2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    323
Menenjite bu ay başladık canım 3. Ay baya sıkıntılıydı oğlan ağzı full yaraydi yaptırmak istemedim. Rota ile bexseroyu ayni gün olmuş oldu. 5. Ay da zaten diğer aşılar yok
Hımmm anladım canım.. Şifa olsun...
Ben çok anlamıyorum bu konulardanda yani hiç sormadım Dr kontrolünde ilerliyoruz bu tür konularda. Biz aynı gün olmuştuk. bilgilenmek amacıyla sordum.

Hımmm anladım canım.. Şifa olsun...
Ben çok anlamıyorum bu konulardanda yani hiç sormadım Dr kontrolünde ilerliyoruz bu tür konularda. Biz aynı gün olmuştuk. bilgilenmek amacıyla sordum.
Biz de öyle canım. Doktor kontrolünde istişareli olarak ilerliyoruz. Bana kalsa menenjite daha gec başlardım ama doktor yapalım erkenden dediği için başladık.

Siz fazlamı olmuş bizim doktor böyle demişti 13 ay kadar rahatız bu asilar yok 3 ve 5 menenjit 2 doz birlikte 2 ve 4 da rota olduk
Vallahi bilmiyorum işte burada konuşuldukça benimde kafam karışıyor
3.ay nimenrix, bexsero, rotarix ilk doz
5.ayda üçününde 2. Dozlarını olduk..
İlerleyen aylar İçin daha birşey demedi

Canım rota bitmiş. Menenjitin devamını da 13. Ay da olacaksınız insaallah.

1 yaştan sonra menenjit olacak daha çok var diye soylememistir sadece devlet aşıları var

İlk dozda 2 olduk 2.dozda da 2 adet oldu her doktor istemesi farklı arkadaşım ilk doz 2 2.si tek doz oldular
Aşının çeşidine göre farklı. Bexseronun dozu kaçıncı ayda başlarsan başla degismiyor. Menveo ya da nimenrix bebeğin ayına göre doz sayısı değişiyor. Sen istersen 1 yaşına kadar yaptırma sonra tek doz ol bitsin de diyebilirsin tercihe göre yani erken ya da geç başlamak.

Rahmeti ve bereketi bol üç ayların müjdecisi Regaip Kandili'miz kutlu olsun. Bu mübarek gecenin milletçe birleşerek el açılıp edilen duaların Rabb'im tarafından kabul olmasını dilerim canlarım. Kandiliniz mübarek olsun sıkıntısız ataksiz uyuyan ağlamayan hep gülücük saçan bebeklerimizle sağlıklı mutlu huzurlu günlerimiz olsun ilk duam

Belki yardımcı olur azda olsa.
Sanırım bizde üst dişleri bekliyoruz.. Kabarma olmuş bakalım.. Gece doğru dürüst uykumuz yok 1 haftadır.. Sersem gibi dolaşıyorum etrafta..

Eklentiler

• 1000007199.jpg
    123,4 KB · Görüntüleme: 76
Evet bende takılmıyorum ya daha şimdiden dönsün şunu yapsın bunu yapsın diye itelemek istemiyorum zamanı gelince olur inşallah sorunsuz
Bi kaç kez okudum deoyle ne acaba yeni bi marka mı dedeyle mi demek istedi ya da sabun mu şampuan mı derken boşluk olduğunu anca idrak edebildim

Hem yoruluyorum hem de yatırdığımda gözlerime bakınca hem kucağımda dursun gezdireyim konuşalım istiyorum

Bu arada geçen haftalarda aguları vardı bıdığımın kendi kendine takılıyordu kısa süreliğine de olsa şimdi kesildi çok az ses çıkarıyor diyorum yine kesin bişi bişi haftasında

Kafamız düz oldu bizim bu arada yan yatıramıyorum danamı yüzüstü yatmayı epeydir bıraktı zaten yani keşke yatsa acaba uykuya dalınca kendim çevirsem mi diyorum ne dersiniz gerçi bu saatten sonra pek düzelmiyormuş kafa şekli amaaan napiyim be kızım kafanın arkasını ömründe kaç defa görcen zaten sağlığın yerinde olsun da daha ne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…