- 26 Eylül 2022
- 1.174
- 1.775
- 35
-
- Konu Sahibi ffestinalente
- #58.781
Evet canım 4. Ayda bir şey dememişti. Benim de sormak aklıma gelmemişti ama dun 5. Ay kontrolünde konuştuk yavaştan tadimlara baslayalim dedik 3gun kuralı önerdi zırt pırt ayni seyler işte bilirsinDoktormu başlatmadı canım? Doktordan doktorada farkediyor. Aslında öğün değil en başta tadım olcak belki bu ay tadıma başlatır, hevesli çünkü. Bizim doktor ilk bunu sormuştı. Keremle masaya oturamazsın kuru ekmek için bile ağlar
İnşallah iştahlı olurlar da ordan bari güldürür yüzümüzüEvet canım 4. Ayda bir şey dememişti. Benim de sormak aklıma gelmemişti ama dun 5. Ay kontrolünde konuştuk yavaştan tadimlara baslayalim dedik 3gun kuralı önerdi zırt pırt ayni seyler işte bilirsinvalla siz demeseniz de ben başlayacağım dedim. Yemegi size zehir mi ediyor dedi tam üstüne bastınız dedim. Yusuf da öyle ya kerem gibi ekmek yalattigim oldu cop cop cop yapıyor sıpa. alınca da sinir geliyor çocuğa. Insaallah gerçekten ek gıda zamanı da böyle olur da orada bari yormaz beni
Evet canım 4. Ayda bir şey dememişti. Benim de sormak aklıma gelmemişti ama dun 5. Ay kontrolünde konuştuk yavaştan tadimlara baslayalim dedik 3gun kuralı önerdi zırt pırt ayni seyler işte bilirsinvalla siz demeseniz de ben başlayacağım dedim. Yemegi size zehir mi ediyor dedi tam üstüne bastınız dedim. Yusuf da öyle ya kerem gibi ekmek yalattigim oldu cop cop cop yapıyor sıpa. alınca da sinir geliyor çocuğa. Insaallah gerçekten ek gıda zamanı da böyle olur da orada bari yormaz beni
Ben uzun zamandir belki de 1 aydan fazla suredir 4 numara kullaniyorum (baby turco ve prima ). Hatta elimdekiler bitince 5 numaraya bile gecebilirim. Burada bebisin kilosu onemli canim benimki tosuncuk o yuzden ben geceli cok oldu.Kızlar önceden sordum cevap alamadım, herkes 4 numara beze geçti mi ben molfix e geçince 4 numara ile başladım malum ama bayağı büyük bez 3 numara nasıldır acaba?
Rsv ne diyee şimdi netten baktım da sen kendin birkac hafta daha bekle canim dr kontrollü.Aslında hazır tüm kriterleri de sağlıyor ama Geçen hafta rsv’den hastanede yattık 3 günhala da tam düzelmedi öksürük devam ediyor. Onun için en iyisi anne sütü olur diye biraz daha bekleyeceğim sanırım 1-2 hafta daha.
Geçmiş olsun canım ayenn bir atlatin iyileşinde başlanır.Benimki de hiç istekli değil öyle bakıyor yavrumdaha başlamadık bile yarın 7. Aya giriyoruz
Bu hastalıklardan sonra başlarım artık
Ben 3 numaraya devam ediyorum daha dala geçmedim 4 no yha görünceminki 1 yaşında 7 8 aylıkken geçmişti 4 ni molfixse evet büyük duruyor birazKızlar önceden sordum cevap alamadım, herkes 4 numara beze geçti mi ben molfix e geçince 4 numara ile başladım malum ama bayağı büyük bez 3 numara nasıldır acaba?
Insaallah ya valla burcu dediğin gibi olur. Bizim de kahvaltı zehir oldu yine az önce. Ben de pazartesi başlayacaktım ama birazdan patates haslayayim da verem bariİnşallah iştahlı olurlar da ordan bari güldürür yüzümüzüaz önce elma yiyodum bağırıp duruyo verdim eline yalamaya başladı geri vermiyo
Prima kullanıyoruz biz 3 küçük geliyorKızlar önceden sordum cevap alamadım, herkes 4 numara beze geçti mi ben molfix e geçince 4 numara ile başladım malum ama bayağı büyük bez 3 numara nasıldır acaba?
