- 25 Temmuz 2022
- 965
- 2.375
-
- Konu Sahibi ffestinalente
- #58.681
Og natural trendyoldan aldımmHangi marka kullanıyorsun zeytinyağı?
Bende o marka favorilere eklemiştim teşekkür ederim. İnşallah bizimde başarılı bir ek gıda geçişimiz olur ya. Maaşallah sizin güzel ilerlemiş.Og natural trendyoldan aldımm
Bende öyle düşünüyorum. Ev yapımı kullanıcam. Peki zeytinyağı?Ev yapımı benim ki marketten alınan bir ürün bebek olsa bile içime sinmedi
Bebekler için ayrı zeytinyağı mi varmışHangi marka kullanıyorsun zeytinyağı?
Oooo neler var neler.. Hepsine yetişilecek gibi değil. Yetişmeyide düşünmüyorum aslında ama bakalım..Bebekler için ayrı zeytinyağı mi varmış
Benimki de çok istekli ya deli gibi saldırıyor.Aynen o şekilde ama alerjisi çıkmayan besinleri ne zaman artırmalı ona emin olamadım kendi istekli ama bağırsaklar hazır mı bilemem
Ay ben daha hiç başlamadım ya ama başlamak istiyorum çocuk çılgınlar gibi saldırıyor.Evet kuşum yeni başladıysan yavaş yavaş arttır, zaten bebeğin hareketlerinden anlarsın ne zaman artırman gerektiğini. Alısınca saldırıcak kaşığa
Ya benimki bugun tam 5 aylik oldu hic oyle kaşığa ağzımı açayım, hevesleneyim gibi davranışları yok hazir değil demek ki dahaBenimki de çok istekli ya deli gibi saldırıyor.
Ay ben daha hiç başlamadım ya ama başlamak istiyorum çocuk çılgınlar gibi saldırıyor.bugün kahvaltıda ben yoğurt yerken kaşığıma vurdu resmen her yer yoğurt oldu. Hiç beklemiyordum dayanamayıp kaşığın ucunda verdim bir çay kaşığı bile değildi yani. Sonra devamını vermiyorum diye sinirinden ağladı
Bu arada bende normal ıslak mendillerden kullanıyorum fakat ıslatıyorum ve nedense ikiye yırtıyoruk öyle daha verimli kullanıyorum gibime geliyor çok kaka olmadıysa bir tam mendil ikiye bölünce yetiyor dobiş popişimizeKizlaaar koşun özellikle ilgilendikleri icinffestinalente ve Diykon2142 sonunda girişimci bir arkadaş stok sorunu olan sulasil mendili farkli marka ile satışa sundu trendyolda birebir ayni icerik temiz bambu ve kayin agacindan bebek tablet mendili markası "Mendilo" icerik icin yazilan yazi vs birebir ayni kesin ordan ayrilan bi ortak ya da çalışan üretti bunu
Mendilo Sıkıştırılmış Tablet Mendil 250 Adet Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Mendilo Sıkıştırılmış Tablet Mendil 250 Adet yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Hemen bakıyorum canım teşekkürlerKizlaaar koşun özellikle ilgilendikleri icinffestinalente ve Diykon2142 sonunda girişimci bir arkadaş stok sorunu olan sulasil mendili farkli marka ile satışa sundu trendyolda birebir ayni icerik temiz bambu ve kayin agacindan bebek tablet mendili markası "Mendilo" icerik icin yazilan yazi vs birebir ayni kesin ordan ayrilan bi ortak ya da çalışan üretti bunu
Mendilo Sıkıştırılmış Tablet Mendil 250 Adet Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Mendilo Sıkıştırılmış Tablet Mendil 250 Adet yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Olabilir canım. Diyoruz ya her bebek farklı diye. Ben dogdugundan beri d vitaminini falan hep çay kaşığı ile vermiştim. Çok sinirlendiğinde memeyi almak istemediğinde falan çay kaşığının ucuyla su damlatmıştım ağzına sakinlessin diye. İse yarıyordu. Alışkın yani. Senin bebisin de hazır olduğunda belli eder kendini hemen zaten minnoşYa benimki bugun tam 5 aylik oldu hic oyle kaşığa ağzımı açayım, hevesleneyim gibi davranışları yok hazir değil demek ki daha
Cok geçmiş olsun kuzum. Bizim de cuma günü kontrol var. Hastaneye gitmeye korkar oldum. Kendimiz maske taksak bebisi nasıl koruyacağız. Bol bol dinlenin canımAyy kızlar yılbaşından beri ölüyoruz hastalıktan domuz gribi olmuşuzallahım bu ne biçim hastalıkmış şuursuz yatıyorsun ateş hiç düşmüyor kaslar eklemler toparladık şükür
Geçmiş olsunAyy kızlar yılbaşından beri ölüyoruz hastalıktan domuz gribi olmuşuzallahım bu ne biçim hastalıkmış şuursuz yatıyorsun ateş hiç düşmüyor kaslar eklemler toparladık şükür
Genelde pure and softu öneriyorlar. Ben de onu aldım, benim bebişin cildi hassas tam pişik diyemem ama kızarttı yine. Bu paket bitince yine goona veya rossmannın bezine dönmeyi düşünüyorum.Günaydın kızlar molfix kullanan arkadaşlar pure and soft mu mavi paket mi daha iyi hangisini kullanıyorsunuz bez değişikliği yapıcam da
Vallaha ben o konulara hiç girmeyecem o mu bebekler için bu mu bebekler icin derken sonra normal yediklerimize ilerde alıştırmaya çalışcam derken ben ne yiyorsam onada ondan veriyorum normal kendi yağımdan normal yemeklerimden ilk ek gida zamanları biraz özenirim o nezaman oturup bizimle yeyinceye kadarOooo neler var neler.. Hepsine yetişilecek gibi değil. Yetişmeyide düşünmüyorum aslında ama bakalım..
Cok cok geçmiş olsun canım. Ayy bu yıl daha giremeden hastalıklar çoğaldı nolucaz böyle yhaAyy kızlar yılbaşından beri ölüyoruz hastalıktan domuz gribi olmuşuzallahım bu ne biçim hastalıkmış şuursuz yatıyorsun ateş hiç düşmüyor kaslar eklemler toparladık şükür