- 26 Eylül 2022
- 1.174
- 1.775
- 35
-
- Konu Sahibi ffestinalente
- #59.001
Iyi akşamlar canım. Ben sadece çay kaşığı verebildim henüz o yüzden öyle bir sey olmadı. Metecigin oldu mu?İyi aksamlar kızlar
Özellikle ek gıda veren anneler bebeğinizde ağız kokusu var mı ?
Soğuk ve çabuk sıkım yazılan asitliği az falan ne kadar gerekli tartışılırFarkı neymiş ki
Biraz var gibi bizimkiler normal diyor ama bilemedimIyi akşamlar canım. Ben sadece çay kaşığı verebildim henüz o yüzden öyle bir sey olmadı. Metecigin oldu mu?
Cnm ek gıda fayda etti mi kilosunaKızlar iyi akşamlar oğluşumun dişi çıktı teyzeleri 5 aylık kendileri ek gıdaya başlamıştık zaten kilosu biraz yavaş ilerlediği için ama bu sıra zorla yediriyorum birde bi iki gündür doğru dürüst çiş yapmıyor çok az az suda içiyor kaşık mamalarından sonda emme durumu arttı önceden zorla emziriyordum meme reddi yaşadık hep doğumdan sonra ama çiş durumu kafama takıldı birde bestiron kullanıyorum 15 gündür kiloya göremi veriliyor kan damlaları bunu sormak istedim aynı problemleri yaşayan varmı birde aşırı bir terleme var sadece geceleri
Evet bizde de var da daha erkenmiş gibi geliyor oturmaya tabi hevesliler onlar için ne kadar büyül bi adım yeni bir keşif ay yürüse o ilk adımlarBiz oturuyoruz artık o babyjemlerin vakumlu oturacları varya yemek yerken ona koyuyorum. Doktor kontrllünde oturtabilirsin dedi ki kerem zaten cok hevesli zaren gözlemleyip izin verdi. Ptursada mutlı değil arkadasmnapim bilmem yürüse diyom raat etcm o zamanda bişi cıkar. Neyse her halimize çok şükür sağlıklılae yanımızdalar
Alttaki yorumunada şunu diyim ben festinin dediği gibi anam babam usulu yapıyorm. Buharlı falan bişiler almadm. Tencerede suyla haşlıyorum, ardından blenderdan geçiriyorum cunku suan cok yutma refleksleri yok. Cok sıvı değil cokta katı değil orta kıvam bişiler yapmaya calısıyorum. Biz 4 aylıkken basladık tadımlara ama her doktor her bebek farklı tabi, sen doktorun nasıl derse öyle yap
Bu hesaplamalara hala basmıyo yani şu an 5 ay 15 günlük gibi bi şey değil mi aa incelemek amaçlı buraya da gönderebilir misin bizim doktor görüşümüz on dk zaten beş dakikası soyun giydir ile geçiyor yüzümüze de pek bakmıyor açıkcası yani ona da hak vermiyor değilim tabi ama bende de bol soru işareti oluyor ama hiç sakin geçmiyor yani hep bi gergin hızlı hızlı zaten randevunda gitsen bile bekliyorsun kalabalık iğrenç dar koridorda hastalıklar kol geziyor sonra gir zaten giydirirken ben başka hasta girmiş oluyorBizim 2 hafta sonra 6. Ayımız doluyor. Doktorumuz tadım şeklinde başlayıp isteğine göre artırırız dedi.
Ayrıntılı anlatılmış kağıt verdi. 7. Ay sonuna doğru tam öğün ve kahvaltı şeklinde başlayacağız.. Ozamana kadar sebzeli püreler mevye ve yoğurt gibi ilerleyeceğiz.
Ben çok az suda yiyeceği kadar haşlıyorum suyuyla beraber çatalla ezip yediriyorum.
