2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    323
Ben Molfix ve sleepy (hamilelikte 2sindende almıştım) başladım Molfix devam ediyorum hiç başka marka bez deneme ihtiyacı hissetmedim..
Burada başka markalar kullanıldığını okudukça merak sarıyor ama çok fiyat farklarıda yok aslında arada değişmeye değecek..
Kafam karışıyor

Aynen hepsinin fiyatları birbirine yakın yani en adi marka ile benim aldıklarım falan bir heyecan arıyorsan başla böyle iyiyiz dersen devam et markana canim

Aynen hepsinin fiyatları birbirine yakın yani en adi marka ile benim aldıklarım falan bir heyecan arıyorsan başla böyle iyiyiz dersen devam et markana canim
Haha heyecan mı güzel bakış açısı neden olmasın da çok stok var. Benim koca sağolsun varsa da alıyor yoksada. Araya bişi sıkıştırırım belki bakalım.

Olur olur bebisim korkma yusufcum ağzının tadını bilicektir. Valla ben keroma yaptıgım yemeği bi tadıyorum önce benden geçiyor, yararlı ayagına kötü şeler yedirip damak zevkini bozmayım cocugun shskdkdk
Bugun bizde kontrole gittik, öğlen bi öğün akşamüstüde meyve(camrendeden rendelicem) buna karar kıldık çünkü bugun 2. Doz rota aşısında bütün şişeyi bitirdi hepsini ağzına sokmaya calıstı shdkdkr doktorda şok tabi. Biz bu cocugu hafife almayalm yemek istiyor dedi

Bende doktora sordm ek gıdadan sonra biraz verebilirsin dedi. Bende veriyorum. Ben cok seviyorum suyu oda sevsn istiyom herhalde hskdnd

Evet hele benim kerem hic anlamadim ya nasil gecti zaman ek gidaya baslamişsiniz biz daha baslamadik kilosu iyi diye ama bilemedim herkeste baslamis
Bizimde kilosu iyi canım. Kilodan bağımsız olarak başladık. Tatsın diye tadımlardan sonrada alerji cıkmayınca porsiyonları artırdık

Oyy masaallah kerem pasaya. Sebzeleri meyveleri tek tek tadım yaptı mı peki kuşum öncesinde. Biz patatesle basladik ama sadece onu vermek de ne bileyim ya nepçim geliyor bana

Oyy masaallah kerem pasaya. Sebzeleri meyveleri tek tek tadım yaptı mı peki kuşum öncesinde. Biz patatesle basladik ama sadece onu vermek de ne bileyim ya nepçim geliyor bana

Bende üzülüyorum yavan şeyler yediğinde o yüzden kendi süzgecimden geçiriyorum ben olsam yemek ister miydim diye yemiyorsam buluta da vermiyorum.

Bende üzülüyorum yavan şeyler yediğinde o yüzden kendi süzgecimden geçiriyorum ben olsam yemek ister miydim diye yemiyorsam buluta da vermiyorum.
Ben maalesef veriyorum kendimce ne kadar tatsız bir şeye alışırsa o kadar seçici olmaz diye düşünüyorum bilimsel bir yanı yok tabi deneysel bir çalışma yapıyorum gelecekteki annelere sonuçları söylerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…