Kesinlikle canım zorlama. Duygusal olarak bile etkileniyorlarmis zorlayinca. Ben bi ara yusufy emsin diye zorluyordum kafasını yapistiriyordum memeyeBenimki de şimdiden ağzını kitliyor, ters tepmesin diye üzerine gitmeyip ara verdim kilosu da güzel belki daha hazır değildir
Ben de 4 numaraya geçtim canım elimde 3 kalmayınca ama aman aman büyük değil. 3 nuanra hafif bacakları sıkıyordu iz kalıyorduKızlar önceden sordum cevap alamadım, herkes 4 numara beze geçti mi ben molfix e geçince 4 numara ile başladım malum ama bayağı büyük bez 3 numara nasıldır acaba?
Ben bir aydır molfix 4 kullanıyorumRsv ne diyee şimdi netten baktım da sen kendin birkac hafta daha bekle canim dr kontrollü.
Geçmiş olsun canım ayenn bir atlatin iyileşinde başlanır.
Ben 3 numaraya devam ediyorum daha dala geçmedim 4 no yha görünceminki 1 yaşında 7 8 aylıkken geçmişti 4 ni molfixse evet büyük duruyor biraz
Boydan küçük geliyor 3 no Molfix 4 no daha rahat bizim için birde ben bilerek büyük büyük kullanıyorum pipisi çok eziliyor sanki eciş bücüş oluyorKızlar önceden sordum cevap alamadım, herkes 4 numara beze geçti mi ben molfix e geçince 4 numara ile başladım malum ama bayağı büyük bez 3 numara nasıldır acaba?
Uzay da öyle sağa sola yıkılıyor hemen ayaklarına dokunmak istiyor ama o zamanda yıkılıyor. Normal Dr da tam oturamaz yastık VS destekli 10-15 dk oturabilirsiniz dedi.Kızlar bebeklerinizin destekli oturma durumları nasıl? Bnmki nefret ediyor 1 dk bile oturmuyor oyuncakla bile oyalasam bi kafasını öne doğru eğiyor tam dik durmuyor bormal mi?
Ben Molfix 3 no kullanıyorum gayet iyi memnunum. 40 adetli 2 paket daha var onlar bitene kadar 4 noluk oluruz zaten. Şuan 3 no gayet iyi. 4 no hiç açmadım daha.Kızlar önceden sordum cevap alamadım, herkes 4 numara beze geçti mi ben molfix e geçince 4 numara ile başladım malum ama bayağı büyük bez 3 numara nasıldır acaba?
Yok canım yıkılmak değil de yanına yastıkları koyuyorum sanki gövdesi hamur gibi kafa eğik kalıyo gibiUzay da öyle sağa sola yıkılıyor hemen ayaklarına dokunmak istiyor ama o zamanda yıkılıyor. Normal Dr da tam oturamaz yastık VS destekli 10-15 dk oturabilirsiniz dedi.
Aynen dik durmuyo C şeklinde kafa öne eğik düzeltemiyorum bende kaldırıyorum.Yok canım yıkılmak değil de yanına yastıkları koyuyorum sanki gövdesi hamur gibi kafa eğik kalıyo gibi
O zaman normal demek ki dahaAynen dik durmuyo C şeklinde kafa öne eğik düzeltemiyorum bende kaldırıyorum.
Ben uzun süre baby turco ile devam ederim gibi molfix çok güzeldi ama ekonomik büyük paket hiç denk gelemedim için baby alıştım kaldı öyle suanlik sıkıntımız da yok olursa dönerim ama şeyde kullandim bimin bezinj mesela bir zararı olmadj belki ilerleyen surecte öyle markayada donebilirmBen bir aydır molfix 4 kullanıyorum
Bizimde öyle oluyorYok canım yıkılmak değil de yanına yastıkları koyuyorum sanki gövdesi hamur gibi kafa eğik kalıyo gibi