- 26 Nisan 2019
- 5.374
- 8.903
-
- Konu Sahibi ffestinalente
- #59.021
Benimde sütüm yağlı değil cnm yağlı olsun diye yetmediğim kalmadı anca kendim yağlandım , bizde alerjiden başladık 4 aylık Ken çok şükür işe yaradı haftaya yoğurt tattıracagimEwet birden fark etti gerçekten canım doyduğunu anladım çok ağlıyordu kilo alamıyordu ne yapsam emzirirken sütüm hiç yağlı değil boyu uzuyor kilo iki ay sabit kaldı bizde başladık bu sebeple
1 yaşları iade edeyim o zaman, teşekkürler, bize de şuan 6 dar gibi ama yazlıkları bilemedimE bebek kalıpları bir tık küçük oluyor 1.5 al rahat rahat giysin bence 6 dar gelmeye başladı 9 aylık rahat şuan bizde
maşallah, biz minyonuz bide ek gıda almaya başladık kilo alır diye umuyorum, teşekkürlerKalıpları bilmiyorum ama bnm oğlum şimdiden 9 aylıkları giymeye başladı yaza bir yaş küçük olur
Bnmki de iri bi bebek değil ama kıyafetlerin kalıbı küçük oluyor ve çekiyormaşallah, biz minyonuz bide ek gıda almaya başladık kilo alır diye umuyorum, teşekkürler
Mesela başta sütüm yağliydi anlıyorum da şimdi yaglimidr acaba sağladım da hiç son zamanda kilodan anlaşılır denirdi banada sütün yarıyor denir de bilmedim erkense başladım ek gıdaya ben bakalım asi zamanı belli olucak kilosu boyu ney neye gitmişBenimde sütüm yağlı değil cnm yağlı olsun diye yetmediğim kalmadı anca kendim yağlandım , bizde alerjiden başladık 4 aylık Ken çok şükür işe yaradı haftaya yoğurt tattıracagim
Yok olmadı canım bizde. Süt kokuyor mis gibiİyi aksamlar kızlar
Özellikle ek gıda veren anneler bebeğinizde ağız kokusu var mı ?
Ben yazliklarda 12 18 aldim1 yaşları iade edeyim o zaman, teşekkürler, bize de şuan 6 dar gibi ama yazlıkları bilemedimsagolun
Beni bugün sıtma tuttu sol meme felaketti zor açtım sağa sağaMesela başta sütüm yağliydi anlıyorum da şimdi yaglimidr acaba sağladım da hiç son zamanda kilodan anlaşılır denirdi banada sütün yarıyor denir de bilmedim erkense başladım ek gıdaya ben bakalım asi zamanı belli olucak kilosu boyu ney neye gitmiş
Bana ebebekten 1 yaş hediye almışlar kısa kollu şortlu takımlar. Şuan anca oluyor..1 yaşları iade edeyim o zaman, teşekkürler, bize de şuan 6 dar gibi ama yazlıkları bilemedimsagolun
Sütününün yağlı olduğunu nasıl anlıyorsun?Mesela başta sütüm yağliydi anlıyorum da şimdi yaglimidr acaba sağladım da hiç son zamanda kilodan anlaşılır denirdi banada sütün yarıyor denir de bilmedim erkense başladım ek gıdaya ben bakalım asi zamanı belli olucak kilosu boyu ney neye gitmiş
oğlum 8 yasinda bebek kıyafetlerinin bazılarını hatıra ayırdım, kızıma aldıklarımı onla kiyasladım bir kaç tanesi büyük gibi geldi yenilerin sonra aklıma geldi çektikleriBnmki de iri bi bebek değil ama kıyafetlerin kalıbı küçük oluyor ve çekiyor
evet işte bende ondan korktum takım var 1 yaş 1 tane , aldığım tişörtün yarısı kadar kalıp küçük e bebegin bundan eminim artık 1Bana ebebekten 1 yaş hediye almışlar kısa kollu şortlu takımlar. Şuan anca oluyor..
güle güle giydirmek nasip olsun inş minnaklarımızaBen yazliklarda 12 18 aldim
Geçmiş olsun canım çok fena birşey o yha doldukça birazını sağ beri seni zorlamasınBeni bugün sıtma tuttu sol meme felaketti zor açtım sağa sağa
Ek gıdaya geçenler dikkat edin mastır oluyor ya
Aynen öyle yha git gel igne huzursuzluklar derken geçti bu günlerde ilk günler sagdigim zaman sarimsiydi üstü katmanlı şekilde iki parmağımı eninde şuan sağım yapmadım bakmadım daSütününün yağlı olduğunu nasıl anlıyorsun?
Bu ay aşılarda Bi süreliğine bitiyor çok şükür her ay ateş takibi bebişlerin huysuzluğu en azından ona ara vericez.
Hımmm anladım ben daha hiç sağmadım bilmiyorum ne kadar çıkar ne kadarı sarı olur falan.. İçip duruyor işteAynen öyle yha git gel igne huzursuzluklar derken geçti bu günlerde ilk günler sagdigim zaman sarimsiydi üstü katmanlı şekilde iki parmağımı eninde şuan sağım yapmadım bakmadım da
Oyyyy maşallah... Ağzını burnunu yesinler senin.
Oyyyy maşallah... Ağzını burnunu yesinler senin.
Aynen ya bende sagmam aslında da mastit zamanları sagmistim benimkide ne varsa ne kadar varsa içip duruyor ama sunu fark ettim sol memem sag gibi aktif değil süt konusundaHımmm anladım ben daha hiç sağmadım bilmiyorum ne kadar çıkar ne kadarı sarı olur falan.. İçip duruyor işte