2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    323
Ewet birden fark etti gerçekten canım doyduğunu anladım çok ağlıyordu kilo alamıyordu ne yapsam emzirirken sütüm hiç yağlı değil boyu uzuyor kilo iki ay sabit kaldı bizde başladık bu sebeple
Benimde sütüm yağlı değil cnm yağlı olsun diye yetmediğim kalmadı anca kendim yağlandım , bizde alerjiden başladık 4 aylık Ken çok şükür işe yaradı haftaya yoğurt tattıracagim

Benimde sütüm yağlı değil cnm yağlı olsun diye yetmediğim kalmadı anca kendim yağlandım , bizde alerjiden başladık 4 aylık Ken çok şükür işe yaradı haftaya yoğurt tattıracagim
Mesela başta sütüm yağliydi anlıyorum da şimdi yaglimidr acaba sağladım da hiç son zamanda kilodan anlaşılır denirdi banada sütün yarıyor denir de bilmedim erkense başladım ek gıdaya ben bakalım asi zamanı belli olucak kilosu boyu ney neye gitmiş

Mesela başta sütüm yağliydi anlıyorum da şimdi yaglimidr acaba sağladım da hiç son zamanda kilodan anlaşılır denirdi banada sütün yarıyor denir de bilmedim erkense başladım ek gıdaya ben bakalım asi zamanı belli olucak kilosu boyu ney neye gitmiş
Beni bugün sıtma tuttu sol meme felaketti zor açtım sağa sağa
Ek gıdaya geçenler dikkat edin mastır oluyor ya

Sütününün yağlı olduğunu nasıl anlıyorsun?
Bu ay aşılarda Bi süreliğine bitiyor çok şükür her ay ateş takibi bebişlerin huysuzluğu en azından ona ara vericez.

Bnmki de iri bi bebek değil ama kıyafetlerin kalıbı küçük oluyor ve çekiyor 😊
oğlum 8 yasinda bebek kıyafetlerinin bazılarını hatıra ayırdım, kızıma aldıklarımı onla kiyasladım bir kaç tanesi büyük gibi geldi yenilerin sonra aklıma geldi çektikleri 🤭 haziran da 10 aylık olacağız ama denk gelir sadece sıfır kollularin koltuk altı ağları kısa kolluya göre biraz büyük gibi ona da bisey bulcaz büyük gibi olursa 😊

Bana ebebekten 1 yaş hediye almışlar kısa kollu şortlu takımlar. Şuan anca oluyor..
evet işte bende ondan korktum takım var 1 yaş 1 tane , aldığım tişörtün yarısı kadar kalıp küçük e bebegin bundan eminim artık 1😊 sağlıkla giysinler inşallah mutlulukla buyusunler

Sütününün yağlı olduğunu nasıl anlıyorsun?
Bu ay aşılarda Bi süreliğine bitiyor çok şükür her ay ateş takibi bebişlerin huysuzluğu en azından ona ara vericez.
Aynen öyle yha git gel igne huzursuzluklar derken geçti bu günlerde ilk günler sagdigim zaman sarimsiydi üstü katmanlı şekilde iki parmağımı eninde şuan sağım yapmadım bakmadım da

IMG-20240114-WA0021.jpeg

Ağzımızda mama kokulu 🥰 çizgi film izleyerek yedi keyfine diyecek yok maşallah

Aynen öyle yha git gel igne huzursuzluklar derken geçti bu günlerde ilk günler sagdigim zaman sarimsiydi üstü katmanlı şekilde iki parmağımı eninde şuan sağım yapmadım bakmadım da
Hımmm anladım ben daha hiç sağmadım bilmiyorum ne kadar çıkar ne kadarı sarı olur falan.. İçip duruyor işte 🫠

Hımmm anladım ben daha hiç sağmadım bilmiyorum ne kadar çıkar ne kadarı sarı olur falan.. İçip duruyor işte 🫠
Aynen ya bende sagmam aslında da mastit zamanları sagmistim benimkide ne varsa ne kadar varsa içip duruyor ama sunu fark ettim sol memem sag gibi aktif değil süt konusunda

X