- 23 Aralık 2020
- 685
- 1.046
- 29
-
- Konu Sahibi ffestinalente
- #59.061
Ben de 2 yaş aldım benim kızım da Ağustos doğumlu yıkanınca çekiyor birde çok hızlı büyüyorlar 6-9 aylık bedeninde aldığım takımlardan giyiyor şuan bahara kalmaz dar gelirkızlar merhabalar , e bebekten kızıma birseyler aldım 1 hafta sonra 5 aylik olacağız ağustos doğumlu. biraz uygun geldi yazlık alisverisini yaptım sizce tişörtler 1 yaş mı alınmalı 1 bucuk mu , karar veremeyip ikisinide karışık sipariş verdim ama sonradan içime dert oldu 1bucuk büyük mü olur kalıpları sizce nasıl hellobaby nin , sıfır kollularda koltuk altı kısmı biraz büyük 1 yaşa göre bir bucugun
Aynen yaza 1 yaş olacağını hiç sanmıyorumBen de 2 yaş aldım benim kızım da Ağustos doğumlu yıkanınca çekiyor birde çok hızlı büyüyorlar 6-9 aylık bedeninde aldığım takımlardan giyiyor şuan bahara kalmaz dar gelir
Benimki 4. gününde yaptı şükür, vücut adapte olmaya çalışıyor sanırım ama sadece tadım aşamasın da bunu yaşamak keyfimi kaçırdıBİzde o durumdayız tadım yapıyoruz üç gündür yapmadı zeytinyağıda koyuyorum ama bakalım
Vizecim çok geçmiş olsun, benimkinin burnu akmaya başlayınca bol bol burnunu açıyorum, evde hava makinası var serum fizyolojik ile hava veriyorum diyelim ilerlemeye devam etti Öksürükte başlayınca hemen götürüyorum bebeklerde çok hızlı ilerliyor süreç çünküTünaydın kızlar özellikle hasta olan bebişler ne zaman hastaneye götürdünüz Sabah biraz ateşi vardı ateş düşürücü verdim bol bol burnunu açıyorum gitsem mi gitmesem mi bilemedim
Evde de hasta olan kimse yok kesin dışarıdan gelenlerden buluştu
Hastalığında ciğeri dinliyorlar ses yoksa ateş düşürücü verip gönderiyorlar olmadj buhar yazılıyor canim sık sık burnunu aç ateşi de devamlı ve inatçı ateş düşmeyen cinstense takip te kal git canim olmazsaTünaydın kızlar özellikle hasta olan bebişler ne zaman hastaneye götürdünüz Sabah biraz ateşi vardı ateş düşürücü verdim bol bol burnunu açıyorum gitsem mi gitmesem mi bilemedim
Ne burun akıntısı ne öksürük ateş yükseldi acile geldim şimdi bekliyorum bakalımBenimki 4. gününde yaptı şükür, vücut adapte olmaya çalışıyor sanırım ama sadece tadım aşamasın da bunu yaşamak keyfimi kaçırdı
Vizecim çok geçmiş olsun, benimkinin burnu akmaya başlayınca bol bol burnunu açıyorum, evde hava makinası var serum fizyolojik ile hava veriyorum diyelim ilerlemeye devam etti Öksürükte başlayınca hemen götürüyorum bebeklerde çok hızlı ilerliyor süreç çünkügeçen sefer aynı hafif Öksürük başlayacak gibi olunca götürdüm artık nerdeyse 6 aylık olmuş dedi doktor, yarım kaşık aferin ver dedi burnunu bol bol aç dedi çok şükür ilerlemedi ama ateş beni korkutur ateş olunca hemen götürürüm diye düşünüyorum
Bu arada kızlar hastalıklardan 4 ay aşılarını daha biz olmadık, bu hafta ellerine gelirse yapacağız
İnsalalh çabuk toparlarsiniz canım hastalık işleri cok zor yhaNe burun akıntısı ne öksürük ateş yükseldi acile geldim şimdi bekliyorum bakalım
Geçmiş olsunTünaydın kızlar özellikle hasta olan bebişler ne zaman hastaneye götürdünüz Sabah biraz ateşi vardı ateş düşürücü verdim bol bol burnunu açıyorum gitsem mi gitmesem mi bilemedim
Bizim ki de bu sabah yaptı çok şükür bir an önce adapte olup ilerde böyle sorunlar yaşamayız inşallah baştada çok çektik 8 güne kadar yapmadığı oldu umarım ek gıda zamanı olmazBenimki 4. gününde yaptı şükür, vücut adapte olmaya çalışıyor sanırım ama sadece tadım aşamasın da bunu yaşamak keyfimi kaçırdı
çok geçmiş olsun bizde iki hafta önce olduk burun tıkanıklığı hala geçmedi hava yazıp göndermişlerdi geçen normal doktora götürdük atlatmış dedi burun temizliği yaptılar şırıngayla acilde o gün keyfi yerindeydi ben açmaya çalışıyorum ama o kadar etkili olmuyor bir de korkmaya başladı yaptırmıyor önceden gülerdi şimdi ağlıyorNe burun akıntısı ne öksürük ateş yükseldi acile geldim şimdi bekliyorum bakalım
Geçen gece 3 saat uyudu aylar sonra ilk ay ne güzel böyle gider uyumayı öğrendin inş oğlum dedim diğer gün 30 dakika sonra kalkarak çok güzel öğrendiğini gösterdiKeşke her günümüz bugünkü gibi olsa 3 saat rahat uyudu iki kere emmeye kalktı yattı okadar uyumuski o uyurken hangi isi yapsam diye şaşırdım kaldım
Bizi de haberdar et Vizecim, çok ama çok geçmiş olsunNe burun akıntısı ne öksürük ateş yükseldi acile geldim şimdi bekliyorum bakalım
Geçmiş olsun canım Sencerin de burnu ve gözü akıyor bugun başladıNe burun akıntısı ne öksürük ateş yükseldi acile geldim şimdi bekliyorum bakalım
Bekliyorum daha cnm ateş takip ediliyor 38 lerde hep kan sonucunu bekliyoruz büyük olasılıkla domuz gribi dediBizi de haberdar et Vizecim, çok ama çok geçmiş olsun
Bir şey yapmadılar kan sonuçlarına bakıp viral virüs dediler domuz gribi olabilir 39.2 oldu şimdi ılık suya sokacağım hafif burun akıntısı da varVizeci06 canın naptınız
Bizde gidşyoruz şimdi burnu tıkalı uyuyamıyor ve ateş 38 i geçtiBir şey yapmadılar kan sonuçlarına bakıp viral virüs dediler domuz gribi olabilir 39.2 oldu şimdi ılık suya sokacağım hafif burun akıntısı da var
Sadece calpol verip yolladılar