2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    323
Kızlar doğum sonrası reglinizde düzensizlik var mı yoksa doğum öncesi ile aynı mı

2 ay önce oldum 2 hafta önce de lekeli akıntı şeklinde bişey geldi birkaç gün. Hâlâ düzen yok
Teşekkür ederim canım. Benim reglim de bugün başladı, şaşırdım aslında sadece emziriyorum hem de sık sık emziriyorum ama başladı, emzirme devam ettikçe düzensiz olduğunu okumuştum.

Geçmiş olsun canım evden dışarı çıkmıyoruz vallaha su sıra hele bu hafta hava ayrı soğuk ve aşırı fırtına var
Kuzum biz evden çıkmadan hastalaniyoruz anlam veremediğim şekilde şimdi yine ben hastalaniyoum eşimde hastalandı tam iyileşiyoruz yeniden döngü içerisindeyiz
Ay evet rüzgarın sesini duyuyorum Ankara acayip soğuk

Kızlar doğum sonrası reglinizde düzensizlik var mı yoksa doğum öncesi ile aynı mı
Ben daha regl olmadım ya arada lekelenme oluyor o da birliktelik olduğunda ertesi günü devamı yok
Bende bı olaydım düzenim olurdu hiç yoktan insanın aklına herşey geliyor

Ben daha regl olmadım ya arada lekelenme oluyor o da birliktelik olduğunda ertesi günü devamı yok
Bende bı olaydım düzenim olurdu hiç yoktan insanın aklına herşey geliyor
Ne güzel işte keşke ben de olmasaydım, hiç özlememişim. Evde ped bile yoktu o kadar hayatımdan çıkarmışım regl olayını

Cok tesekkur ederim sizeede Allahım şifa versin yakışıklıya. Bu nimo markayı baskasındanda duydum hem memnunıyet hem kalite acıdından ama onunkı şu taşınabılenlerden . Biz sürekli adana mersın yaptıgımız ıcın aslında öyle ufak kablosuz bısey dahs cok cezbedici gelıyor bakalım ffestinalente senınkınıde görebilir mıyım acaba

Bu arada kızlar 6. Ayımız olcak cuma günü ek gıdaya yeni başlayacagız doktor kontrolünde. Bildiğimiz gibi sebze ve buharda haslama yöntemıyle baslatıyo doktor. Bu buharda haslama için ne kullanıyosunuzz hiç makınesını falan almak ıstemedım yani ama şu aparatlar var hiç kullanan varmı yada sizler ne kullanıyosunuz acaba

Ben anam babam usulü yapıyorum suyu da lazım kuru kuru yutamiyor az suda pişiriyorum

Kizlar dun aylar sonra yaklasik 4 saat kadar uyumus oldugum icin aşırı mutlu oldugumu paylasmak isterim eşim diyor ki gece bi ara nefesini kontrol ettim çünkü alışkın degiliz ki saatte bir garanti uyanir. Dun ilk defa tadim yaptirdim öğlen buharda hasladigim havuc yedirdim aksam da biraz avokado verdim acaba cocuk ondan mi uyudu denk mi geldi bilemedim ama bana cok iyi geldi

Ikeada buhar suzgeci var tencere icine oturtuyorsun ben alali 8 yil oldu gayet saglam cok da aktif kullanirim karnabahar, brokoli vs de onunla haslarim

Oyy maşallah, benimki de ilk defa kesintisiz 2.5-3 saate yakın uyudu, bu sefer de ben niye kalkmadı acaba diyerek endişeli uyudum ama uyudum
Bu arada kızlar 2 gündür sanki benimki Ba ba demeye başladı gibi , var mı sizde de böyle bir güncelleme

Ee yasasin o zaman acaba 6. Ay itibariyle boyle uyuyacaklar mi dun tek seferlik miydi merakla bu geceyi bekliyorum
Benimki de bidir bidir agzi surekli kendince birseyler söylüyor ve de de diyor

Merhaba Medicalpark Batıkente gidiyorum doktorum 2 yıldır Aylin Aker Ayrımdı zaten onunlada devam ediyorum çok memnunum
merhaba doktor hakknda araştırma yapıyorum ben henüz gebe değilim ama artık bebek istediğimize karar verdik öncesinde genel kontroller için doktorumu bulup gitmeye başlmak istiyorum ve aylin hoca dikkatimi çekti baya yorum var hakkında ama yarısı iyi yarısı kötü kafam karıştı fiyat olarakda biraz pahalı alıcaz madem değsin istiyorum siz ne düşünüyorsunuz aylin hoca hakkında kilo takıntısı var diyen çok olmuş fazlamı üsteliyor? 7-24 ulaşabileceğimiz biri mi? whatsapptan filan aklımıza takılan birşey olduğunda sorabilir miyiz ilk gebeliğim olacağı için biraz fazla irdeliyorum

Ee yasasin o zaman acaba 6. Ay itibariyle boyle uyuyacaklar mi dun tek seferlik miydi merakla bu geceyi bekliyorum
Benimki de bidir bidir agzi surekli kendince birseyler söylüyor ve de de diyor

Valla kuzu uyku şans işi, biz 2-3saat uyudu diye seviniriz, temmuz analarında dün biri yazmıştı 7 olmadan gece uykusuna geçmiş olabilir mi diye millet aya çıkmış biz nelere seviniyoruz inşallah geçici değildir, insanlık için küçük bizim için büyük adımlar bunlar, burcumsu12 seninkinde hala az biraz düzelme yok mu?
ffestinalente seninki de hala gögüste omzunda uyumaya devam mı, yoksa güncelleme var mı Bulut Beyimiz de

Nexus benimkisi. Garanti konusunda oldukça iyi. Duyumlarıma göre nimonun garanti süreçleri iyi değilmiş.

Gündüz uykuları 15 dk arttı diye seviniyorum 3 uyku 45 dk artış toplamda kâr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…