- 15 Aralık 2022
- 382
- 874
- 40
-
- Konu Sahibi ffestinalente
- #58.741
Aynen canım dirençli bir ateş ve felaket öksürükTomris aynı durum bizde de vardı, büyük kızım hasta olacağını hissettiğimiz an bebekleri ayrı odalara koymuştuk allahtan da koymuşuz büyük kızımın ateşi 40a yaklaşıyordu ateş düşürücü ile bile düşüremedik çok dirençli bir ateş oldu, çok şükür ateşi geçti ama Öksürük var, size de çok geçmiş olsun
Kuzu beni biliyorsun sleepy kullanırken hep sırtına çıkıyordu, her kakalı bez sonrası nerdeyse kıyafetler baştan aşağı değişiyordu, şimdi ben normal molfix e geçtim taşma sorunu olmadı (pure soft daha da iyi diyorlar)
Bu arada ben taşmayı da engeller diye direkt 4 numara molfix ile başladım, 3 numarası ile arasında çok büyük kalıp farkı var mı, benim gibi 4 numara ya geçen var mı kızlar???
Bizim doktorumuzda sizin normaliniz bu demekki diyor. 7 saat uyuyan bebekte var saat başı kalkanda var diyor..Aynen kati gidadan kastım o aslında geceye dogru kaşık maması veririm diyorum bakalim bir değişiklik olacak mi
Ben de doktora ısrarla diyorum ki ama uzun uyumuyor en azindan 2 saat uyusa tek seferde yok iste mucizevi cevap gelmedi düzen bekleme bu aylarda dedi
Merhabamerhaba momcozy markasını tavsiye eder misiniz ? dsha doğrusu ne tavsiye edersiniz doğumdan önce almalı mıyım ya da duruma göre mi karar verelim
Meme mi ısırıyor dişler var keskin de ama tamamen çıkaramadı minnacık görünüyor pazartesiden beri böyle sizde bir anda tamamen çıktı mı yoksa böyle ucu mu var sadeceOyyy maşallah.. Diş yerleri kabarık.. Hemen çıkmayan da olabiliyormuş yanlış yönlendirmek istemem. Bizim 3-4 gün Bi extra huzursuzluğu oldu ve arkasından çıkmaya başladı. Çıkacağı zaman damak yerleri beyaz beyaz olmuştu oğlumda.
5 dolunca başladık canım bebeğin hazırsa başlaAnneler selam:) ek gıdaya ne zaman başladınız? Benim bebiş 5ay 10 günlük ama doktor tam 2 hafta daha beklememi söyledi. Bebikom sadece anne sütü alıyor ve 8 kilo şuan
Benim gorumcede dün erken çıkan diş iyi olmaz denir dedi erken değilmi dedide dis belirtisi bunlar ama daha gelemedi azcik huyu suyu değişti çocuğumun yha. Masllah canım nazar değmesin.Kız bizim ikisi de çıktı. Çıkar belkide seninkide. Isırmaya çalışıyordu benimkide hala da öyle. Gelişimi iyi ve önde olan bebeklerde erken çıkarmış.. Dişleri çıktı huzursuzluğu da geçti paşanın.
Ben geceleri belki pirinç unlu muhallebi yedire bilirim yada onu biberon maması şeklindeYaaa bende aynı biliyo musun 5 aydır uykuya yeme içmeye hasret yaşıyorum..Değer tabi o ayrı da. Dr sordum bende Gündüzü geçtim gece bari biraz uzun uyuması gerekmez mi diyede ek gıdaya geçince gece mamalarından verebilirsin dedi bakalım her zaman olmasada arada veririm
Aynen bende öyle yaparım ilk bi özenirim sonrası fazla uzun sürmez bendeAynen canım bende ilk zamanlar.. Bebek irmiği mesela evet mamalarda kullanırım 1 kavanoz alırım. Zeytinyağında da öyle 1 kez alırım alıştırma zamanında onlar bitince ben ne yiyorsam o.. Sürekli olarak bebek özel ürünlerine yetişemem. Ben uygulayamamda zaten... Uzay a ayrı bize ayrı yemekler falan hiç benim yapacağım şeyler değil.
