiç kullanan varmı yada sizler ne kullanıyosunuz acaba
Senın bebiş normal verınce yıyır mu. Benım kı bi. Çimdık tuz atmadan yemıyo. Denedım agzına aldıgu gıbu tukur du. Azcık tuz attıgımı yedı. Hep bole yapıyoBen anam babam usulü yapıyorum suyu da lazım kuru kuru yutamiyor az suda pişiriyorum
Biz dalga geçiyoruz okulada gidersjn arada emzirmeye diye sonradan yaptı canım bunu görümcem ilk oğlu oldu ırmakta onun açısına yaptı adinida yanına ufak isim ekleyerek koydu ondan bu hem gözdesi hemde şımarıgi oldu birde 6 aylık prameture doğdu cok zorluk çekti bunda ondan bahne bildi ilk zaman mamalarla besledi kus gibi şırınga ve bardakla şimdi sütü kalmadı ama bağımlılık oldu iste oglanda akillaninca inanmıyor bırakmıyor4 yaşındaki çocuğun emmesi bence anne bağımlılığı çocuktan ziyadene zaman bıraktıracak acaba
O onun bebeğiydi canım sen hayallerine inan ki öyle olsun bunlar evre o evreyi iyi yönetmek bizde o yönetemedi kendini oğlanın akışına bıraktılarHayallerimi yıktın. 5. Ayda düzelir umudum vardı
Ben yaptığım yemeklerin icine onun yiyemecegi seyse ise mesela taze fasülye yaptım bugün içine patates havus attim suyuyla ezdim yedirdi babası yanına çiçekli yaptım kızartma yumurtalı mesela onu direk ezdi yedirdi ha kuru olur diye biraz yemek suyu ekledi öyle öyle yediriyorum yemekleri benBu arada kızlar 6. Ayımız olcak cuma günü ek gıdaya yeni başlayacagız doktor kontrolünde. Bildiğimiz gibi sebze ve buharda haslama yöntemıyle baslatıyo doktor. Bu buharda haslama için ne kullanıyosunuzz hiç makınesını falan almak ıstemedım yani ama şu aparatlar var hiç kullanan varmı yada sizler ne kullanıyosunuz acaba
Döngü şeklinde geçip gidecek ozaman canım iyi beslenmeye özen gösterin umarım en kisa zamanda eskiye dönersinizKuzum biz evden çıkmadan hastalaniyoruz anlam veremediğim şekilde şimdi yine ben hastalaniyoum eşimde hastalandı tam iyileşiyoruz yeniden döngü içerisindeyiz
Ay evet rüzgarın sesini duyuyorum Ankara acayip soğuk
Benimki de sebzelerden pek hoşlanmıyor yoğurtlu veriyorum onu biraz yiyorSenın bebiş normal verınce yıyır mu. Benım kı bi. Çimdık tuz atmadan yemıyo. Denedım agzına aldıgu gıbu tukur du. Azcık tuz attıgımı yedı. Hep bole yapıyo
Bu ayin ikisinde oldum en fazla iki uc gün sürdü bakalım ne zaman olucam düzenlimi düzensiz mi onuda ilerleyen süreçte gorucem ama ağrım yoktu olduğumu bile bilmiyordumKızlar doğum sonrası reglinizde düzensizlik var mı yoksa doğum öncesi ile aynı mı
Bende öyle düşünmüyo degılım ama şu buharda pişirme aparatı mantıklı geliyo hem kuruluk hem kabızlık olmaması ıcın bebek zeytınyagı duydum varmı kullanan acabaBen anam babam usulü yapıyorum suyu da lazım kuru kuru yutamiyor az suda pişiriyorum
Yaa evet ondan bahsedıyordm bende banada mantıklı geliyor o aparat ikea en saglamı diye okudumIkeada buhar suzgeci var tencere icine oturtuyorsun ben alali 8 yil oldu gayet saglam cok da aktif kullanirim karnabahar, brokoli vs de onunla haslarim
Ya öylemi tesekkürler öneri için nexus baya memnuniyet var arastırdımdaNexus benimkisi. Garanti konusunda oldukça iyi. Duyumlarıma göre nimonun garanti süreçleri iyi değilmiş.
Bizimde bu hafta6. Ay ben ondan daha heyecanlıyım galibaEskı usul az suda agzı kapalo haslıyorum. 6.aya gırıcsz cok meraklı o yuzden basladık. Hafıf suyunu bırakırsan ıyı olır kabız olmaz.
