- 26 Nisan 2019
- 5.374
- 8.903
-
- Konu Sahibi ffestinalente
- #58.761
Biz 4. Ay başladık alerjiden ötürü kilo alamıyorAnneler selam:) ek gıdaya ne zaman başladınız? Benim bebiş 5ay 10 günlük ama doktor tam 2 hafta daha beklememi söyledi. Bebikom sadece anne sütü alıyor ve 8 kilo şuan
Geçmiş olsun canım şimdi nasıl kilosu? Ek gıda iyi geldi miBiz 4. Ay başladık alerjiden ötürü kilo alamıyor
Maşallah
1 ay oldu pazartesi kontrol var bakalım biraz toparladı gibiGeçmiş olsun canım şimdi nasıl kilosu? Ek gıda iyi geldi mi
Geçmiş olsun canım biz de aynı durumdaydık geçen hafta hastanede yattık rsv yüzündenKızlar nasılsınız ? Biz hiç iyi değiliz kızım bronşit ve RSV oldu geçen hafta. ardından o iyileşemeden ben çok hasta oldum hala çok kötüyüm dün gece de serum aldım hava aldım ama bana mısın demiyor nasıl bir hastalık bu koronadan beter Allahım
Kikelom a ne oldu üyelik iptali yapmış ?
Sağol canım size de geçmiş olsunGeçmiş olsun canım biz de aynı durumdaydık geçen hafta hastanede yattık rsv yüzündenbronşiolit dediler bize de. Her türlü 2 hafta sürüyormuş geçmesi
Benimki de hiç istekli değil öyle bakıyor yavrumBen 4 ayliktan başladım tadimlara ama benim bebeğim cok çok istekli yemeğe bizi yerken gordumu kıyamet kopartiriyor kendi atmalara başlıyor pusetteyken falan alinca bir susuyor bizim kaşıkları takip ediyor tepsiyi dağıtıyor oynaya oynaya
Sağol canım bebekte eşimde geçti de ben hala kaşınıyorum geceleriÇok geçmiş olsun cnm uyuz olmustunuz o geçti mi?
Canım bilmeden adak vs mi adadın da yerine mi getirmediniz üst üste geliyor
Cok geçmiş olsun canım Allah sifa versin ❤Sağol canım size de geçmiş olsunRabbim düşmanıma göstermesin Allahtan bebekte sadece öksürük var antibiyotik ve hava veriyorum
Ama bende dertler derya
Amin canımCok geçmiş olsun canım Allah sifa versin ❤
Bizde hafta sonu beyazlık ve keskinlik vardı çarşamba akşamı dün tamamen görünmeye başladı güldüğünde görünüyor yani artık ama tabiki tamamen çıkmış değil..Meme mi ısırıyor dişler var keskin de ama tamamen çıkaramadı minnacık görünüyor pazartesiden beri böyle sizde bir anda tamamen çıktı mı yoksa böyle ucu mu var sadece
Maaşallah.. Öyle görünüyor. Oğlumun da öyle olmuştu. 3 güne falan tam olarak belirir bakalımKızlar bu dişin çıkacağının göstergesi değil mi ? Bugün farkettim
Bağırma cnm sen bagirdikca o oyun sanıp devam ederKızlar benim bebeğim mememi çok ısırmaya başladı, çığlık atıyorum o da korkuyor. Önceden arada bir yapardı ama şu an her emişinde çok şiddetli ısırıyor. Sebebi nedir diş çıkarma mı acaba? Dişi çıkınca böyle ısırırsa napıcam ben?
Bir de tadım yaptırırken su da veriyor musunuz? Ben hala vermedim. Çok nadir bazı şeyleri tattırıyorum ama acaba su da vermeli miyim?
Refleks olarak bağırıyordumBağırma cnm sen bagirdikca o oyun sanıp devam eder
Dişi çıkınca ısırdığı an emzirmeyi kesip memeyi kapat sakın gülme bağırma oyun sanar
Geçmiş olsun canımKızlar nasılsınız ? Biz hiç iyi değiliz kızım bronşit ve RSV oldu geçen hafta. ardından o iyileşemeden ben çok hasta oldum hala çok kötüyüm dün gece de serum aldım hava aldım ama bana mısın demiyor nasıl bir hastalık bu koronadan beter Allahım
Biz başladık bizde anne sütü yok olsaydı 6 aylıktan sonra dediAnneler selam:) ek gıdaya ne zaman başladınız? Benim bebiş 5ay 10 günlük ama doktor tam 2 hafta daha beklememi söyledi. Bebikom sadece anne sütü alıyor ve 8 kilo şuan
Geçmiş olsunKızlar nasılsınız ? Biz hiç iyi değiliz kızım bronşit ve RSV oldu geçen hafta. ardından o iyileşemeden ben çok hasta oldum hala çok kötüyüm dün gece de serum aldım hava aldım ama bana mısın demiyor nasıl bir hastalık bu koronadan beter Allahım
Çıktı emerken dişledi bile 3 kez keskin acıttı baya çığırdım ama minnacık hala sıkıntısı ne zaman geçecek onu merak ediyorum acısından uyuyamıyorBizde hafta sonu beyazlık ve keskinlik vardı çarşamba akşamı dün tamamen görünmeye başladı güldüğünde görünüyor yani artık ama tabiki tamamen çıkmış değil..
Parmağınla dokunduğunda hissediyor musun? Çıktımı dişiniz?
Ay heveslendim sizden duyup gittim özene bozene balkabağı hasladim verdim öğüre öğüre yuttu yha çorba suyunu verdim parmaklarını yalaya yalaya içtiBenimki de hiç istekli değil öyle bakıyor yavrumdaha başlamadık bile yarın 7. Aya giriyoruz
Bu hastalıklardan sonra başlarım artık