2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    323
5 ayda başlar erken çıkmadığı sürece diş hazırlığı bizimde aynı belirtimiz var salyalar aldi başını gidiyor acaba yakinda cikartcakmj bilemedim huzursuzlugu ayrı artti ve veridgin şeyleri aşırı şekilde saldırırcasina isirmaya çalışıyor elinden gelse parçalayacak
Kız bizim ikisi de çıktı. Çıkar belkide seninkide. Isırmaya çalışıyordu benimkide hala da öyle. Gelişimi iyi ve önde olan bebeklerde erken çıkarmış.. Dişleri çıktı huzursuzluğu da geçti paşanın.

Bugun doktor kontrolümüz vardı 3 gundur ekstra huysuz, salya artti hafif arada kuru öksürüyor diş hazirligi dedi doktor aradaki oksuruk de salya artışı kaynaklı. Uyumuyor hocam dedim blok 2 saat uykusu yok mesela duzen icin erken uyku egitimi icin de 9 ay gecmeli dis olaylari son bulmali dedi. Ek gida 6. Ayda konusuruz bu ay birsey yapmayacagiz kilosu iyi dedi normalde 5 aylikken dogum kilolarinin 2 katina cikmasini bekleriz seninki coktan onu da aşmış dedi. Kakasinda arada kan goruyorum hala dedim yine de izlemeye devam çünkü kilo iyi, gun icinde huzursuzluk tavan degil ve kan sürekli degil o sebeple birsey yapmayacagiz o konuda dedi.
Ne güzel canım maşallah gelişimi güzel ilerliyor. Hep boyle devam etsin insaallah. Hastalıksiz sorunsuz devam eder. Uyku hepimizde aynı ya. Umudumu 6. Aya bağladım ben daha uzun uyuması için😅

Tomris aynı durum bizde de vardı, büyük kızım hasta olacağını hissettiğimiz an bebekleri ayrı odalara koymuştuk allahtan da koymuşuz büyük kızımın ateşi 40a yaklaşıyordu ateş düşürücü ile bile düşüremedik çok dirençli bir ateş oldu, çok şükür ateşi geçti ama Öksürük var, size de çok geçmiş olsun 🤲

Kuzu beni biliyorsun sleepy kullanırken hep sırtına çıkıyordu, her kakalı bez sonrası nerdeyse kıyafetler baştan aşağı değişiyordu, şimdi ben normal molfix e geçtim taşma sorunu olmadı (pure soft daha da iyi diyorlar)
Bu arada ben taşmayı da engeller diye direkt 4 numara molfix ile başladım, 3 numarası ile arasında çok büyük kalıp farkı var mı, benim gibi 4 numara ya geçen var mı kızlar???
Sağol canım anpa diye market var orada piyasaya göre fiyat olarak daha uygun oluyor bezler baktım pure soft alacaktım 4 numarası yoktu 😬 olmadı normalini alıp deneyeyim

Bizde 2 gün önce yoğurtla başladık 1 yemek kaşığı veriyorum ama daha da istiyor ne verim mi doktor 3 gün yoğurt 3 gün elma 3 armut sonra çorba yoğurt versem 3 kasik falan sorun olurmu

Perişanım kızlar gece sürekli uyanıyor sürekli ağlama sızlanma var diş acısı ne zaman geçecek ya tükeniyorum yavaştan çok üzülüyorum acı çekmesine .
arada öksürük oluyor bizede doktor salyadan dedi ama yüreğim ağzıma geliyor her defasında hastamı oldu diye
biz de 4 aylık 7.5 kilo çıktık doktor 6.ayı bekletti ek gıda için ama ben dayanmadım arada yoğurt verdim iki akşam bir çay kaşığı sevdi baya

Eklentiler

• EA5B8FBC-57A2-429E-B8AE-04CF47E25867.jpeg
    EA5B8FBC-57A2-429E-B8AE-04CF47E25867.jpeg
    132,9 KB · Görüntüleme: 73
Dişi çıkması yakındır 3-4 gün huysuzluk arkası diş geldi bizim ikiside çıktı. Benim kide daha 1 haftadır anca uzatılan kaşığa ağzını açıyor. Her uzattığımızda değil oda nadir yani.. 10 gün sonra başlıyoruz kaşık kaşık ttattırmaya başlayacağım bende bakalım güzel güzel yiyip büyüsün minnoşlar..
Ama elliyorum alt dis yerlerini çıkacak gibi de degil birden mi patlar diyosun sizin oyle mi oldu

