2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    323
Kızlar iyi akşamlar oğluşumun dişi çıktı teyzeleri 5 aylık kendileri ek gıdaya başlamıştık zaten kilosu biraz yavaş ilerlediği için ama bu sıra zorla yediriyorum birde bi iki gündür doğru dürüst çiş yapmıyor çok az az suda içiyor kaşık mamalarından sonda emme durumu arttı önceden zorla emziriyordum meme reddi yaşadık hep doğumdan sonra ama çiş durumu kafama takıldı birde bestiron kullanıyorum 15 gündür kiloya göremi veriliyor kan damlaları bunu sormak istedim aynı problemleri yaşayan varmı birde aşırı bir terleme var sadece geceleri

Cnm ek gıda fayda etti mi kilosuna
Belki dişten dolayıdır iştahsızlık sakın zorlama

Evet bizde de var da daha erkenmiş gibi geliyor oturmaya tabi hevesliler onlar için ne kadar büyül bi adım yeni bir keşif ay yürüse o ilk adımlar Sonrasında çılgınlarca peşinden koşmalar etme oğlım yapma kızım huni takarız artık

Evet tabi farklı bizimki altıncı ay kontrolünde diyecek muhtemelen bakalım
Bu hesaplamalara hala basmıyo yani şu an 5 ay 15 günlük gibi bi şey değil mi aa incelemek amaçlı buraya da gönderebilir misin bizim doktor görüşümüz on dk zaten beş dakikası soyun giydir ile geçiyor yüzümüze de pek bakmıyor açıkcası yani ona da hak vermiyor değilim tabi ama bende de bol soru işareti oluyor ama hiç sakin geçmiyor yani hep bi gergin hızlı hızlı zaten randevunda gitsen bile bekliyorsun kalabalık iğrenç dar koridorda hastalıklar kol geziyor sonra gir zaten giydirirken ben başka hasta girmiş oluyor

Benimde oğlum yan yatıyor ama kızım maalesef yan yatıramıyorum. Derin uykuya dalınca yan yatırıyorum. İşe yarar belki

İyi geceler teyzelerr mesajları okuyorum herkws ne durumda diye.Tüm kuzucuklara Maşallah Derinim 5 ay 10 günlük bizim bugün dişimiz göründüüü sasırdım duygulandım ne tuaf duygu su annelıgın her anı .ıkı gündür tum ellerını agzına sokuyordu bende baslangıc gibi dusundum kasınıyor dıye dusundım bugun dişimizin ucu gorununce cok sasırdımm Oysaki biz hala ek gıdaya baslamadık . Bi doktor kontrolüne gidip öyle baslatmak ıstedım tadımlarada şuan herseye el atıyor hevessli görünüyor bakalım baslayınca nasıl olacak.

Böyle ele geçirilmeye can kurbane yha

Ben su veriyorum sen böyle diyince şimdi çok mu veriyorum demeye başladım Minik suluk lar varya biberon gibi onu bir günde bitiriyor bizimki verirsem vermezsem iki günde bitiyor. Başı terliyor bizimkininde hep emerken

ek gıdaya geçen anneler bebek zeytinyağı mı normal zeytinyağı mı kullanıyorsunuz
Ben normal zeytinyağı veriyorum canım. Yemeklerimdede kullanıyorum kahvaltıda da ona göre birşey varmı diye aramıyorum artık ne. Varsa mutlaka yediriyorum pirinç unlu irmikli bir iki de bebe bisküvili muhallebi yaptım dün pek iştahlı yemedi onceki gün tavuk çorbası yaptım pirinçli suyuyla etiyle pirinci ile ezdim ezdim onu yedirdim kaşık kaşık öyle yemekleri daha çok seviyor yha böyle özenli olanları pek aramıyor bizimki

Maşallah ya ne güzel bizde dün havuçla başladık serüvene en güzeli eski usül önceden böyle şeyler mi varmış bebekler sanki böyle daha çok seviyor

Sizin bebişler gece ne sıklıkla uyanıyor? Benimki tam 2,5-3 saate uzatmıştı bazen 4 saate uzatıyordu. İki haftadır 1,5 saatte bir uyanıyor. Geri uyuyor uyumasına ama çalışırken zor oluyor gece bu kadar uyanmak.

Biz baya kötü durumdayız hastalık fena yaptı yarım saatte 10 dakikada bile uyandığı oluyor. Hastalıktan öncede çok düzgün değildi saat başı uyanırdı 2 saat uyusa derken 30 dakikaya falan düşürdü

kızlar merhabalar , e bebekten kızıma birseyler aldım 1 hafta sonra 5 aylik olacağız ağustos doğumlu. biraz uygun geldi yazlık alisverisini yaptım sizce tişörtler 1 yaş mı alınmalı 1 bucuk mu , karar veremeyip ikisinide karışık sipariş verdim ama sonradan içime dert oldu 1bucuk büyük mü olur kalıpları sizce nasıl hellobaby nin , sıfır kollularda koltuk altı kısmı biraz büyük 1 yaşa göre bir bucugun

Kalıpları bilmiyorum ama bnm oğlum şimdiden 9 aylıkları giymeye başladı yaza bir yaş küçük olur

E bebek kalıpları bir tık küçük oluyor 1.5 al rahat rahat giysin bence 6 dar gelmeye başladı 9 aylık rahat şuan bizde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…