- 27 Şubat 2022
- 578
- 936
- 37
-
- Konu Sahibi ffestinalente
- #58.961
Hımmm anladım canım.. Şifa olsun...Menenjite bu ay başladık canım 3. Ay baya sıkıntılıydı oğlan ağzı full yaraydi yaptırmak istemedim. Rota ile bexseroyu ayni gün olmuş oldu. 5. Ay da zaten diğer aşılar yok
Biz bu ay 3 aşı birden olduk.. Nimerix, bexsero, rotarixDoktor doktor değişiyor galiba menenjit aşısının 2. dozu 2 tane aşı oldu bazılar 1 tane olmuş
Biz de öyle canım. Doktor kontrolünde istişareli olarak ilerliyoruz. Bana kalsa menenjite daha gec başlardım ama doktor yapalım erkenden dediği için başladık.Hımmm anladım canım.. Şifa olsun...
Ben çok anlamıyorum bu konulardanda yani hiç sormadım Dr kontrolünde ilerliyoruz bu tür konularda. Biz aynı gün olmuştuk. bilgilenmek amacıyla sordum.
Biz menenjitin ilk dozunu olduk o yüzden 1 tane. 2. Doz 2 tane olacak 7. AydaDoktor doktor değişiyor galiba menenjit aşısının 2. dozu 2 tane aşı oldu bazılar 1 tane olmuş
Nimenrix 1 yaş altında yapılırsa 2 doz şeklinde, 1 yaştan sonra yapılırsa tek doz uygulaniyormus. Biz 3. Ve 5. Ayda rotarix ve bexserolari olduk doktor nimenrixi 1 yaşından sonra yapacagiz dedi o ne derse kabul ediyoruzBiz bu ay 3 aşı birden olduk.. Nimerix, bexsero, rotarix
Siz fazlamı olmuş bizim doktor böyle demişti 13 ay kadar rahatız bu asilar yok 3 ve 5 menenjit 2 doz birlikte 2 ve 4 da rota oldukBiz bu ay 3 aşı birden olduk.. Nimerix, bexsero, rotarix
İlk dozda 2 olduk 2.dozda da 2 adet oldu her doktor istemesi farklı arkadaşım ilk doz 2 2.si tek doz oldularBiz menenjitin ilk dozunu olduk o yüzden 1 tane. 2. Doz 2 tane olacak 7. Ayda
Vallahi bilmiyorum işte burada konuşuldukça benimde kafam karışıyorSiz fazlamı olmuş bizim doktor böyle demişti 13 ay kadar rahatız bu asilar yok 3 ve 5 menenjit 2 doz birlikte 2 ve 4 da rota olduk
Canım rota bitmiş. Menenjitin devamını da 13. Ay da olacaksınız insaallah.Vallahi bilmiyorum işte burada konuşuldukça benimde kafam karışıyor
3.ay nimenrix, bexsero, rotarix ilk doz
5.ayda üçününde 2. Dozlarını olduk..
İlerleyen aylar İçin daha birşey demedi
1 yaştan sonra menenjit olacak daha çok var diye soylememistir sadece devlet aşıları varVallahi bilmiyorum işte burada konuşuldukça benimde kafam karışıyor
3.ay nimenrix, bexsero, rotarix ilk doz
5.ayda üçününde 2. Dozlarını olduk..
İlerleyen aylar İçin daha birşey demedi
Aşının çeşidine göre farklı. Bexseronun dozu kaçıncı ayda başlarsan başla degismiyor. Menveo ya da nimenrix bebeğin ayına göre doz sayısı değişiyor. Sen istersen 1 yaşına kadar yaptırma sonra tek doz ol bitsin de diyebilirsin tercihe göre yani erken ya da geç başlamak.İlk dozda 2 olduk 2.dozda da 2 adet oldu her doktor istemesi farklı arkadaşım ilk doz 2 2.si tek doz oldular
Kuzu rahat uyusun diye duşunu da aldırdım ama yok uyumuyor, uyusun diye gözünün içine bakıyorum resmen, bu ara diş atağına da geçiş yapıyoruz sanırsam eli hep ağzındaKızlar naber nerelerdesiniz
Evet bende takılmıyorum ya daha şimdiden dönsün şunu yapsın bunu yapsın diye itelemek istemiyorum zamanı gelince olur inşallah sorunsuzDönme konusu da her konuda olduğu gibi bebeğe özel herhalde canım. Bugün bir video dinledi güvendiğim bir doktor 9.aya kadar dönmemesi normal dedi
Biz deoyle yıkıyoruz ya baba tutuyor ben yıkıyorum hamsi gibi gerçekten düşürmekten Çok korkuyorum
Extra huysuzsa normalden diş sıkıntısı falan olabilir canım