- 26 Eylül 2022
- 1.174
- 1.775
- 35
-
- Konu Sahibi ffestinalente
- #58.921
O kadar dönmesi bile büyük başarı annesi. Maşaallah. Yusufun da göğsünü yastıkla destekleyince geri geri gidiyor yüz ustundeyken ama o yastık olmadan asla hareket etmiyor sağa sola nereye dersen. Eşim de tembellik yapıyor o yüzden yapmıyor diyor ama ben endişelenmeye başladım yavaştanHer bebek farklı canım dert etme döner. Benimki sırt üstünden karın üstüne dönüyor, sonra eski haline geri gelemeyip ağlıyorşimdi bide karın üstündeyken kendi etrafında 360 derece dönmeye başladı, komik bir kız
Ben hala küvette yıkıyorum ama banyo için oturak aldım sanırım ona geçeceğim yavaş yavaş sığmıyor çünkü
Erkek anaları olarak her türlü çekiyoruz desene. Masaallah senin de kızçene. Yastık koyuyorum b3n de her zaman en azından bir süre daha duruyor öyle ama sırt üstü hiç durmuyor dolayısıyla kendini kesfedemiyorHer çocuğun gelişimi farklıdır panik yapmayın normal. Erkek çocuklar biraz daha kas gelişimi olarak geriden geliyor ilk çocuğum olan oğlumda öyleydi 10 aylıkken emeklediikinci çocuğum olan kızım 3 aylıkken dönmeye başladı 4,5 aylik şimdi göğsünü kaldırıyor kendini ayaklarıyla öne itiyor popo havada elleriyle kendini henüz çekmeyi keşfedemedi.
Yastık üzerinde karnının üzerine yatırın alişsin.
Önce sırt üstünden karın üstüne dönüyorlar.
Katlanabilir küvetimiz var üzerinde hâlâ file ile yıkıyorum oturmayı dengede durmayı öğrenince oturtarak yikarim
Bende de var da daha kullanmadım bir deneyim bugünSencer ben yanındayken dönmüyor ben de dönemediğini sanıyordum ama bugun bırakıp mutfağa gittim döndüğümde yüz üstüydü ben varken asla yapmıyor ama
Banyo içiN bebek mama ve banyo oturağı yaz googlea ondan alcaz biz ama bilmiyorum kuşlanmadm kullanan varsa bi bilgilendirse
Kuzum sen niye endişeleniyorsun her bebek aynı olacak diye birşey yok zamanı vardırO kadar dönmesi bile büyük başarı annesi. Maşaallah. Yusufun da göğsünü yastıkla destekleyince geri geri gidiyor yüz ustundeyken ama o yastık olmadan asla hareket etmiyor sağa sola nereye dersen. Eşim de tembellik yapıyor o yüzden yapmıyor diyor ama ben endişelenmeye başladım yavaştan
Aynı benim de canım gerçekten aşı günlerinden nefret ediyorum artık eşim bile aşı sonrası günü de izin alıyor genelde evde tek başıma halledemiyorum çünkü hem huysuz hem ateşli beni bayağı zorluyorAh canım ya size de geçmiş olsun canım. Bir de benim oğlan asilardan sonra 3 gün sürekli miz miz ve ağlama modunda oluyor hiç kucaktan inmiyor. Aşı günlerinden nefret ettim iyice
Hiç endişelenme canım benim kardeşimin oğlu da kızımdan beş ay büyük o da 7O kadar dönmesi bile büyük başarı annesi. Maşaallah. Yusufun da göğsünü yastıkla destekleyince geri geri gidiyor yüz ustundeyken ama o yastık olmadan asla hareket etmiyor sağa sola nereye dersen. Eşim de tembellik yapıyor o yüzden yapmıyor diyor ama ben endişelenmeye başladım yavaştan
Maşallah minişe ne güzel oturmuş benmki yığılıyo daha
Kilom iyi ama görüntü çok kötü eski kiloma dönmek üzereyim ama fiziğim çok bozuk basenler şiş göbek şiş böyle koltuk altımla göğüs aram bıngılKızlar kilo durumlarınız nasıl ya ben ne güzel doğumdan bir hafta sonra 10 kg vermiştim zaten hamilelikte de 11 kg almıştım ama şu beş aydır sürekli kilo alıyorum +6 kilo oldum yine ve veremiyorum nasıl besleniyorsunuz ben sürekli acıkıyorum ya hamilelikte bu kadar aç değildim açıkçası
77 oldum ya 75 kilo ile doğuma girdim 71 oldum , oğlum sayesinde vereceğim inşallah yemek yememe izin vermiyor bu aralarKızlar kilo durumlarınız nasıl ya ben ne güzel doğumdan bir hafta sonra 10 kg vermiştim zaten hamilelikte de 11 kg almıştım ama şu beş aydır sürekli kilo alıyorum +6 kilo oldum yine ve veremiyorum nasıl besleniyorsunuz ben sürekli acıkıyorum ya hamilelikte bu kadar aç değildim açıkçası
3.5 aylıktan beri kendime yaslıyarak oturtturdum dizimde alıştı yavaş yavaş ama destekle yine yığılıyor bizim ki deMaşallah minişe ne güzel oturmuş benmki yığılıyo daha
Uzay da henüz dönmedi yattığı gibi duruyor. Ayaklarını kaldırıp vurmaktan başka bişi yok.Kızlar yusufu babasına devretmisken aklımdaki soruları sorayım size. Doktor kontrolünde o kadar cok şey soruyorum ki her şeye vakit kalmıyor muayenede ..
