- Konu Sahibi ffestinalente
- #59.041
Aynı gün doğmuş Bizim bebisler galiba burda 170 gün yaziyore sendedeOyyyy maşallah... Ağzını burnunu yesinler senin.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynı gün doğmuş Bizim bebisler galiba burda 170 gün yaziyore sendedeOyyyy maşallah... Ağzını burnunu yesinler senin.
28 Temmuz da doğduk bizAynı gün doğmuş Bizim bebisler galiba burda 170 gün yaziyore sendede
Ayni canım bizde O gün 15.55 de doğduk28 Temmuz da doğduk biz
Ya senin?
11.09 da bizdeAyni canım bizde O gün 15.55 de doğduk
Seninki bizden büyükmus canım 4 saat kadar maslalh masllah onlara11.09 da bizde
Maşallah hepsineSeninki bizden büyükmus canım 4 saat kadar maslalh masllah onlara
Biz ne yiyorsak oda herşey canim Sabahları babası hep zeytinyağı verir kızartma patates ezer minik minik elinde tadımlık yumurta ama kirma yapınca haslamada olunca birazda ondan sonra oglen ne varsa onlardan corba yemek suyu geçen kek bile verdj babası bugün özenerek yaptığım pirinç unlu irmikli bebe bisküvili muzlu muhallebiydi gecen sade pirinç unlu bebe bisküvili yaptım yemedi sabah birtanede buskivi ezdim onu yedi. Hareketli masllah Masllah kuzum taklit leride başladı yavaştanMaşallah hepsine
Seninki daha atik sanırım daha hareketli.. Ve güzel yiyor Maaşallah.. Mesela ne yediriyorsun?
Babasi abisi öksürdukce onu öğrenmis yalandan öksürük nurmrasi yapıyor sonra tükürme öğrenmis biz ona Hep bize pu dedikce bizde ona hatta babası pu dedikce onu gördümu pu diyo tukururmuscesine tam şebek olcak lama bu yha resmenMaşallah hepsine
Seninki daha atik sanırım daha hareketli.. Ve güzel yiyor Maaşallah.. Mesela ne yediriyorsun?
Maşallah gerçekten... Benimki daha 1 haftadır yediklerimize ilgi duyuyor bande haşlama usulü başladım tattırmaya. tam 6. Ayımız dolunca başlarım bende herşey den yedirmeye.. İnşallah sorunsuz yer bakalım..Biz ne yiyorsak oda herşey canim Sabahları babası hep zeytinyağı verir kızartma patates ezer minik minik elinde tadımlık yumurta ama kirma yapınca haslamada olunca birazda ondan sonra oglen ne varsa onlardan corba yemek suyu geçen kek bile verdj babası bugün özenerek yaptığım pirinç unlu irmikli bebe bisküvili muzlu muhallebiydi gecen sade pirinç unlu bebe bisküvili yaptım yemedi sabah birtanede buskivi ezdim onu yedi. Hareketli masllah Masllah kuzum taklit leride başladı yavaştan
Yaaa ne güzell.. benimkinin Bi sesini bile duyamadık daha.. Hoşuna gitmeyen Bi şey olursa anca ıh ıh ediyor okadar..Babasi abisi öksürdukce onu öğrenmis yalandan öksürük nurmrasi yapıyor sonra tükürme öğrenmis biz ona Hep bize pu dedikce bizde ona hatta babası pu dedikce onu gördümu pu diyo tukururmuscesine tam şebek olcak lama bu yha resmen
Kızlar iyi akşamlar oğluşumun dişi çıktı teyzeleri 5 aylık kendileri ek gıdaya başlamıştık zaten kilosu biraz yavaş ilerlediği için ama bu sıra zorla yediriyorum birde bi iki gündür doğru dürüst çiş yapmıyor çok az az suda içiyor kaşık mamalarından sonda emme durumu arttı önceden zorla emziriyordum meme reddi yaşadık hep doğumdan sonra ama çiş durumu kafama takıldı birde bestiron kullanıyorum 15 gündür kiloya göremi veriliyor kan damlaları bunu sormak istedim aynı problemleri yaşayan varmı birde aşırı bir terleme var sadece geceleri
Çok birşey kalmamış canım ozaman 6 aya inşallah sorunsuz geçer öylede umuyorumMaşallah gerçekten... Benimki daha 1 haftadır yediklerimize ilgi duyuyor bande haşlama usulü başladım tattırmaya. tam 6. Ayımız dolunca başlarım bende herşey den yedirmeye.. İnşallah sorunsuz yer bakalım..
