- 27 Şubat 2022
- 578
- 936
- 37
-
- Konu Sahibi ffestinalente
- #58.801
Ben Molfix ve sleepy (hamilelikte 2sindende almıştım) başladım Molfix devam ediyorum hiç başka marka bez deneme ihtiyacı hissetmedim..Ben uzun süre baby turco ile devam ederim gibi molfix çok güzeldi ama ekonomik büyük paket hiç denk gelemedim için baby alıştım kaldı öyle suanlik sıkıntımız da yok olursa dönerim ama şeyde kullandim bimin bezinj mesela bir zararı olmadj belki ilerleyen surecte öyle markayada donebilirm
Aynen hepsinin fiyatları birbirine yakın yani en adi marka ile benim aldıklarım falan bir heyecan arıyorsan başlaBen Molfix ve sleepy (hamilelikte 2sindende almıştım) başladım Molfix devam ediyorum hiç başka marka bez deneme ihtiyacı hissetmedim..
Burada başka markalar kullanıldığını okudukça merak sarıyorama çok fiyat farklarıda yok aslında arada değişmeye değecek..
Kafam karışıyor
Ben kullandım da çok düzenli değil maalesefBu arada sezaryen olanlar ameliyat izi için krem kullanan varmıydı?
Ben 4 noya 2 hafta önce geçtimKızlar önceden sordum cevap alamadım, herkes 4 numara beze geçti mi ben molfix e geçince 4 numara ile başladım malum ama bayağı büyük bez 3 numara nasıldır acaba?
Haha heyecan mı güzel bakış açısı neden olmasın da çok stok var. Benim koca sağolsun varsa da alıyor yoksada. Araya bişi sıkıştırırım belki bakalım.Aynen hepsinin fiyatları birbirine yakın yani en adi marka ile benim aldıklarım falan bir heyecan arıyorsan başlaböyle iyiyiz dersen devam et markana canim
Bende öyle kendime vakit ayırabildikçe sürdüm. oda nadir bir durum. İz duruyor öylece. Ya senin? düzenli kullanan yada izi kaybolan var mı?Ben kullandım da çok düzenli değil maalesefaklıma estikçe sürüyorum arada
Kırmızı kırmızı duruyor vallaBende öyle kendime vakit ayırabildikçe sürdüm. oda nadir bir durum. İz duruyor öylece. Ya senin? düzenli kullanan yada izi kaybolan var mı?
İyiyiz canım şükürrrrr sizinki nasıl?Oğlumun adaşi nasıl kerem kuzusu :)
Olur olur bebisim korkma yusufcum ağzının tadını bilicektir. Valla ben keroma yaptıgım yemeği bi tadıyorum önce benden geçiyor, yararlı ayagına kötü şeler yedirip damak zevkini bozmayım cocugun shskdkdkEvet canım 4. Ayda bir şey dememişti. Benim de sormak aklıma gelmemişti ama dun 5. Ay kontrolünde konuştuk yavaştan tadimlara baslayalim dedik 3gun kuralı önerdi zırt pırt ayni seyler işte bilirsinvalla siz demeseniz de ben başlayacağım dedim. Yemegi size zehir mi ediyor dedi tam üstüne bastınız dedim. Yusuf da öyle ya kerem gibi ekmek yalattigim oldu cop cop cop yapıyor sıpa. alınca da sinir geliyor çocuğa. Insaallah gerçekten ek gıda zamanı da böyle olur da orada bari yormaz beni
Geçmiş olsun canımmAmin canım
Bende doktora sordm ek gıdadan sonra biraz verebilirsin dedi. Bende veriyorum. Ben cok seviyorum suyu oda sevsn istiyom herhalde hskdndKızlar benim bebeğim mememi çok ısırmaya başladı, çığlık atıyorum o da korkuyor. Önceden arada bir yapardı ama şu an her emişinde çok şiddetli ısırıyor. Sebebi nedir diş çıkarma mı acaba? Dişi çıkınca böyle ısırırsa napıcam ben?
Bir de tadım yaptırırken su da veriyor musunuz? Ben hala vermedim. Çok nadir bazı şeyleri tattırıyorum ama acaba su da vermeli miyim?
Evet hele benim kerem hic anlamadim ya nasil gecti zamanİyiyiz canım şükürrrrr sizinki nasıl?büyüttük be luluu bebikolarımızııı
Walla bende düzensiz sürdüm canım kıpkırmızı duruyor benimde bi sorum olucak aslında sezeryan dikiş yeri kokuyormu sizinde ??Bu arada sezaryen olanlar ameliyat izi için krem kullanan varmıydı?
Bizimde kilosu iyi canım. Kilodan bağımsız olarak başladık. Tatsın diyeEvet hele benim kerem hic anlamadim ya nasil gecti zamanek gidaya baslamişsiniz biz daha baslamadik kilosu iyi diye ama bilemedim herkeste baslamis
Anladim canım bebe biskuvisi gibi seyler veriyormusunuz peki kendinmi yaptin veya nereden aldinBizimde kilosu iyi canım. Kilodan bağımsız olarak başladık. Tatsın diyetadımlardan sonrada alerji cıkmayınca porsiyonları artırdık
Koku yok ama kabarıl bnmkşWalla bende düzensiz sürdüm canım kıpkırmızı duruyor benimde bi sorum olucak aslında sezeryan dikiş yeri kokuyormu sizinde ??
Oyy masaallah kerem pasaya. Sebzeleri meyveleri tek tek tadım yaptı mı peki kuşum öncesinde. Biz patatesle basladik ama sadece onu vermek de ne bileyim ya nepçim geliyor banaOlur olur bebisim korkma yusufcum ağzının tadını bilicektir. Valla ben keroma yaptıgım yemeği bi tadıyorum önce benden geçiyor, yararlı ayagına kötü şeler yedirip damak zevkini bozmayım cocugun shskdkdk
Bugun bizde kontrole gittik, öğlen bi öğün akşamüstüde meyve(camrendeden rendelicem) buna karar kıldık çünkü bugun 2. Doz rota aşısında bütün şişeyi bitirdi hepsini ağzına sokmaya calıstı shdkdkr doktorda şok tabi. Biz bu cocugu hafife almayalm yemek istiyor dedi
Oyy masaallah kerem pasaya. Sebzeleri meyveleri tek tek tadım yaptı mı peki kuşum öncesinde. Biz patatesle basladik ama sadece onu vermek de ne bileyim ya nepçim geliyor bana
Ben maalesef veriyorum kendimce ne kadar tatsız bir şeye alışırsa o kadar seçici olmaz diye düşünüyorum bilimsel bir yanı yok tabi deneysel bir çalışma yapıyorum gelecekteki annelere sonuçları söylerimBende üzülüyorum yavan şeyler yediğinde o yüzden kendi süzgecimden geçiriyorum ben olsam yemek ister miydim diyeyemiyorsam buluta da vermiyorum.