Bu arada insallah iştahlı olurlar yemeyen cocuk cok zor

Ama elliyorum alt dis yerlerini çıkacak gibi de degil birden mi patlar diyosun sizin oyle mi oldu

Bu arada insallah iştahlı olurlar yemeyen cocuk cok zor
Ben tesadüfen gördüm.. Huzursuzluk vardı. Bi memnuniyetsizlik falan. Baktım sertti diğer yerlere göre. Aft gibi beyazdı hatta sonraki gün belirmeye başladı sonra yanındaki çıktı. Şimdi minnacık ama güldüğünde bile görülebiliyo 🤗
Mesela şöyle diyim pazar günü sertti ve beyazlık vardı diş yerinde bugün net Bi şekilde görünüyor

Ne güzel canım maşallah gelişimi güzel ilerliyor. Hep boyle devam etsin insaallah. Hastalıksiz sorunsuz devam eder. Uyku hepimizde aynı ya. Umudumu 6. Aya bağladım ben daha uzun uyuması için😅
Valla bekleye bekleye içimiz kurudu😀 cok zor yani bir fiil 5 aydir uyumuyorum kati gidayla birlikte acaba uyku suresi uzar mi kendimce yeni umutlar yeni hedefler😀

Perişanım kızlar gece sürekli uyanıyor sürekli ağlama sızlanma var diş acısı ne zaman geçecek ya tükeniyorum yavaştan çok üzülüyorum acı çekmesine .
arada öksürük oluyor bizede doktor salyadan dedi ama yüreğim ağzıma geliyor her defasında hastamı oldu diye
biz de 4 aylık 7.5 kilo çıktık doktor 6.ayı bekletti ek gıda için ama ben dayanmadım arada yoğurt verdim iki akşam bir çay kaşığı sevdi baya
Oyyy maşallah.. Diş yerleri kabarık.. Hemen çıkmayan da olabiliyormuş yanlış yönlendirmek istemem. Bizim 3-4 gün Bi extra huzursuzluğu oldu ve arkasından çıkmaya başladı. Çıkacağı zaman damak yerleri beyaz beyaz olmuştu oğlumda.

Valla bekleye bekleye içimiz kurudu😀 cok zor yani bir fiil 5 aydir uyumuyorum kati gidayla birlikte acaba uyku suresi uzar mi kendimce yeni umutlar yeni hedefler😀
Yaaa bende aynı biliyo musun 5 aydır uykuya yeme içmeye hasret yaşıyorum.. 🤣 Değer tabi o ayrı da. Dr sordum bende Gündüzü geçtim gece bari biraz uzun uyuması gerekmez mi diyede ek gıdaya geçince gece mamalarından verebilirsin dedi bakalım her zaman olmasada arada veririm

Yaaa bende aynı biliyo musun 5 aydır uykuya yeme içmeye hasret yaşıyorum.. 🤣 Değer tabi o ayrı da. Dr sordum bende Gündüzü geçtim gece bari biraz uzun uyuması gerekmez mi diyede ek gıdaya geçince gece mamalarından verebilirsin dedi bakalım her zaman olmasada arada veririm
Aynen kati gidadan kastım o aslında geceye dogru kaşık maması veririm diyorum bakalim bir değişiklik olacak mi
Ben de doktora ısrarla diyorum ki ama uzun uyumuyor en azindan 2 saat uyusa tek seferde yok iste mucizevi cevap gelmedi düzen bekleme bu aylarda dedi🥲

Özellikle de ne hikmetse momcozy marka sağım makinesi kullananlarda bu şelaleler 🤭

Niye kız o belki olabilir 🤔 bazı bebeler duruyor öyle bırakınca
merhaba momcozy markasını tavsiye eder misiniz ? dsha doğrusu ne tavsiye edersiniz doğumdan önce almalı mıyım ya da duruma göre mi karar verelim 🙏❤️

X