Kavgaları meşhur dur o ıh larla tvde çizgi flim seviyor onu fark ettim yürütecte mamasini verirken gülerek oöhöö diye izliyor.. Masllah benim kuzuma yha içimiz eridi onu öyle gördükçeYaaa ne güzell.. benimkinin Bi sesini bile duyamadık daha.. Hoşuna gitmeyen Bi şey olursa anca ıh ıh ediyor okadar..
Allah allah ne vermiştin ki canım hani etkilecek bağırsaklarını düzelir canım yha bir kaç güne yapar umarım zeytinyağı ver bakalım düzelir mi... Geceleri bizde bir bezle bitiyoruz artık yatmadan yakin alıyorum bezini sabah ezzanina doğru alıyorum birde en gec 10 11 gibi yatıyoruz gece emzirme + gaz sonrası alıyorum beziniCanım bu ara benimki de çiş sayısı olarak azaldı, bende nedenini araştırıyorum hastalık zamanı çok terliyordu şimdi de günde dolu dolu bir çişli bez anca değiştiriyorum (ben pişik olmasın diye değiştirmezsen geceye kadar 1 bez yeterli geliyor bu birkaç gündür)
Bende tadımlara başlamıştım her gün büyük tuvaletini yapan yavrum 3.gününde hala kakasını yapamadı ki sadece tadım yaptırıyordum )
Bende zorla veriyorum bacım içmiyor ama içmesi gerekiyormuş sen ver yinede ek gıda alıyorlar çünküBen su veriyorum sen böyle diyince şimdi çok mu veriyorum demeye başladım Minik suluk lar varya biberon gibi onu bir günde bitiriyor bizimki verirsem vermezsem iki günde bitiyor. Başı terliyor bizimkininde hep emerken
Aynı bacım bende öyle birde çok az sütüm nevyapttıysam olmuyor aslında başlarda çok iyiydi sütüm hem çoktu hemde yağlıydı başıma gelenler pişmiş tavuğun başına gelir ancak sonra böldüyse böyle oldu işte çok üzüldüm ama toparladım yinede hem bebeğimi hem kendimi belimi doğrulttum anlıcanBenimde sütüm yağlı değil cnm yağlı olsun diye yetmediğim kalmadı anca kendim yağlandım , bizde alerjiden başladık 4 aylık Ken çok şükür işe yaradı haftaya yoğurt tattıracagim
Bnmkide öyle canım bir iki gün yapmıyor üçüncü gün muhakkak yapıor yarıyor heralde ama kabız değil yani normal kıvamdaCanım bu ara benimki de çiş sayısı olarak azaldı, bende nedenini araştırıyorum hastalık zamanı çok terliyordu şimdi de günde dolu dolu bir çişli bez anca değiştiriyorum (ben pişik olmasın diye değiştirmezsen geceye kadar 1 bez yeterli geliyor bu birkaç gündür)
Bende tadımlara başlamıştım her gün büyük tuvaletini yapan yavrum 3.gününde hala kakasını yapamadı ki sadece tadım yaptırıyordum )
Evet su önemli veriyorum. Kaynamış soğumuş su veriyorumBende zorla veriyorum bacım içmiyor ama içmesi gerekiyormuş sen ver yinede ek gıda alıyorlar çünkü
Bİzde o durumdayız tadım yapıyoruz üç gündür yapmadı zeytinyağıda koyuyorum ama bakalımCanım bu ara benimki de çiş sayısı olarak azaldı, bende nedenini araştırıyorum hastalık zamanı çok terliyordu şimdi de günde dolu dolu bir çişli bez anca değiştiriyorum (ben pişik olmasın diye değiştirmezsen geceye kadar 1 bez yeterli geliyor bu birkaç gündür)