1. Benim oğlan yüzüstü yatarken kollarindan destek alıp göğsünü kaldirmiyor henüz. Ve o kadsr çabuk sıkılıyor ki hemen almak zorunda kalıyorum. Kendini o şekilde kaldıramamasi normal mi?
2. Ve tabi hala dönemiyor. Çünkü yerde de çok kalmıyor beyimiz. Bu normal mi? Bir de dönen bebisler sırt üstünden karin üstüne mi yoksa karın üstünden sırt üstüne mi dönüyor ilk?
3. Son olarak bebislerin banyosunu nasıl yaptırıyorsunuz şu an? Artık küvete sığmıyor ama yusufu kucağıma alıp duşa kabine de girmeye cesaret edemiyorum ayağım kayarsa falan diye? Sizler nasil yıkıyorsunuz?
Kilom iyi ama görüntü çok kötü eski kiloma dönmek üzereyim ama fiziğim çok bozuk basenler şiş göbek şiş böyle koltuk altımla göğüs aram bıngılspor lazım o da çok zor
Aynaya bakmak istemiyorum tartıya hele hiç çıkmıyorum . Bebişko huysuzlandıkça ve ben uykusuz kaldıkça bari enerjimi yemekten alayım diye daha çok yiyorum nasıl olacak sonum bilmiyorum77 oldum ya 75 kilo ile doğuma girdim 71 oldum , oğlum sayesinde vereceğim inşallah yemek yememe izin vermiyor bu aralar
Benim bebiş kucağımdan inmiyor o yuzden yemek yapamıyorum yapamıyınca da yiyemiyorumAynaya bakmak istemiyorum tartıya hele hiç çıkmıyorum . Bebişko huysuzlandıkça ve ben uykusuz kaldıkça bari enerjimi yemekten alayım diye daha çok yiyorum nasıl olacak sonum bilmiyorum
Aynı durumdayız dün devletteki doktor bile tanıdı beni diyor annemiz biraz kilo almışAynaya bakmak istemiyorum tartıya hele hiç çıkmıyorum . Bebişko huysuzlandıkça ve ben uykusuz kaldıkça bari enerjimi yemekten alayım diye daha çok yiyorum nasıl olacak sonum bilmiyorum
Kızlar günaydın. Çok yeni hamileyim. 25 yaşındayım ilk hamileliğim daha önce düşük vs olmadı. Geç döllenme oldugu için kaç haftalık oldugunu bilmiyorum. Çünkü 27 Aralıkta kan vermiştim 0.1 çıkmıştı. Hala adet olmayınca ve annemin içine doğması sonucu tekrar test yaptım ilk defa o gün silik çizgi gördüm. Hatta birden fazla test yaptım bikaç gün hepsi pozitif çıktı. 2 Ocakta kan verdşim 48.3 e yükseldi. 4 Ocakta tekrar verdim 112 ye yükseldi. Son adet tarihim 20 Kasım. Bat 20 Aralıktı ama ben 15 aralıkta yumurtanın çatlamasını gördüm ovülasyon testiyle. Haftaya pazartesi kontrole gidicez kısmetse keseyi görür müyüz bilmiyorum. Benide eklerseniz çok sevinirim. Birde küçük ipuçları ve tavsiyeleriniz varsa harika olur hepiniz iyi ki varsınızAynı durumdayız dün devletteki doktor bile tanıdı beni diyor annemiz biraz kilo almış
Benim bebiş kucağımdan inmiyor o yuzden yemek yapamıyorum yapamıyınca da yiyemiyorum
Oncelikle hayırlı olsun insallah sağ salim kucağına alırsınKızlar günaydın. Çok yeni hamileyim. 25 yaşındayım ilk hamileliğim daha önce düşük vs olmadı. Geç döllenme oldugu için kaç haftalık oldugunu bilmiyorum. Çünkü 27 Aralıkta kan vermiştim 0.1 çıkmıştı. Hala adet olmayınca ve annemin içine doğması sonucu tekrar test yaptım ilk defa o gün silik çizgi gördüm. Hatta birden fazla test yaptım bikaç gün hepsi pozitif çıktı. 2 Ocakta kan verdşim 48.3 e yükseldi. 4 Ocakta tekrar verdim 112 ye yükseldi. Son adet tarihim 20 Kasım. Bat 20 Aralıktı ama ben 15 aralıkta yumurtanın çatlamasını gördüm ovülasyon testiyle. Haftaya pazartesi kontrole gidicez kısmetse keseyi görür müyüz bilmiyorum. Benide eklerseniz çok sevinirim. Birde küçük ipuçları ve tavsiyeleriniz varsa harika olur hepiniz iyi ki varsınız
Ah kusura bakmayın karıştırmışım :)Oncelikle hayırlı olsun insallah sağ salim kucağına alırsın
Sanirim 2024 agustos annelerine yazacaktın burasi 2023 agustos grubu bizim bebisler 5 aylık oldu bile
Annelik işte kuzum ya gelişimi geri kalsın istemiyorsunKuzum sen niye endişeleniyorsun her bebek aynı olacak diye birşey yok zamanı vardır
Dönünce de üst giydirmek bez değiştirmek çok zor tadını çıkar bence