- 16 Ocak 2021
- 4.197
- 7.639
- 29
-
- Konu Sahibi ffestinalente
- #58.981
Yaklaşıyor artık dişler zor zamanlar kapıdaKuzu rahat uyusun diye duşunu da aldırdım ama yok uyumuyor, uyusun diye gözünün içine bakıyorum resmen, bu ara diş atağına da geçiş yapıyoruz sanırsam eli hep ağzında
Bnmki de hep sağa yatıyor değiştirmek mümkün değilKafamız düz oldu bizim bu aradayan yatıramıyorum danamı yüzüstü yatmayı epeydir bıraktı zaten yani keşke yatsa acaba uykuya dalınca kendim çevirsem mi diyorum ne dersiniz gerçi bu saatten sonra pek düzelmiyormuş kafa şekli amaaan napiyim be kızım kafanın arkasını ömründe kaç defa görcen zaten sağlığın yerinde olsun da daha ne
Ben kerem tarafından ele geçirildim shskdjd hiçbişi yapamıyorum. Eli elimde ayagı ayagma değcek öle yatcak illa. Telefon elime aldığımda kıyametKızlar naber nerelerdesiniz
Bebisle yazmaya çalışırken ancak işte canımEvet bende takılmıyorum ya daha şimdiden dönsün şunu yapsın bunu yapsın diye itelemek istemiyorum zamanı gelince olur inşallah sorunsuz
Bi kaç kez okudum deoyle ne acaba yeni bi marka mı dedeyle mi demek istedi ya da sabun mu şampuan mı derken boşluk olduğunu anca idrak edebildim
Bu konuda çok kararsızım.. Bi diyorum biz bebe ürünleriyle mi büyüdük bide diyorum mideleri bağırsaklarına göre hazırlanmıştır bebe ürünleri kullanmalı mıyım? Daha zeytinyağı veremedim. Patates verdim 3 gün şuan karnabahar 3. Günündeyiz. Yarın balkabağına başlıcam sonra havuç sonra yoğurt ve sebze pürelerine pirinç /irmik eklerim. Bunu kafamda ayarladım ama zeytinyağında karar veremedim..ek gıdaya geçen anneler bebek zeytinyağı mı normal zeytinyağı mı kullanıyorsunuz
Valla pazartesi günü bir aşı olduk pir olduk yani nedir bu kadar anlamıyorum huzursuzluk hat safada. 5 dk bile yüzü gülmedi çocuğun. Sen nasılsın?Kızlar naber nerelerdesiniz
Ben normal zeytinyagi kullandım canım. Insaallah zararı yoktur. Doktorumuz kabız olmaması için purelerine koy demişti. Bir de genel olarak bebekler icin yapılan ürünlerden uzak dur doğal temiz mevsiminde ol ürünleri tercih et demişti. Buna binaen ben de normal zeytinyağı kullandım.Bu konuda çok kararsızım.. Bi diyorum biz bebe ürünleriyle mi büyüdük bide diyorum mideleri bağırsaklarına göre hazırlanmıştır bebe ürünleri kullanmalı mıyım? Daha zeytinyağı veremedim. Patates verdim 3 gün şuan karnabahar 3. Günündeyiz. Yarın balkabağına başlıcam sonra havuç sonra yoğurt ve sebze pürelerine pirinç /irmik eklerim. Bunu kafamda ayarladım ama zeytinyağında karar veremedim..
Sanırım bebe zeytinyağı alıcam ama bu kezde hangisini alayım? Kullananlar hangisini kullandığını yazsa
Aaa çok iyi.. Bak işte ben sormayı unuttum bana hiç zeytinyağı kullanda demedi.. Verdiğin bilgi için teşekkür ederim canımBen normal zeytinyagi kullandım canım. Insaallah zararı yoktur. Doktorumuz kabız olmaması için purelerine koy demişti. Bir de genel olarak bebekler icin yapılan ürünlerden uzak dur doğal temiz mevsiminde ol ürünleri tercih et demişti. Buna binaen ben de normal zeytinyağı kullandım.
Pazartesiden bu yana da aşının huzursuzluğu sürer miki ya? Diş olmasın..Valla pazartesi günü bir aşı olduk pir olduk yani nedir bu kadar anlamıyorum huzursuzluk hat safada. 5 dk bile yüzü gülmedi çocuğun. Sen nasılsın?
Bizede artık başlayabiliriz dedi doktor ezdiklerinin içine zeytinyağı koy dedi bebeklere olanı almalımıyım bilemedim eşim gereksiz dedi karar veremedim bendeBu konuda çok kararsızım.. Bi diyorum biz bebe ürünleriyle mi büyüdük bide diyorum mideleri bağırsaklarına göre hazırlanmıştır bebe ürünleri kullanmalı mıyım? Daha zeytinyağı veremedim. Patates verdim 3 gün şuan karnabahar 3. Günündeyiz. Yarın balkabağına başlıcam sonra havuç sonra yoğurt ve sebze pürelerine pirinç /irmik eklerim. Bunu kafamda ayarladım ama zeytinyağında karar veremedim..
