2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    323
Yıkıyorum burnunu iki saatte bı baby Vac im yok çok akıntı da yok serumdan sonra aspiratör ile çekiyorum 2 gün sonra polikliniğie git dedi
Sadece bezle tutuyorum

Yıkıyorum burnunu iki saatte bı baby Vac im yok çok akıntı da yok serumdan sonra aspiratör ile çekiyorum 2 gün sonra polikliniğie git dedi
Sadece bezle tutuyorum

Yıkamak şuan sıkıntı çıkartabilir kulağına kaçabilir ki kulak ağrısı çok zor. Riske atma derim. Akıntı olsa zaten tıkanmaz canım sen mutlaka çek.

Nasıl şimdi ateşi?
Ev kaç derece? İnce bir kıyafet giydirebilirsin. Çıplakta irrite edebilir Meteyi.

Ev 22-23 derece var giydirince 39 u geçiyor 38.8 şuan koltuk altı olcuyorum
Burnunu öne doğru eğerek açıyorum aspiratöre gelecek bir akıntı yok
İshali de başlıyor gibi

Soktum cnm şuan 37.5 yeni yeni fayda etti her 4 saatte bir veririm benimde gözler yanmaya başladı

Kuzum maks 2 saatte bir saat kurda ateşine bak. Dirençli ateş bunlar. Birden çıkadabilir. Hiç riske gerek yok. Oh böylece düşer inşallah. Bizde duş+calpolle dengeledik başka yöntemi yok. Birde kulak sebebiyle antibiyotik kullandık.

Çok geçmiş olsun Bulut kuşa
Dediğin gibi ben gitmezdim de titreme ve morarma oldu korktum acaba havale mi geçiriyor diye ondan gittim yinede içim rahat çok şükür
Kalbinde üfürüm varmış onu duydu onun için gideceğim bir ara defne de de vardı

Çok geçmiş olsun canım ya, böyle hastalıklar gece sıkıntılı oluyor inşallah sıkıntısız geçirirsin ilk geceyi , benim büyük kızda yaşadık çok dirençli ateşi vardı, zor dengeledik Rabbim korusun meleklerimizi
burcumsu12 sencere de çok geçmiş olsun, sende son durumlar nedir?

burcumsu12 naptınız cnm size ne dediler

Vizeci06 burcumsu12 çok çok geçmiş olsun Allahım bebişlere şifa versin inşallah ni an önce ıyı olsunlar

Vizeci06 burcumsu12 arkadaşlarım çok çok geçmiş olsun yavrulara ya. Bir an önce şifa bulsunlar insaallah. Su salgınlar mahvetti herkesi

Teşekkür ederm herkese klasik calpol vrrildi
Duş aldırdım burnunu açtık sürekli ateşi düştü şükür takipteym ama yeniden dünkü gibi olursa antibiyotik başlıycak nerdn bulaştıı anlamadm babasıda ben de hasta değiliz

Geçmiş olsun aynı şekilde bizde de kimse hasta değil

Çok geçmiş olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…