2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    323
Aynen canım dirençli bir ateş ve felaket öksürük size de çok çok geçmiş olsun

Bizim doktorumuzda sizin normaliniz bu demekki diyor. 7 saat uyuyan bebekte var saat başı kalkanda var diyor..
Huzursuzluktan hadi 3 gece sık sık uyansın benim ki hep böyle sık uyanırdı. Halada öyle. Ve işte Dr da sizin normaliniz bu dedi.
Ek gıdaya geçince (bu ay sonu tamamen geçicem ayın 20 si gibide tadım gibi başlarım) mama ile denerim artık napalım..

merhaba momcozy markasını tavsiye eder misiniz ? dsha doğrusu ne tavsiye edersiniz doğumdan önce almalı mıyım ya da duruma göre mi karar verelim
Merhaba
Ben size bilgi vereyim siz kendiniz için en doğrusunu seçin. Ben almayı planlamıyordum çünkü işe dönecek olsam bile 7-8 ay evde kalacaktım. İşe dönmeme yakın alırım diye düşündüm. Sonra bir indirim oldu neyse nasılsa alıcam bir daha bu fiyata düşmez dedim ve aldım. İyiki almışım. Sezaryen doğum yaptım bebeğim kuvözdeydi. Ya elle sağacaktım, ya makineyle ya da manuel.

Ben mochiyi kullanamadım o durumda.
Manuel bir pompa almamıştım ki gerçekten zor sonrasında ön süt ayırma mevzusunda aldım ama kullanamadım cidden devamlılığı zor.

Elle sağım zaten inanılmaz birşey onu yapana helal olsun. Kişi kendisini bilir kolaylıkla yapanlarda var ama memeyi o teknikle ve o güçle sıkmak zaten yeni yeni adapte almaya çalışan memelerim için ve benim için mümkünlü değildi. O yüzden ben philips tekli makinasını kullandım. Şimdiki aklım olsa ikili alırdım tek pişmanlığım diyebileceğim şey o.

Meme mi ısırıyor dişler var keskin de ama tamamen çıkaramadı minnacık görünüyor pazartesiden beri böyle sizde bir anda tamamen çıktı mı yoksa böyle ucu mu var sadece

Anneler selam:) ek gıdaya ne zaman başladınız? Benim bebiş 5ay 10 günlük ama doktor tam 2 hafta daha beklememi söyledi. Bebikom sadece anne sütü alıyor ve 8 kilo şuan
5 dolunca başladık canım bebeğin hazırsa başla
Heves ediyor mu, başını tutabiliyor mu gibi kriterleri sağlıyorsa minik minik tadımlar yap bence ağzı tatlara alışsın

Benim gorumcede dün erken çıkan diş iyi olmaz denir dedi erken değilmi dedide dis belirtisi bunlar ama daha gelemedi azcik huyu suyu değişti çocuğumun yha. Masllah canım nazar değmesin.

Ben geceleri belki pirinç unlu muhallebi yedire bilirim yada onu biberon maması şeklinde

Aynen bende öyle yaparım ilk bi özenirim sonrası fazla uzun sürmez bende

Anneler selam:) ek gıdaya ne zaman başladınız? Benim bebiş 5ay 10 günlük ama doktor tam 2 hafta daha beklememi söyledi. Bebikom sadece anne sütü alıyor ve 8 kilo şuan
Ben 4 ayliktan başladım tadimlara ama benim bebeğim cok çok istekli yemeğe bizi yerken gordumu kıyamet kopartiriyor kendi atmalara başlıyor pusetteyken falan alinca bir susuyor bizim kaşıkları takip ediyor tepsiyi dağıtıyor oynaya oynaya

Öteki de geliyor arkasından Galiba bir beyazlık gördüm gibi. Minik minik ver canım tadımı alsın

Öteki de geliyor arkasından Galiba bir beyazlık gördüm gibi. Minik minik ver canım tadımı alsın
Aynen geliyor bir an önce çıksada rahatlasam o kadar mız mız oldu ki önceden uykusu olunca mızmız olurdu şimdi anlayamıyorum canımı acıyor sıkıldı mı uyku mu sıkıştırdı çok belirsiz

Aynen geliyor bir an önce çıksada rahatlasam o kadar mız mız oldu ki önceden uykusu olunca mızmız olurdu şimdi anlayamıyorum canımı acıyor sıkıldı mı uyku mu sıkıştırdı çok belirsiz
Ön dişler böyleyse azilari hiç düşünemiyorum ağrıları vardir yha. Benime koca oğlan çıkartırken kulağı ağrirdi falan

Doktormu başlatmadı canım? Doktordan doktorada farkediyor. Aslında öğün değil en başta tadım olcak belki bu ay tadıma başlatır, hevesli çünkü. Bizim doktor ilk bunu sormuştı. Keremle masaya oturamazsın kuru ekmek için bile ağlar

Oğlumun adaşi nasıl kerem kuzusu :)

5 dolunca başladık canım bebeğin hazırsa başla
Heves ediyor mu, başını tutabiliyor mu gibi kriterleri sağlıyorsa minik minik tadımlar yap bence ağzı tatlara alışsın
Aslında hazır tüm kriterleri de sağlıyor ama Geçen hafta rsv’den hastanede yattık 3 gün hala da tam düzelmedi öksürük devam ediyor. Onun için en iyisi anne sütü olur diye biraz daha bekleyeceğim sanırım 1-2 hafta daha.

Kızlar nasılsınız ? Biz hiç iyi değiliz kızım bronşit ve RSV oldu geçen hafta. ardından o iyileşemeden ben çok hasta oldum hala çok kötüyüm dün gece de serum aldım hava aldım ama bana mısın demiyor nasıl bir hastalık bu koronadan beter Allahım
Kikelom a ne oldu üyelik iptali yapmış ?

Çok geçmiş olsun cnm uyuz olmustunuz o geçti mi?
Canım bilmeden adak vs mi adadın da yerine mi getirmediniz üst üste geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…