Ey Masllah. Böyle yiyen çocuk oldu da benmi bakmadım ama yhaEk gida sürecine yavaştan yavaştan başlamaya başlayacağımız hepimizin bebişleri en az bu bebiş gibi iştahlı olur inşallah
Ben 4 ayliktan başladım tadimlara ama benim bebeğim cok çok istekli yemeğe bizi yerken gordumu kıyamet kopartiriyor kendi atmalara başlıyor pusetteyken falan alinca bir susuyor bizim kaşıkları takip ediyor tepsiyi dağıtıyor oynaya oynayaAnneler selam:) ek gıdaya ne zaman başladınız? Benim bebiş 5ay 10 günlük ama doktor tam 2 hafta daha beklememi söyledi. Bebikom sadece anne sütü alıyor ve 8 kilo şuan
Öteki de geliyor arkasından Galiba bir beyazlık gördüm gibi. Minik minik ver canım tadımı alsınPerişanım kızlar gece sürekli uyanıyor sürekli ağlama sızlanma var diş acısı ne zaman geçecek ya tükeniyorum yavaştan çok üzülüyorum acı çekmesine .
arada öksürük oluyor bizede doktor salyadan dedi ama yüreğim ağzıma geliyor her defasında hastamı oldu diye
biz de 4 aylık 7.5 kilo çıktık doktor 6.ayı bekletti ek gıda için ama ben dayanmadım arada yoğurt verdim iki akşam bir çay kaşığı sevdi baya
Aynen geliyor bir an önce çıksada rahatlasam o kadar mız mız oldu ki önceden uykusu olunca mızmız olurdu şimdi anlayamıyorum canımı acıyor sıkıldı mı uyku mu sıkıştırdı çok belirsizÖteki de geliyor arkasından Galiba bir beyazlık gördüm gibi. Minik minik ver canım tadımı alsın
Ön dişler böyleyse azilari hiç düşünemiyorumAynen geliyor bir an önce çıksada rahatlasam o kadar mız mız oldu ki önceden uykusu olunca mızmız olurdu şimdi anlayamıyorum canımı acıyor sıkıldı mı uyku mu sıkıştırdı çok belirsiz
Evet şükür canımm, sizinde öyle olur korkmaaBende o marka favorilere eklemiştim teşekkür ederim. İnşallah bizimde başarılı bir ek gıda geçişimiz olur ya. Maaşallah sizin güzel ilerlemiş.
Doktormu başlatmadı canım? Doktordan doktorada farkediyor. Aslında öğün değil en başta tadım olcak belki bu ay tadıma başlatır, hevesli çünkü. Bizim doktor ilk bunu sormuştı. Keremle masaya oturamazsın kuru ekmek için bile ağlarBenimki de çok istekli ya deli gibi saldırıyor.
Ay ben daha hiç başlamadım ya ama başlamak istiyorum çocuk çılgınlar gibi saldırıyor.bugün kahvaltıda ben yoğurt yerken kaşığıma vurdu resmen her yer yoğurt oldu. Hiç beklemiyordum dayanamayıp kaşığın ucunda verdim bir çay kaşığı bile değildi yani. Sonra devamını vermiyorum diye sinirinden ağladı
Oğlumun adaşi nasıl kerem kuzusu :)Doktormu başlatmadı canım? Doktordan doktorada farkediyor. Aslında öğün değil en başta tadım olcak belki bu ay tadıma başlatır, hevesli çünkü. Bizim doktor ilk bunu sormuştı. Keremle masaya oturamazsın kuru ekmek için bile ağlar
5 dolunca başladık canım bebeğin hazırsa başla
Heves ediyor mu, başını tutabiliyor mu gibi kriterleri sağlıyorsa minik minik tadımlar yap bence ağzı tatlara alışsın
Aslında hazır tüm kriterleri de sağlıyor ama Geçen hafta rsv’den hastanede yattık 3 günBen 4 ayliktan başladım tadimlara ama benim bebeğim cok çok istekli yemeğe bizi yerken gordumu kıyamet kopartiriyor kendi atmalara başlıyor pusetteyken falan alinca bir susuyor bizim kaşıkları takip ediyor tepsiyi dağıtıyor oynaya oynaya
Evet ayın 20 si gibi başlamayı düşünüyorum benMaaşallahsanırım aynıyız tümüyle.. Bizimde doktorumuz iki hafta sonra başlayın dedi.
Çok geçmiş olsun cnm uyuz olmustunuz o geçti mi?Kızlar nasılsınız ? Biz hiç iyi değiliz kızım bronşit ve RSV oldu geçen hafta. ardından o iyileşemeden ben çok hasta oldum hala çok kötüyüm dün gece de serum aldım hava aldım ama bana mısın demiyor nasıl bir hastalık bu koronadan beter Allahım
Kikelom a ne oldu üyelik iptali yapmış ?