2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    323
Geçmiş olsun canım biz de aynı durumdaydık geçen hafta hastanede yattık rsv yüzünden bronşiolit dediler bize de. Her türlü 2 hafta sürüyormuş geçmesi

Geçmiş olsun canım biz de aynı durumdaydık geçen hafta hastanede yattık rsv yüzünden bronşiolit dediler bize de. Her türlü 2 hafta sürüyormuş geçmesi
Sağol canım size de geçmiş olsun Rabbim düşmanıma göstermesin Allahtan bebekte sadece öksürük var antibiyotik ve hava veriyorum
Ama bende dertler derya

Benimki de hiç istekli değil öyle bakıyor yavrum daha başlamadık bile yarın 7. Aya giriyoruz
Bu hastalıklardan sonra başlarım artık

Çok geçmiş olsun cnm uyuz olmustunuz o geçti mi?
Canım bilmeden adak vs mi adadın da yerine mi getirmediniz üst üste geliyor
Sağol canım bebekte eşimde geçti de ben hala kaşınıyorum geceleri tam üç aydır geçmedi
Nazar varmış canım bizde baktırdık
Fazla insan içine çıkmayın dedi
Bebeğim maşallah çok güzel renkli gözlü tombul falan göze geliyoruz çok fazla
Kem gözler çok

Kızlar bu dişin çıkacağının göstergesi değil mi ? Bugün farkettim

Eklentiler

• BE62F2BC-BDF6-4286-ACB3-818B337F97F7.jpeg
    60,6 KB · Görüntüleme: 78
Meme mi ısırıyor dişler var keskin de ama tamamen çıkaramadı minnacık görünüyor pazartesiden beri böyle sizde bir anda tamamen çıktı mı yoksa böyle ucu mu var sadece
Bizde hafta sonu beyazlık ve keskinlik vardı çarşamba akşamı dün tamamen görünmeye başladı güldüğünde görünüyor yani artık ama tabiki tamamen çıkmış değil..

Parmağınla dokunduğunda hissediyor musun? Çıktımı dişiniz?

Kızlar benim bebeğim mememi çok ısırmaya başladı, çığlık atıyorum o da korkuyor. Önceden arada bir yapardı ama şu an her emişinde çok şiddetli ısırıyor. Sebebi nedir diş çıkarma mı acaba? Dişi çıkınca böyle ısırırsa napıcam ben?
Bir de tadım yaptırırken su da veriyor musunuz? Ben hala vermedim. Çok nadir bazı şeyleri tattırıyorum ama acaba su da vermeli miyim?

Bağırma cnm sen bagirdikca o oyun sanıp devam eder
Dişi çıkınca ısırdığı an emzirmeyi kesip memeyi kapat sakın gülme bağırma oyun sanar

Geçmiş olsun canım

Geçmiş olsun

Çıktı emerken dişledi bile 3 kez keskin acıttı baya çığırdım ama minnacık hala sıkıntısı ne zaman geçecek onu merak ediyorum acısından uyuyamıyor

Benimki de hiç istekli değil öyle bakıyor yavrum daha başlamadık bile yarın 7. Aya giriyoruz
Bu hastalıklardan sonra başlarım artık
Ay heveslendim sizden duyup gittim özene bozene balkabağı hasladim verdim öğüre öğüre yuttu yha çorba suyunu verdim parmaklarını yalaya yalaya içti ozenince olmayacak demekki ne varsa artık bizle öyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…