Sanırım bebe zeytinyağı alıcam ama bu kezde hangisini alayım? Kullananlar hangisini kullandığını yazsa
Off bende inanılmaz zorlanıyorum oyuncaklar kucak kucak bir şeylere elliyor sıkılıyor tekrar eline verme camdan arabaları izlerken keyfine diyecek yok ama benim kollarım çekmiyo artık kanguru da omzuma ağrı yapıyo otursa daha iyi olacakmış gibi her şey sanki ama sanmıyorum kesin bişi çıkar ama olsun çok şapşik sevimlilerBen kerem tarafından ele geçirildim shskdjd hiçbişi yapamıyorum. Eli elimde ayagı ayagma değcek öle yatcak illa. Telefon elime aldığımda kıyametuyuduugu için şimdi girip bakayımm dedim. Arkadaslar derlerdi inanmazdm her geçen gün bi öncekini arıyabiliyor insan ahskdjdkd tek başıma oyalamak cok zoorr sizler nasılsınızzzz
Bunları püre şeklinde mi veriyorsun nasıl pişiriyorsun şu meşhur buharlı pişiriciler mi yoksa aparat mı kullanan var mı bi aliyim diyorum pratik mi olur bi diyorum ne kadar kullanıcam şurda yer yok zaten mesela bir patates minik dal karnıbaharla mı çatalla mı eziyorsun doktorumuz bize altıncı ayda görüşürüz dedi şu an 4 ay 19 günlük erken değil mi bir ayımız daha var diye tahmin ediyorumBu konuda çok kararsızım.. Bi diyorum biz bebe ürünleriyle mi büyüdük bide diyorum mideleri bağırsaklarına göre hazırlanmıştır bebe ürünleri kullanmalı mıyım? Daha zeytinyağı veremedim. Patates verdim 3 gün şuan karnabahar 3. Günündeyiz. Yarın balkabağına başlıcam sonra havuç sonra yoğurt ve sebze pürelerine pirinç /irmik eklerim. Bunu kafamda ayarladım ama zeytinyağında karar veremedim..
Biz oturuyoruz artık o babyjemlerin vakumlu oturacları varya yemek yerken ona koyuyorum. Doktor kontrllünde oturtabilirsin dedi ki kerem zaten cok hevesli zaren gözlemleyip izin verdi. Ptursada mutlı değil arkadasmOff bende inanılmaz zorlanıyorum oyuncaklar kucak kucak bir şeylere elliyor sıkılıyor tekrar eline verme camdan arabaları izlerken keyfine diyecek yok ama benim kollarım çekmiyo artık kanguru da omzuma ağrı yapıyo otursa daha iyi olacakmış gibi her şey sanki ama sanmıyorum kesin bişi çıkar ama olsun çok şapşik sevimliler
Bunları püre şeklinde mi veriyorsun nasıl pişiriyorsun şu meşhur buharlı pişiriciler mi yoksa aparat mı kullanan var mı bi aliyim diyorum pratik mi olur bi diyorum ne kadar kullanıcam şurda yer yok zaten mesela bir patates minik dal karnıbaharla mı çatalla mı eziyorsun doktorumuz bize altıncı ayda görüşürüz dedi şu an 4 ay 19 günlük erken değil mi bir ayımız daha var diye tahmin ediyorum
Oyy çok zor gerçekten aşıların etkileriValla pazartesi günü bir aşı olduk pir olduk yani nedir bu kadar anlamıyorum huzursuzluk hat safada. 5 dk bile yüzü gülmedi çocuğun. Sen nasılsın?
Çocuk bakmak demek zaten çocuk oyalama sanatı onu anladım bakım işin en kolayı emzir alt değiş bunlar kolay esas olan eğlemekBen kerem tarafından ele geçirildim shskdjd hiçbişi yapamıyorum. Eli elimde ayagı ayagma değcek öle yatcak illa. Telefon elime aldığımda kıyametuyuduugu için şimdi girip bakayımm dedim. Arkadaslar derlerdi inanmazdm her geçen gün bi öncekini arıyabiliyor insan ahskdjdkd tek başıma oyalamak cok zoorr sizler nasılsınızzzz
Farkı neymiş kiBizede artık başlayabiliriz dedi doktor ezdiklerinin içine zeytinyağı koy dedi bebeklere olanı almalımıyım bilemedim eşim gereksiz dedi karar veremedim bende
Bizim 2 hafta sonra 6. Ayımız doluyor. Doktorumuz tadım şeklinde başlayıp isteğine göre artırırız dedi.Off bende inanılmaz zorlanıyorum oyuncaklar kucak kucak bir şeylere elliyor sıkılıyor tekrar eline verme camdan arabaları izlerken keyfine diyecek yok ama benim kollarım çekmiyo artık kanguru da omzuma ağrı yapıyo otursa daha iyi olacakmış gibi her şey sanki ama sanmıyorum kesin bişi çıkar ama olsun çok şapşik sevimliler
Bunları püre şeklinde mi veriyorsun nasıl pişiriyorsun şu meşhur buharlı pişiriciler mi yoksa aparat mı kullanan var mı bi aliyim diyorum pratik mi olur bi diyorum ne kadar kullanıcam şurda yer yok zaten mesela bir patates minik dal karnıbaharla mı çatalla mı eziyorsun doktorumuz bize altıncı ayda görüşürüz dedi şu an 4 ay 19 günlük erken değil mi bir ayımız daha var diye tahmin ediyorum
Rica ederim canım. Yine de senin annelik iç güdülerin hangi yağ diyorsa onu kullanAaa çok iyi.. Bak işte ben sormayı unuttum bana hiç zeytinyağı kullanda demedi.. Verdiğin bilgi için teşekkür ederim canım
Bende normal kullanayım.
Doktora dişi sormuştum görünür de yok dedi. Gecen hafta cumaydı kontrolü. Aslında her aşıdan sonra 3 gün rahat çektiriyor aşırı miz miz huzursuz oluyor ama bu sefer uzun sürdü. Insaallah yarın babası evde daha iyi olur çünkü malum onu oyun arkadaşı yaptı, bana da hep nazlaniyorPazartesiden bu yana da aşının huzursuzluğu sürer miki ya? Diş olmasın..