Biz daha yeni baslayacaz da şu 3 gün kuralı falann sebzeleri once tek versem daha iyi olmazmı acaba yoksa bende daha sonra bız ne yıyorsak onada o sekılde uyarlayıp yedırmeyı dusunuyorum.Ben yaptığım yemeklerin icine onun yiyemecegi seyse ise mesela taze fasülye yaptım bugün içine patates havus attim suyuyla ezdim yedirdi babası yanına çiçekli yaptım kızartma yumurtalı mesela onu direk ezdi yedirdi ha kuru olur diye biraz yemek suyu ekledi öyle öyle yediriyorum yemekleri ben
Bizim doktorumuz bebek zeytinyağı diye birşey yok aslında.. Soğuk sıkım zeytinyağı kullanılması daha uygun olduğundan. bebek zeytinyağı diye adlandırılmış sadece dedi.. Soğuk sıkım zeytinyağı kullanıyorum.Bende öyle düşünmüyo degılım ama şu buharda pişirme aparatı mantıklı geliyo hem kuruluk hem kabızlık olmaması ıcın bebek zeytınyagı duydum varmı kullanan acaba
Yaa evet ondan bahsedıyordm bende banada mantıklı geliyor o aparat ikea en saglamı diye okudum
Ya öylemi tesekkürler öneri için nexus baya memnuniyet var arastırdımda
Bizimde bu hafta6. Ay ben ondan daha heyecanlıyım galiba
Biz daha yeni baslayacaz da şu 3 gün kuralı falann sebzeleri once tek versem daha iyi olmazmı acaba yoksa bende daha sonra bız ne yıyorsak onada o sekılde uyarlayıp yedırmeyı dusunuyorum.
Ah ahhh ne hayallerim vardı.Günaydın kızlar sencere güncelleme geldi üstünü giydirirken ortalığı ayağa kaldırıyor. Komşular işkence mi ediyosunuz diye gelcek yakında
Eşim diyo ki bnce kolu falan incinmiş doktora götürelimAh ahhh ne hayallerim vardı.
Günde 10 çeşit giyertürküsüyle çeşit çeşit giydirecektim güya. . Günde 1-2 değiştirebilirsem ne ala.. Soyunurken bişey yok. Giydirirken sanki Bi yerini sıkıyorum gibi ağlıyor ağlamayan bebe.
Normal zeytınyagı eklıyorum. 3 gun olmasa da 2 gun aynı seyı yedırıyorum. Once patates basladım haslama ama agzı kapalo buhar seklı. Sonra havuc. Bı cımdık tuz attım agzına dahı almıyo sıfır tuz varsa. 5.gun kereviz corbası yaparken evdekılere blendırdan tam gecırmeden bebısr de ayırdjm. Kurallı gıdıyorum bnde. Yumurta vermeyi 7.aya kadar dusunmuyorum. Doysun dıye degıl tatsın alıssın dıye verıyorum ben. Sadece bız sofradayken oda. Ayrı sekıl vemrıyorumBende öyle düşünmüyo degılım ama şu buharda pişirme aparatı mantıklı geliyo hem kuruluk hem kabızlık olmaması ıcın bebek zeytınyagı duydum varmı kullanan acaba
Yaa evet ondan bahsedıyordm bende banada mantıklı geliyor o aparat ikea en saglamı diye okudum
Ya öylemi tesekkürler öneri için nexus baya memnuniyet var arastırdımda
Bizimde bu hafta6. Ay ben ondan daha heyecanlıyım galiba
Biz daha yeni baslayacaz da şu 3 gün kuralı falann sebzeleri once tek versem daha iyi olmazmı acaba yoksa bende daha sonra bız ne yıyorsak onada o sekılde uyarlayıp yedırmeyı dusunuyorum.
Bızde bır haftadır oyleyız. Soyunsun gıyınmesın. Anne erkek adamım ben usunem dıyo sankıGünaydın kızlar sencere güncelleme geldi üstünü giydirirken ortalığı ayağa kaldırıyor. Komşular işkence mi ediyosunuz diye gelcek yakında
Benım cocugumun okulun da vardı bır ogretmn. Öglr arası evıne gıdıp emzırıp sonra gerı donuyordu o 1 saat ıcınde.Selamlar
Bir şey danışacağım
Aranızda sınıf öğretmeni olan ya da bildiğiniz sınıfçı var ise süt izni ne şekilde kullanıyorlar?
İlk altı ay 3 saat muhabbeti nasıl kullanılıyor
Yogurt baslamadım daha tek sade tadını alsın dıyorum ama bakalım nasıl yapıcaz. Yogurdu kendın mı yapıyorsun. Ben bır bardak sutle bebıse kadar yapıyım dıyorumda olcusunı nasıl ayarlıycazBenimki de sebzelerden pek hoşlanmıyor yoğurtlu veriyorum onu biraz yiyor