2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    323
Bnmki de hep sağa yatıyor değiştirmek mümkün değil

Kızlar naber nerelerdesiniz
Ben kerem tarafından ele geçirildim shskdjd hiçbişi yapamıyorum. Eli elimde ayagı ayagma değcek öle yatcak illa. Telefon elime aldığımda kıyamet uyuduugu için şimdi girip bakayımm dedim. Arkadaslar derlerdi inanmazdm her geçen gün bi öncekini arıyabiliyor insan ahskdjdkd tek başıma oyalamak cok zoorr sizler nasılsınızzzz

Bebisle yazmaya çalışırken ancak işte canım

ek gıdaya geçen anneler bebek zeytinyağı mı normal zeytinyağı mı kullanıyorsunuz
Bu konuda çok kararsızım.. Bi diyorum biz bebe ürünleriyle mi büyüdük bide diyorum mideleri bağırsaklarına göre hazırlanmıştır bebe ürünleri kullanmalı mıyım? Daha zeytinyağı veremedim. Patates verdim 3 gün şuan karnabahar 3. Günündeyiz. Yarın balkabağına başlıcam sonra havuç sonra yoğurt ve sebze pürelerine pirinç /irmik eklerim. Bunu kafamda ayarladım ama zeytinyağında karar veremedim..
Sanırım bebe zeytinyağı alıcam ama bu kezde hangisini alayım? Kullananlar hangisini kullandığını yazsa

Ben normal zeytinyagi kullandım canım. Insaallah zararı yoktur. Doktorumuz kabız olmaması için purelerine koy demişti. Bir de genel olarak bebekler icin yapılan ürünlerden uzak dur doğal temiz mevsiminde ol ürünleri tercih et demişti. Buna binaen ben de normal zeytinyağı kullandım.

Aaa çok iyi.. Bak işte ben sormayı unuttum bana hiç zeytinyağı kullanda demedi.. Verdiğin bilgi için teşekkür ederim canım
Bende normal kullanayım.

Bizede artık başlayabiliriz dedi doktor ezdiklerinin içine zeytinyağı koy dedi bebeklere olanı almalımıyım bilemedim eşim gereksiz dedi karar veremedim bende

Off bende inanılmaz zorlanıyorum oyuncaklar kucak kucak bir şeylere elliyor sıkılıyor tekrar eline verme camdan arabaları izlerken keyfine diyecek yok ama benim kollarım çekmiyo artık kanguru da omzuma ağrı yapıyo otursa daha iyi olacakmış gibi her şey sanki ama sanmıyorum kesin bişi çıkar ama olsun çok şapşik sevimliler
Bunları püre şeklinde mi veriyorsun nasıl pişiriyorsun şu meşhur buharlı pişiriciler mi yoksa aparat mı kullanan var mı bi aliyim diyorum pratik mi olur bi diyorum ne kadar kullanıcam şurda yer yok zaten mesela bir patates minik dal karnıbaharla mı çatalla mı eziyorsun doktorumuz bize altıncı ayda görüşürüz dedi şu an 4 ay 19 günlük erken değil mi bir ayımız daha var diye tahmin ediyorum

Biz oturuyoruz artık o babyjemlerin vakumlu oturacları varya yemek yerken ona koyuyorum. Doktor kontrllünde oturtabilirsin dedi ki kerem zaten cok hevesli zaren gözlemleyip izin verdi. Ptursada mutlı değil arkadasm napim bilmem yürüse diyom raat etcm o zamanda bişi cıkar. Neyse her halimize çok şükür sağlıklılae yanımızdalar
Alttaki yorumunada şunu diyim ben festinin dediği gibi anam babam usulu yapıyorm. Buharlı falan bişiler almadm. Tencerede suyla haşlıyorum, ardından blenderdan geçiriyorum cunku suan cok yutma refleksleri yok. Cok sıvı değil cokta katı değil orta kıvam bişiler yapmaya calısıyorum. Biz 4 aylıkken basladık tadımlara ama her doktor her bebek farklı tabi, sen doktorun nasıl derse öyle yap

Çocuk bakmak demek zaten çocuk oyalama sanatı onu anladım bakım işin en kolayı emzir alt değiş bunlar kolay esas olan eğlemek

Bizim 2 hafta sonra 6. Ayımız doluyor. Doktorumuz tadım şeklinde başlayıp isteğine göre artırırız dedi.
Ayrıntılı anlatılmış kağıt verdi. 7. Ay sonuna doğru tam öğün ve kahvaltı şeklinde başlayacağız.. Ozamana kadar sebzeli püreler mevye ve yoğurt gibi ilerleyeceğiz.
Ben çok az suda yiyeceği kadar haşlıyorum suyuyla beraber çatalla ezip yediriyorum.

Aaa çok iyi.. Bak işte ben sormayı unuttum bana hiç zeytinyağı kullanda demedi.. Verdiğin bilgi için teşekkür ederim canım
Bende normal kullanayım.
Rica ederim canım. Yine de senin annelik iç güdülerin hangi yağ diyorsa onu kullan
Pazartesiden bu yana da aşının huzursuzluğu sürer miki ya? Diş olmasın..
Doktora dişi sormuştum görünür de yok dedi. Gecen hafta cumaydı kontrolü. Aslında her aşıdan sonra 3 gün rahat çektiriyor aşırı miz miz huzursuz oluyor ama bu sefer uzun sürdü. Insaallah yarın babası evde daha iyi olur çünkü malum onu oyun arkadaşı yaptı, bana da hep nazlaniyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…