- 26 Nisan 2019
- 5.374
- 8.903
-
- Konu Sahibi ffestinalente
- #59.101
Ateşi sabah düştü cnm sesi gitmiş biraz daha iyi olacak inşallah
Canim götür doktora benimki de hasta olunca götürdüm küçük bebeklerde ateşin nedenini bulmak isteriz diyor çocuk doktorları Allah korusun üşütmeye bağlı mi lösemi mi diye. İhmal edilmemeli diyor 3 doktora sordum. Kan tahlili ve idrar tahlili istenilmişti. Canını yaktılar diye çok kızmıştımTünaydın kızlar özellikle hasta olan bebişler ne zaman hastaneye götürdünüz Sabah biraz ateşi vardı ateş düşürücü verdim bol bol burnunu açıyorum gitsem mi gitmesem mi bilemedim
Evde de hasta olan kimse yok kesin dışarıdan gelenlerden buluştu
Sağ ol canımGeçmiş olsun bebişlerinize arkadaşlar inşallah çabucak iyileşirlerburcumsu12 Vizeci06 ffestinalente
çok kararsız kaldım bende 1 bucuk olanları aldım 1 yaşları iade ettim. biz küçük doğduk 2 bcuk kilo o zamana nasıl olur bilemedim, sanki devlet meselesi gibi düşündüm de düşündümBen de 2 yaş aldım benim kızım da Ağustos doğumlu yıkanınca çekiyor birde çok hızlı büyüyorlar 6-9 aylık bedeninde aldığım takımlardan giyiyor şuan bahara kalmaz dar gelir
Helloooo
Lcw bir kazak qldim kalın güzel bir beden bakim dedim 9 12 kalıp göre cok degisiyor almayalım diyoruz indirimde görünce alıyoruzçok kararsız kaldım bende 1 bucuk olanları aldım 1 yaşları iade ettim. biz küçük doğduk 2 bcuk kilo o zamana nasıl olur bilemedim, sanki devlet meselesi gibi düşündüm de düşündümminyon bir kizçe. inşallah sağlıkla giysinler minnaklar
Ayyy kuzum kıyamam yhaaa. Çok cook geçmiş olsun canım yha üzüldüm yavrucaga.Arkadaşlarım burnuna dikkat edin. Geçen hafta bulutta kovid oldu. Aynı şekilde ateşliydi. Burnu tıkalı kalmış kulak iltihabı olmuş. Gece uyanıp uyanıp ağlamaya başlıyordu. 3 gün sürdü ömrümden ömür gitti. Çok zor. Ama dikkat edin burnunu hep açık tutun. O sıkmalı şeyi yapmayın şuan. Çekin.
Baby vac öneririm. Pırt diye hallediyor. Ne o ne siz yorulmuyorsunuz. 2 ateş ölçerle kontrol yapın.
Yapılabilecek tek şey calpol ve duş. Duş sıcaklığı 30-32 derece olucak. Heryerde soğuk uygulama yapmayın diyor ama buluta hastahanede soğuk uygulama yaptılar. Düşürdü de yani. Ben yaparım bundan sonra.
Vizeci06 burcumsu12
Bizimkide eğri büğrü yatıyor o kafasını biryere sokmak istiyor böyle kapatacak yüzünükızlar benimki sürekli böyle yatmak istiyor boynu beli agrıcak diye sürekli düzeltiyoyurm böyle dursa sorun olurmu
Kovid olduğunu nasıl anladınız canımArkadaşlarım burnuna dikkat edin. Geçen hafta bulutta kovid oldu. Aynı şekilde ateşliydi. Burnu tıkalı kalmış kulak iltihabı olmuş. Gece uyanıp uyanıp ağlamaya başlıyordu. 3 gün sürdü ömrümden ömür gitti. Çok zor. Ama dikkat edin burnunu hep açık tutun. O sıkmalı şeyi yapmayın şuan. Çekin.
Baby vac öneririm. Pırt diye hallediyor. Ne o ne siz yorulmuyorsunuz. 2 ateş ölçerle kontrol yapın.
Yapılabilecek tek şey calpol ve duş. Duş sıcaklığı 30-32 derece olucak. Heryerde soğuk uygulama yapmayın diyor ama buluta hastahanede soğuk uygulama yaptılar. Düşürdü de yani. Ben yaparım bundan sonra.
Vizeci06 burcumsu12
Allah'ım yarabbim yhaaa umarım iyileşir canım minnoş yha. Noldu böyle yha ortalığaBizde gidşyoruz şimdi burnu tıkalı uyuyamıyor ve ateş 38 i geçti
Başka hastaneye git canim birde olmadı düşmezse ateşi çok geçmiş olsun kuzularima yha kıyamam umarım cabucak toparlar larBir şey yapmadılar kan sonuçlarına bakıp viral virüs dediler domuz gribi olabilir 39.2 oldu şimdi ılık suya sokacağım hafif burun akıntısı da var
Sadece calpol verip yolladılar
Sağ ol canım salgın var da nerden bulaştı anlamadımAllah'ım yarabbim yhaaa umarım iyileşir canım minnoş yha. Noldu böyle yha ortalığa
Ben sadece rota yaptırdım 2 ve 4. Aylarda yanlış hatırlamıyorsam 1600 tlydiYha kizlar birşey sorucam.benim arkadaşım doğum yaptı da 1 aylik olacak özel aşıları merak ediyordu siz hangilerini ne zamanlarda ve kac tlye yaptırdınız.
O salginlarin gözü kör olsun yha... Bitiriyor ortalığı en çokta savunmasız çocukları. Tek üzüldüğüm o çocuklar hastayken çok kötü oluyorum yha.. cok sağol canım ateş oluyormuydu peki huzursuzluk konusunda diger normal aşılara goreSağ ol canım salgın var da nerden bulaştı anlamadım
Ben sadece rota yaptırdım 2 ve 4. Aylarda yanlış hatırlamıyorsam 1600 tlydi
Saol cnm dün düştü ateşi bugün daha iyi burnunu yıkıyorum sık sık toparladı şükürBaşka hastaneye git canim birde olmadı düşmezse ateşi çok geçmiş olsun kuzularima yha kıyamam umarım cabucak toparlar lar