2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    323
Cok geçmiş olsun kuzum. Bizim de cuma günü kontrol var. Hastaneye gitmeye korkar oldum. Kendimiz maske taksak bebisi nasıl koruyacağız. Bol bol dinlenin canım
Cok cok geçmiş olsun canım. Ayy bu yıl daha giremeden hastalıklar çoğaldı nolucaz böyle yha
Çok teşekkür ederim valla aman dikkat edin sakın yakalanmayın iyileşiyor gibisiniz sonra geri yatırıyor

Bugun doktor kontrolümüz vardı 3 gundur ekstra huysuz, salya artti hafif arada kuru öksürüyor diş hazirligi dedi doktor aradaki oksuruk de salya artışı kaynaklı. Uyumuyor hocam dedim blok 2 saat uykusu yok mesela duzen icin erken uyku egitimi icin de 9 ay gecmeli dis olaylari son bulmali dedi. Ek gida 6. Ayda konusuruz bu ay birsey yapmayacagiz kilosu iyi dedi normalde 5 aylikken dogum kilolarinin 2 katina cikmasini bekleriz seninki coktan onu da aşmış dedi. Kakasinda arada kan goruyorum hala dedim yine de izlemeye devam çünkü kilo iyi, gun icinde huzursuzluk tavan degil ve kan sürekli degil o sebeple birsey yapmayacagiz o konuda dedi.

Genelde pure and softu öneriyorlar. Ben de onu aldım, benim bebişin cildi hassas tam pişik diyemem ama kızarttı yine. Bu paket bitince yine goona veya rossmannın bezine dönmeyi düşünüyorum.
Baby turco kullanıyorum bende son bir aydır pişik sorunu oluştu nedense başlarda öyle bir problem yaşamamıştık bez değiştireyim dedim ama hangisi olur karar vermedim rossman bezi iyi miydi

5 ayda başlar erken çıkmadığı sürece diş hazırlığı bizimde aynı belirtimiz var salyalar aldi başını gidiyor acaba yakinda cikartcakmj bilemedim huzursuzlugu ayrı artti ve veridgin şeyleri aşırı şekilde saldırırcasina isirmaya çalışıyor elinden gelse parçalayacak

Ben başından beri çok memnunum ama şu bir aydır pişik oluyor geçmişti tekrar başladı hasta olduğu için çok kaka yapıyor ama bekletmiyorum ki o kadar da dikkat ediyorum
Kantaron yada zeytinyaği sür canım çok kaka yspinca bizimkide kızarıyor hafif hemen kurutup bekletip yagliyorum

Baby turco kullanıyorum bende son bir aydır pişik sorunu oluştu nedense başlarda öyle bir problem yaşamamıştık bez değiştireyim dedim ama hangisi olur karar vermedim rossman bezi iyi miydi
Ben beğenmiştim, pişik de yapmamıştı. Tabi indirimdeyken alırım diye düşünüyorum çünkü goondan da memnun kaldım. Sadece goon un boyutu biraz küçük. Pure baby de denedim o da pişik yapmadı ama ilginç bir yapısı var sızdıracak gibi hissettiriyordu.

Benim şu an diyetim çok katı. Süt ürünleri, dana eti, yumurta. Gastroya gitmemi önerdiler kısıtlamalara yumurta eklendikten bir hafta sonra hala kan görürsem. Bir gün oluyor kan bir gün olmuyor noktasal. Ferrumdan(bebeğe) ve cevizden şüphelendim onları da kestim yine oldu. Sinirlerim bozuluyor artık. Alerji doktoru 5. Ayında geçelim ek gıdaya dedi. Ben şimdi tadımlık vermeye başladım. Haftaya dolduracak 5 ayını.

Senin işin ayri zor gercekten allah yardim etsin surekli ondan mi bundan mi diye diye senin yiyecegin sey kalmıyor ben de kani noktasal goruyorum bazen kilcal damar gibi oluyor bizim doktor diyet yaptiracak kadar agir seyretmedigini düşünüyor insallah sizin de ek gidadan sonra hafifler sikayetleriniz

Aynen oyle eline gecene düşmanıymış gibi davranıyor

Aynen canım bende ilk zamanlar.. Bebek irmiği mesela evet mamalarda kullanırım 1 kavanoz alırım. Zeytinyağında da öyle 1 kez alırım alıştırma zamanında onlar bitince ben ne yiyorsam o.. Sürekli olarak bebek özel ürünlerine yetişemem. Ben uygulayamamda zaten... Uzay a ayrı bize ayrı yemekler falan hiç benim yapacağım şeyler değil.

İnşallah

Ayy kızlar yılbaşından beri ölüyoruz hastalıktan domuz gribi olmuşuz allahım bu ne biçim hastalıkmış şuursuz yatıyorsunateş hiç düşmüyor kaslar eklemler toparladık şükür
Tomris aynı durum bizde de vardı, büyük kızım hasta olacağını hissettiğimiz an bebekleri ayrı odalara koymuştuk allahtan da koymuşuz büyük kızımın ateşi 40a yaklaşıyordu ateş düşürücü ile bile düşüremedik çok dirençli bir ateş oldu, çok şükür ateşi geçti ama Öksürük var, size de çok geçmiş olsun
Günaydın kızlar molfix kullanan arkadaşlar pure and soft mu mavi paket mi daha iyi hangisini kullanıyorsunuz bez değişikliği yapıcam da
Kuzu beni biliyorsun sleepy kullanırken hep sırtına çıkıyordu, her kakalı bez sonrası nerdeyse kıyafetler baştan aşağı değişiyordu, şimdi ben normal molfix e geçtim taşma sorunu olmadı (pure soft daha da iyi diyorlar)
Bu arada ben taşmayı da engeller diye direkt 4 numara molfix ile başladım, 3 numarası ile arasında çok büyük kalıp farkı var mı, benim gibi 4 numara ya geçen var mı kızlar???

Dişi çıkması yakındır 3-4 gün huysuzluk arkası diş geldi bizim ikiside çıktı. Benim kide daha 1 haftadır anca uzatılan kaşığa ağzını açıyor. Her uzattığımızda değil oda nadir yani.. 10 gün sonra başlıyoruz kaşık kaşık ttattırmaya başlayacağım bende bakalım güzel güzel yiyip büyüsün minnoşlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…