2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    323
Kızlar 6 ay aşısı yaptıranlar var mı herhangi bir yan etkiyle karşılaştınız mi veya çevrenizde yan etki yaşayan var mı?

Kızlar. Ozellıkle erkek annelerıne soruyorum. Bebişlere ınstadan kıyafet aloyor musunuz yada kapıda odemelı sıtelrden. Hem tarz olup hem uygun olan siteler var mı
Ebebek lc faln pek begenmıyorum dumduz kıyafetler bence cokta pahalı

Bende öyle düşünmüyo degılım ama şu buharda pişirme aparatı mantıklı geliyo hem kuruluk hem kabızlık olmaması ıcın bebek zeytınyagı duydum varmı kullanan acaba 🙊☺️

Yaa evet ondan bahsedıyordm bende banada mantıklı geliyor o aparat ikea en saglamı diye okudum

Ya öylemi tesekkürler öneri için nexus baya memnuniyet var arastırdımda

Bizimde bu hafta6. Ay ben ondan daha heyecanlıyım galiba🙊

Biz daha yeni baslayacaz da şu 3 gün kuralı falann sebzeleri once tek versem daha iyi olmazmı acaba yoksa bende daha sonra bız ne yıyorsak onada o sekılde uyarlayıp yedırmeyı dusunuyorum.
Nasıl gitmek istiyorsan seçim senin canım ben hic birinde uyumadım 3 gün kuralına direk yediklerimden verdim bana seçmesin tatlarını diyerekten ne varsa veriyorum Allah'a şükür sıkıntı çıkmadı şu ana kadar 4 aylık gibi başladım ben ek gida tadimlara şuan bildiğin yemek yiyor bizimle

Yogurt baslamadım daha tek sade tadını alsın dıyorum ama bakalım nasıl yapıcaz. Yogurdu kendın mı yapıyorsun. Ben bır bardak sutle bebıse kadar yapıyım dıyorumda olcusunı nasıl ayarlıycaz
1 lt günlük süt alıyorum marketten küçük kavanozlara yapıyorum göz kararı koyuyorum mayasını 1 tatlı kaşığı kadar güzel oluyor ben fırını ısıtıyorum orada 6 7 saat mayalıyorum

Nasıl gitmek istiyorsan seçim senin canım ben hic birinde uyumadım 3 gün kuralına direk yediklerimden verdim bana seçmesin tatlarını diyerekten ne varsa veriyorum Allah'a şükür sıkıntı çıkmadı şu ana kadar 4 aylık gibi başladım ben ek gida tadimlara şuan bildiğin yemek yiyor bizimle
Günde kaç öğün yiyor kuzum

Kızlar. Ozellıkle erkek annelerıne soruyorum. Bebişlere ınstadan kıyafet aloyor musunuz yada kapıda odemelı sıtelrden. Hem tarz olup hem uygun olan siteler var mı
Ebebek lc faln pek begenmıyorum dumduz kıyafetler bence cokta pahalı
Hiç güvenemiyorum Instagram'a LC güzel bence çok hoş parçalar var ama gerçekten pahalı
Doğum zamanı yaptığım alışverişle duruyorum daha desem 😂

Hiç güvenemiyorum Instagram'a LC güzel bence çok hoş parçalar var ama gerçekten pahalı
Doğum zamanı yaptığım alışverişle duruyorum daha desem 😂
Bır kac sıte var buyuklerr almıstım ama bebek kıyafetı için sadece 1 yer var sımdıkık. Ben trendyolda da satıs yapan magazaları sıte sahiplerine bakıyorum genelde lc uctu malesef guzl olanalar baya gereksız pahalı gelıyor gıyebılecegın2, 3 ay sonucta. Biizim dogum alısverıısnden kalan kıafetı yok hıc cabuk mu buyuyor anlayamadım hıc. El kadar kaldılar gep

Bizim doktorumuz markette satılan günlük sütleri kullan dedi cnm bimde satılan sarı kapaklı altın günlük süt güzel bir kere kaynatıyorum bizde kullanıyoruz bitiremiyor hemen
Bende onu deneyım. Benım oglanlar sevmıyor ev yogurdu hıc hazır gıbı olmuyor dıye yapmadım oyuzden

Ben 8-9 saat uyuyan bebek olduğuna inanmıyorum 😂 3 yiine iyiymiş 5 kere uyanıyorum nerdeyse saat 5 ten sonra fa zaten dönüp ıhlayıp duruyor uykuya döndürmekle geçiyor 6 oldu mu da günaydın saati
Mesajlara geriden gelen Eylül annesiyim 😅 İnstada damla gök var Elanur Vardar var. Bebeleri bizim aylarda gece kesintisiz uyuyorlar gece de bir guzel 200 cc sütlerini sahip dolaba atıyorlar. Onları görünce bunalıma giriyorum 🤣

Mesajlara geriden gelen Eylül annesiyim 😅 İnstada damla gök var Elanur Vardar var. Bebeleri bizim aylarda gece kesintisiz uyuyorlar gece de bir guzel 200 cc sütlerini sahip dolaba atıyorlar. Onları görünce bunalıma giriyorum 🤣

Ben inanmıyorum 😬
Bende gece 9 kere kalkan oğlumu sanki hiç kalkmıyormuşçasına yuttururum istesem 😬

Oglum dedım elın bebeler dedım bır uyuyomus dedım kış uykusuna yatmıs ayıcıklar gıbı dedım.. Dedım dedım ama dınletemedım. Bana cevabı kızgın kızgın bagırmak oldu

X