2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    323
Canim götür doktora benimki de hasta olunca götürdüm küçük bebeklerde ateşin nedenini bulmak isteriz diyor çocuk doktorları Allah korusun üşütmeye bağlı mi lösemi mi diye. İhmal edilmemeli diyor 3 doktora sordum. Kan tahlili ve idrar tahlili istenilmişti. Canını yaktılar diye çok kızmıştım

Ben de 2 yaş aldım benim kızım da Ağustos doğumlu yıkanınca çekiyor birde çok hızlı büyüyorlar 6-9 aylık bedeninde aldığım takımlardan giyiyor şuan bahara kalmaz dar gelir
çok kararsız kaldım bende 1 bucuk olanları aldım 1 yaşları iade ettim. biz küçük doğduk 2 bcuk kilo o zamana nasıl olur bilemedim, sanki devlet meselesi gibi düşündüm de düşündüm minyon bir kizçe. inşallah sağlıkla giysinler minnaklar

Kızlar ya O otzi1993 @kikelomo @genc1kadin nerelerdeler merak ettim
Helloooo döndüm ben . O kadar çok mesaj vardı ki okuyamadım sonra okurum dedikçe birikti en son 40 sayfa olmuş . Bende sünger çekmek durumunda kaldım nehirkuşum 5 aylık oldu . Tontiş bir bebek . Bu ara uykularımız çok felaket . Uyku gerilemesi ne zaman bitiyordu

Lcw bir kazak qldim kalın güzel bir beden bakim dedim 9 12 kalıp göre cok degisiyor almayalım diyoruz indirimde görünce alıyoruz

kızlar benimki sürekli böyle yatmak istiyor boynu beli agrıcak diye sürekli düzeltiyoyurm böyle dursa sorun olurmu

Eklentiler

• WhatsApp Image 2024-01-16 at 07.18.31.jpeg
    99,7 KB · Görüntüleme: 86
Ayyy kuzum kıyamam yhaaa. Çok cook geçmiş olsun canım yha üzüldüm yavrucaga.

Kovid olduğunu nasıl anladınız canım

Bir şey yapmadılar kan sonuçlarına bakıp viral virüs dediler domuz gribi olabilir 39.2 oldu şimdi ılık suya sokacağım hafif burun akıntısı da var
Sadece calpol verip yolladılar
Başka hastaneye git canim birde olmadı düşmezse ateşi çok geçmiş olsun kuzularima yha kıyamam umarım cabucak toparlar lar

Yha kizlar birşey sorucam.benim arkadaşım doğum yaptı da 1 aylik olacak özel aşıları merak ediyordu siz hangilerini ne zamanlarda ve kac tlye yaptırdınız.

Allah'ım yarabbim yhaaa umarım iyileşir canım minnoş yha. Noldu böyle yha ortalığa
Sağ ol canım salgın var da nerden bulaştı anlamadım
Yha kizlar birşey sorucam.benim arkadaşım doğum yaptı da 1 aylik olacak özel aşıları merak ediyordu siz hangilerini ne zamanlarda ve kac tlye yaptırdınız.
Ben sadece rota yaptırdım 2 ve 4. Aylarda yanlış hatırlamıyorsam 1600 tlydi

Sağ ol canım salgın var da nerden bulaştı anlamadım

Ben sadece rota yaptırdım 2 ve 4. Aylarda yanlış hatırlamıyorsam 1600 tlydi
O salginlarin gözü kör olsun yha... Bitiriyor ortalığı en çokta savunmasız çocukları. Tek üzüldüğüm o çocuklar hastayken çok kötü oluyorum yha.. cok sağol canım ateş oluyormuydu peki huzursuzluk konusunda diger normal aşılara gore

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…