- 29 Kasım 2022
- 239
- 413
- 26
- Konu Sahibi ffestinalente
- #59.381
Kızlar 6 ay aşısı yaptıranlar var mı herhangi bir yan etkiyle karşılaştınız mi veya çevrenizde yan etki yaşayan var mı?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben otekı cıcuklarımda bir r yan etkı yasamamıstım. Bunu haftaya yaptırıcaz işşlh bunda da yasamayızKızlar 6 ay aşısı yaptıranlar var mı herhangi bir yan etkiyle karşılaştınız mi veya çevrenizde yan etki yaşayan var mı?
Erkek adam üst giymez yaz gelsin bir an önce hiç kıyafet almıycam zıbınıyla gezsin yok öyle çeşit çeşit kıyafetBızde bır haftadır oyleyız. Soyunsun gıyınmesın. Anne erkek adamım ben usunem dıyo sankı
Henüz yaptırmadım pazartesi gitcez 4.-ayın aynısı değil miKızlar 6 ay aşısı yaptıranlar var mı herhangi bir yan etkiyle karşılaştınız mi veya çevrenizde yan etki yaşayan var mı?
Benımkı de bez cıksın kapanmasın ıstıyo yaz gelınce herseyı ortaya srcek gıbıErkek adam üst giymez yaz gelsin bir an önce hiç kıyafet almıycam zıbınıyla gezsin yok öyle çeşit çeşit kıyafet
Opa var agızdan damla olucak. Hepatit ve .aydaki karma asıda varHenüz yaptırmadım pazartesi gitcez 4.-ayın aynısı değil mi
Nasıl gitmek istiyorsan seçim senin canım ben hic birinde uyumadım 3 gün kuralına direk yediklerimden verdim bana seçmesin tatlarını diyerekten ne varsa veriyorum Allah'a şükür sıkıntı çıkmadı şu ana kadar 4 aylık gibi başladım ben ek gida tadimlara şuan bildiğin yemek yiyor bizimleBende öyle düşünmüyo degılım ama şu buharda pişirme aparatı mantıklı geliyo hem kuruluk hem kabızlık olmaması ıcın bebek zeytınyagı duydum varmı kullanan acaba
Yaa evet ondan bahsedıyordm bende banada mantıklı geliyor o aparat ikea en saglamı diye okudum
Ya öylemi tesekkürler öneri için nexus baya memnuniyet var arastırdımda
Bizimde bu hafta6. Ay ben ondan daha heyecanlıyım galiba
Biz daha yeni baslayacaz da şu 3 gün kuralı falann sebzeleri once tek versem daha iyi olmazmı acaba yoksa bende daha sonra bız ne yıyorsak onada o sekılde uyarlayıp yedırmeyı dusunuyorum.
1 lt günlük süt alıyorum marketten küçük kavanozlara yapıyorum göz kararı koyuyorum mayasını 1 tatlı kaşığı kadar güzel oluyor ben fırını ısıtıyorum orada 6 7 saat mayalıyorumYogurt baslamadım daha tek sade tadını alsın dıyorum ama bakalım nasıl yapıcaz. Yogurdu kendın mı yapıyorsun. Ben bır bardak sutle bebıse kadar yapıyım dıyorumda olcusunı nasıl ayarlıycaz
Günde kaç öğün yiyor kuzumNasıl gitmek istiyorsan seçim senin canım ben hic birinde uyumadım 3 gün kuralına direk yediklerimden verdim bana seçmesin tatlarını diyerekten ne varsa veriyorum Allah'a şükür sıkıntı çıkmadı şu ana kadar 4 aylık gibi başladım ben ek gida tadimlara şuan bildiğin yemek yiyor bizimle
Acıkta satılan sut oluyor burda ama guvenemedım hıc1 lt günlük süt alıyorum marketten küçük kavanozlara yapıyorum göz kararı koyuyorum mayasını 1 tatlı kaşığı kadar güzel oluyor ben fırını ısıtıyorum orada 6 7 saat mayalıyorum
Hiç güvenemiyorum Instagram'a LC güzel bence çok hoş parçalar var ama gerçekten pahalıKızlar. Ozellıkle erkek annelerıne soruyorum. Bebişlere ınstadan kıyafet aloyor musunuz yada kapıda odemelı sıtelrden. Hem tarz olup hem uygun olan siteler var mı
Ebebek lc faln pek begenmıyorum dumduz kıyafetler bence cokta pahalı
Bizim doktorumuz markette satılan günlük sütleri kullan dedi cnm bimde satılan sarı kapaklı altın günlük süt güzel bir kere kaynatıyorum bizde kullanıyoruz bitiremiyor hemenAcıkta satılan sut oluyor burda ama guvenemedım hıc
Bır kac sıte var buyuklerr almıstım ama bebek kıyafetı için sadece 1 yer var sımdıkık. Ben trendyolda da satıs yapan magazaları sıte sahiplerine bakıyorum genelde lc uctu malesef guzl olanalar baya gereksız pahalı gelıyor gıyebılecegın2, 3 ay sonucta. Biizim dogum alısverıısnden kalan kıafetı yok hıc cabuk mu buyuyor anlayamadım hıc. El kadar kaldılar gepHiç güvenemiyorum Instagram'a LC güzel bence çok hoş parçalar var ama gerçekten pahalı
Doğum zamanı yaptığım alışverişle duruyorum daha desem
Bende onu deneyım. Benım oglanlar sevmıyor ev yogurdu hıc hazır gıbı olmuyor dıye yapmadım oyuzdenBizim doktorumuz markette satılan günlük sütleri kullan dedi cnm bimde satılan sarı kapaklı altın günlük süt güzel bir kere kaynatıyorum bizde kullanıyoruz bitiremiyor hemen
Mesajlara geriden gelen Eylül annesiyim İnstada damla gök var Elanur Vardar var. Bebeleri bizim aylarda gece kesintisiz uyuyorlar gece de bir guzel 200 cc sütlerini sahip dolaba atıyorlar. Onları görünce bunalıma giriyorumBen 8-9 saat uyuyan bebek olduğuna inanmıyorum 3 yiine iyiymiş 5 kere uyanıyorum nerdeyse saat 5 ten sonra fa zaten dönüp ıhlayıp duruyor uykuya döndürmekle geçiyor 6 oldu mu da günaydın saati
Mesajlara geriden gelen Eylül annesiyim İnstada damla gök var Elanur Vardar var. Bebeleri bizim aylarda gece kesintisiz uyuyorlar gece de bir guzel 200 cc sütlerini sahip dolaba atıyorlar. Onları görünce bunalıma giriyorum
Aynı hazır gibi oluyor eksimiyorBende onu deneyım. Benım oglanlar sevmıyor ev yogurdu hıc hazır gıbı olmuyor dıye yapmadım oyuzden
Deneyeyım ozmn bunu bakalım sevicekler mı cok tesekkur ederımAynı hazır gibi oluyor eksimiyor
Oglum dedım elın bebeler dedım bır uyuyomus dedım kış uykusuna yatmıs ayıcıklar gıbı dedım.. Dedım dedım ama dınletemedım. Bana cevabı kızgın kızgın bagırmak olduMesajlara geriden gelen Eylül annesiyim İnstada damla gök var Elanur Vardar var. Bebeleri bizim aylarda gece kesintisiz uyuyorlar gece de bir guzel 200 cc sütlerini sahip dolaba atıyorlar. Onları görünce bunalıma giriyorum