Benimde oğlum yan yatıyor ama kızım maalesef yan yatıramıyorum. Derin uykuya dalınca yan yatırıyorum. İşe yarar belkiKafamız düz oldu bizim bu aradayan yatıramıyorum danamı yüzüstü yatmayı epeydir bıraktı zaten yani keşke yatsa acaba uykuya dalınca kendim çevirsem mi diyorum ne dersiniz gerçi bu saatten sonra pek düzelmiyormuş kafa şekli amaaan napiyim be kızım kafanın arkasını ömründe kaç defa görcen zaten sağlığın yerinde olsun da daha ne
Ewet birden fark etti gerçekten canım doyduğunu anladım çok ağlıyordu kilo alamıyordu ne yapsam emzirirken sütüm hiç yağlı değil boyu uzuyor kilo iki ay sabit kaldı bizde başladık bu sebepleCnm ek gıda fayda etti mi kilosuna
Belki dişten dolayıdır iştahsızlık sakın zorlama
Böyle ele geçirilmeye can kurbane yhaBen kerem tarafından ele geçirildim shskdjd hiçbişi yapamıyorum. Eli elimde ayagı ayagma değcek öle yatcak illa. Telefon elime aldığımda kıyametuyuduugu için şimdi girip bakayımm dedim. Arkadaslar derlerdi inanmazdm her geçen gün bi öncekini arıyabiliyor insan ahskdjdkd tek başıma oyalamak cok zoorr sizler nasılsınızzzz
Ben su veriyorum sen böyle diyince şimdi çok mu veriyorum demeye başladım Minik suluk lar varya biberon gibi onu bir günde bitiriyor bizimki verirsem vermezsem iki günde bitiyor. Başı terliyor bizimkininde hep emerkenKızlar iyi akşamlar oğluşumun dişi çıktı teyzeleri 5 aylık kendileri ek gıdaya başlamıştık zaten kilosu biraz yavaş ilerlediği için ama bu sıra zorla yediriyorum birde bi iki gündür doğru dürüst çiş yapmıyor çok az az suda içiyor kaşık mamalarından sonda emme durumu arttı önceden zorla emziriyordum meme reddi yaşadık hep doğumdan sonra ama çiş durumu kafama takıldı birde bestiron kullanıyorum 15 gündür kiloya göremi veriliyor kan damlaları bunu sormak istedim aynı problemleri yaşayan varmı birde aşırı bir terleme var sadece geceleri
Ben normal zeytinyağı veriyorum canım. Yemeklerimdede kullanıyorum kahvaltıda da ona göre birşey varmı diye aramıyorum artık ne. Varsa mutlaka yediriyorum pirinç unlu irmikli bir iki de bebe bisküvili muhallebi yaptım dün pek iştahlı yemedi onceki gün tavuk çorbası yaptım pirinçli suyuyla etiyle pirinci ile ezdim ezdim onu yedirdim kaşık kaşık öyle yemekleri daha çok seviyor yha böyle özenli olanları pek aramıyor bizimkiek gıdaya geçen anneler bebek zeytinyağı mı normal zeytinyağı mı kullanıyorsunuz
Maşallah ya ne güzel bizde dün havuçla başladık serüveneBen normal zeytinyağı veriyorum canım. Yemeklerimdede kullanıyorum kahvaltıda da ona göre birşey varmı diye aramıyorum artık ne. Varsa mutlaka yediriyorum pirinç unlu irmikli bir iki de bebe bisküvili muhallebi yaptım dün pek iştahlı yemedi onceki gün tavuk çorbası yaptım pirinçli suyuyla etiyle pirinci ile ezdim ezdim onu yedirdim kaşık kaşık öyle yemekleri daha çok seviyor yha böyle özenli olanları pek aramıyor bizimki
Aynenn bu şekilde bnmkiSizin bebişler gece ne sıklıkla uyanıyor? Benimki tam 2,5-3 saate uzatmıştı bazen 4 saate uzatıyordu. İki haftadır 1,5 saatte bir uyanıyor. Geri uyuyor uyumasına ama çalışırken zor oluyor gece bu kadar uyanmak.
Biz baya kötü durumdayız hastalık fena yaptı yarım saatte 10 dakikada bile uyandığı oluyor. Hastalıktan öncede çok düzgün değildi saat başı uyanırdı 2 saat uyusa derken 30 dakikaya falan düşürdüSizin bebişler gece ne sıklıkla uyanıyor? Benimki tam 2,5-3 saate uzatmıştı bazen 4 saate uzatıyordu. İki haftadır 1,5 saatte bir uyanıyor. Geri uyuyor uyumasına ama çalışırken zor oluyor gece bu kadar uyanmak.
Aynen özenem desm esim yanaşmıyor eski usul devam benMaşallah ya ne güzel bizde dün havuçla başladık serüveneen güzeli eski usül önceden böyle şeyler mi varmış bebekler sanki böyle daha çok seviyor
Kalıpları bilmiyorum ama bnm oğlum şimdiden 9 aylıkları giymeye başladı yaza bir yaş küçük olurkızlar merhabalar , e bebekten kızıma birseyler aldım 1 hafta sonra 5 aylik olacağız ağustos doğumlu. biraz uygun geldi yazlık alisverisini yaptım sizce tişörtler 1 yaş mı alınmalı 1 bucuk mu , karar veremeyip ikisinide karışık sipariş verdim ama sonradan içime dert oldu 1bucuk büyük mü olur kalıpları sizce nasıl hellobaby nin , sıfır kollularda koltuk altı kısmı biraz büyük 1 yaşa göre bir bucugun
E bebek kalıpları bir tık küçük oluyor 1.5 al rahat rahat giysin bence 6 dar gelmeye başladı 9 aylık rahat şuan bizdekızlar merhabalar , e bebekten kızıma birseyler aldım 1 hafta sonra 5 aylik olacağız ağustos doğumlu. biraz uygun geldi yazlık alisverisini yaptım sizce tişörtler 1 yaş mı alınmalı 1 bucuk mu , karar veremeyip ikisinide karışık sipariş verdim ama sonradan içime dert oldu 1bucuk büyük mü olur kalıpları sizce nasıl hellobaby nin , sıfır kollularda koltuk altı kısmı biraz büyük 1 yaşa göre bir bucugun