2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    323
Çok çok teşekkür ederim vallahi öyle böyle bısey görmedim daha önce ben ona iğneleri batırdıkca içim gitti oy bana gelsin sana gelcegıne dedım dedım hastlandımmı bende baktımki anada hasta olunca olmuyor yok bu sefer onunla ılgılenemıyorum öpemiyorum diye oturdum ağladım gerçekten tuaf bi salgın var ben kolay kolay hastalanmam ama bu berbat bısey . Nebülizarör konusundada benımde arastrmalarım o yönde ya cok hosuma gıttı elde tasınıyor minnak bişey oyüzden yazdım acaba kullanan var mı cunku yüzlerce cesit marka var . Şöyle orta halli bişiyleer

Yok yok sabah 10a 11e kadar uyuyordu. Ama 9da kaldırdım bir süre şimdi alıştı 9da kalkmaya 3 haftadır filn

Nexus aldım canım. Oldukça memnunum.

Kızlar bu benım bebiş gece en az 3 kere uyanıyor. Gunduz uykusu zaten 15,20 dakkayı gecmıyor. Aralıksız 8,9 saat uyuması lazım dıyor doktor ama bn bu uykuyı cozemedım. Hep karnı agrıyo. Gaz cıkarıyo uyanıyo, cıkaramıyo uyanıyo cıt desın uyanıyo sureklı uyanıyo

Gecmiş olsun. Bızde atlattık salgını. Ben hemem oksurur oksurmez serum fızyolojık ıle hava verdım. Cok tıkanmadı. Ust solunum yolu kulaga vurdu bıızm antıbıyotık te pişik yaptı ama en azından tıkanmadan cozduk eskı usul uygun yollu makıme var bnde hepsı iş goruyo. Ayagıma yatırıp oynatarak tutuyorum makıneyı. Gectı allhtan. Gelmiş gecmıs olsun sıze de boyle boyle buyuyecekler

Benimki daha da uyanıyor hiç uyumuyor sanki gündüz uykusu çok çok az anca elektrikli sallanan beşikte biraz uzun uyuyor
Bu aralar rahatsız gece 3 e 4 e kadar uyumuyor bende sanırım alıştım yargılamıyorum

Cok tesekkur ederim ilk defa basıma gelınce baya korkuttu ve öyle hasta da degıldı bir anda oldu . Yaaa bizimde doktorun verdıgı ilaçlar cok kötü pişik yaptı hatta ilk görünce aman Alllahım dogdugundan beri hiç böyle izin vermedim pişmesine bu ne dedim hemen annemınaradımm tabi tecrübe direk ilaçlardan dedi. Bepantol kullanıyordum ama cok pişince hametan sürdüm benn cok sukur azaldı. Baya .buhar makinesi gercektrn bulunması gerek en azından dedıgınız gibi baktınız hastalk gelıyorum diyo önden önlem olarak verilebilir

Benimki daha da uyanıyor hiç uyumuyor sanki gündüz uykusu çok çok az anca elektrikli sallanan beşikte biraz uzun uyuyor
Bu aralar rahatsız gece 3 e 4 e kadar uyumuyor bende sanırım alıştım yargılamıyorum
Dogdugundan berı sevemedı uykuyu. Aralıksız uyuyan bebek daha gormedım. Uyku egıtımı de işkence sankı bebeklere aglatmaktan baska işe yaramıyor gıbıme gelıyo

Eskıden ıhtıyac duyulmuyordu sankı ama bu pandemıden sonra bagısıklıklar mı zayıfladı kış olmuyor dıye mıkroplar mı azıttı bılmıyorum. Gecmıyo hastalıklar. Pişikte de ben hametan artı kantoran yagı surdum. Oyle bır pışık olamaz hemn kanama yaptı. Cokzor hastalık gercekten. Ama evde bulunması gereken en onemlı seylerden berı makıne, serum fızyolojık, derece, ates dusurucu surup
El altında bu dortlu sart

Uyanmak için uyumamak için hep Bi bahanesi var.. Ya birşeylere bakıyor ya Bi sese kulak veriyor falan.. Gece uykusuna 10 da geçiyorduk zamanla 12 oldu.. 2 haftadır da 2 ye doğru kaydı.gece en az 4-5 uyanıyoruz bizde. Birde bariz gözler açık ve bazen zor dalıyor. .. Sabah Erken kaldırıyorum gecede erken uyusun diye tüm gün Mız Mız Mız beyefendi. Ve illa yine 2 yi buluyor uyuması..

Ben uyandırmıyorum sabah uyuyor olursa. Nasılsa pasa en ufak çıtta gozlerı acıyor. Bebek dedıgun uyur dıyorum sırıtıyo bıde akıl saglıgımla dalga gecıyo

Ben 8-9 saat uyuyan bebek olduğuna inanmıyorum 3 yiine iyiymiş 5 kere uyanıyorum nerdeyse saat 5 ten sonra fa zaten dönüp ıhlayıp duruyor uykuya döndürmekle geçiyor 6 oldu mu da günaydın saati

Ben 8-9 saat uyuyan bebek olduğuna inanmıyorum 3 yiine iyiymiş 5 kere uyanıyorum nerdeyse saat 5 ten sonra fa zaten dönüp ıhlayıp duruyor uykuya döndürmekle geçiyor 6 oldu mu da günaydın saati
En ıyı ıhtımal 3.gece 1de yatarsa sabahta 6 da kalkarsa 3 oluyo saat bası uyanmayı nasıl beceriyorlar bılmıyorum. Uyku egıtımı de fasa fıso heralde. Yatağına koy uyusun daha bn gormedım oyle uyuyan bebek. Gozunu actı mı alıcaksın hemen dogdugundm berı boyle. Kıyameti koparıyor yoksa. Aglamak yok cok sukur de bagırma cok bırdr sınırlı hemen o meme agza sokulacak yoksa 1 saat bagırıyo homurdana homurdana

Vallaha kuzum hekim demiş ama bende hiiiç sanmıyorum aralıksız 8-9 saat uyuyan bebek, bir kere sırf anne sütü alan bebek o kadar süre açlıktan uyanır
Benim kız da geç yatıyor ama sabahta 9-10 aralığı tam uyanmış oluyor, gece de 2 saat kesintisiz uyuyunca şaşırıyorum valla o kadar sık aralıklar ile kalkıyor yani

Canımcığım 11 den önce uyumuyor olmasını bekliyorum uyandığı saate bakılırsa

Ya onlar şans işi de gece 1 saatte bir de kalkılmaz ama ya benim kız doğduğundan beri geç yatıyor. 12de yatınca seviniyoruz mesela umudum 5. Aydaydı belki düzelir diye ama yıktın
Benim gorumcemin ogluda bebekken 1 2 de yatardi her günde alıştı 12 den sonra yatiyorlar 4 yaşında halada o saatlerde yatıyorlar ve hala emiyor

Geçmiş olsun canım evden dışarı çıkmıyoruz vallaha su sıra hele bu hafta hava ayrı soğuk ve aşırı fırtına var

Mucıze den bahsedıyorlar resmen. Uzun uzun 3 saat uyuda ona da razıyım ama bız saat bası kalkmamız lazım. Gaz cıkarınca bıle bana seslenıyo resmen gece marıfet yapyım der gıbı

Geçmiş olsun canım. Oğlum 10 yaşında ve alerjik astım hastası. Teşhis konulduğunda 1-1.5 yaşında falandı o zaman nibuluzator alın dedi Dr ve NİMO markasını önermişti. Yaklaşık 8.5 yıldır makineyi kullanıyoruz ve hiç bozulmadı. Ev tipi bir makine kare şeklinde. Taşınabilir kablosuz şarjlı olanlar çıkmış ama çok araştırmama rağmen alamadim birçoğunun kronik arizlari oluyormuş yorumları okudum kullanan alıcılar hep şikayetçi. Nimonun Dezavantajı; sesli çalışıyor ve prize takılıyken çalışıyor. Şarj olayı yok

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…