2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    323
Biz 14:00/15:00 arası yiyoruz canımm. Doktor öyle önerdi şuanlık.
Tarhana
Sebze çorbası ( içeriği değişiyo bazen bal kabağı bazen normal kabak havuc patates falan)
Yoğurt yedik. Muhabbeliye daha var dedi doktorumuz. Bazende cam rendeden meyve rendeliyorum fileye koyup veriyorum .

Öğün dediğinin miktarı ne kadar canım? Emzirmeyle arasobda ne kadar süre var?
Emzirdikten 1,5 saat sonra veriyorum ben canım. Öğün olarak veriyorum bende. 1 çay bardağı. Yvaş yavaş artırdık. İsteklide olunca doktor 1 su bardağısa verebilirsin dedi ama bana çok geldi ondan çay bardağo veriyorum sonrada fileye meyve koyuyorm onu veriyoeum

s
ay aynı şey oldu çocuğun elinde bi şey vardı aldı dişini kalışıdı niye öyle şeyler veriyosun havuç soyup versene diyor ya bu çocuk her şeyi ağzına götürüyo diyorum havuç ver işte başka şeyi götürmez eli dolu olur diyo aghdjd herkes her şeyi niye bu kadar bilmek zorunda acaba

Miktarı bebeğime göre cnm biz başlayalı baya oldu doğal olarak alıştı ve miktarı da artı çay bardağına yakın
Uykudan uyanıyor emzirmiyorum 10 dk sonra veriyorum
Bizim bir hafta oldu çeyrek çay bardağı ile başlayım ben de yavaş yavaş artırırm

Ben de yavaş yavaş artırayım artık öğün değil de bir iki kaşık verdim bir hafta boyunca

Teşekkür ederim cevabın için
Bende bir kaşık şeklinde sebze gibi başlayayım. 7. Ay başında çoğaltarak öğün şeklinde devam ederim.

Yetişen yetişsin valla ben saldım yemek harici elimi dokunmuyorum madalya vermiyolar üstüne de eleştirip aksileşiyolar
Şu lafa imza. Ben oldu bitti hiiiiç ekstra kendimi yormam. Bir tartışma anında ağzını açıp ne yaptın ki oluyor en son. En azından çok bişe yapmıyorum ki haksız çıkmasın :))))))
5 ay canım. Yoğun olmayan gunde gündelik pedler var yha onlardan kullanıyorum lekeli gibi geldi âdetim kahveli kaldı öyle
Şaka gibi sabah benim de geldi sanki kıskanmışım gibi benim az az da değil normal başladı ama dur bakalım düzenli olacak mıyım? Senin önceki hamileliklerden sonra adetin başlayınca düzensizlik olmuş muydu? Yoksa normal devam mı ediyor önceki gibi?

İlk gün çay kaşığı, 2. gün tatlı kaşığı, 3. gün yemek kaşığı diyorlar canım. Ben direkt mama kaşığıyla veriyorum ama.
Aynen o şekilde ama alerjisi çıkmayan besinleri ne zaman artırmalı ona emin olamadım kendi istekli ama bağırsaklar hazır mı bilemem

Aynen o şekilde ama alerjisi çıkmayan besinleri ne zaman artırmalı ona emin olamadım kendi istekli ama bağırsaklar hazır mı bilemem

Ben şahsen kural şart şurt gözetmemeye anam babam usülüne devam. Günde 1 öğün 1-2 bazen çok beğenirse 3 mama kaşığı yediriyorum. Sadece tadımdayız çünkü biz. Bir ara ferrum yüzünden kabız oldu ara verdim. O yüzden çok ilerleyemedik ama tarhana yoğurt elma armut sebze çorbası havuç patates bal kabağı zeytinyağı ile tanıştı bugün brokoli yapıcam ama şuan kendim yediriyorum. Blw yapmıyorum onu bidahaki ay ne zaman derse ki öğün artık o zaman kendisinin yemesini sağlıcam.

Teşekkür ederim cevabın için
Bende bir kaşık şeklinde sebze gibi başlayayım. 7. Ay başında çoğaltarak öğün şeklinde devam ederim.
Bende sebze ile başladım ilk. 2-3 kaşık yedi. 3 gün kuralı ile verdim yeni ne vericeksem. Ama her ne yapıyorsam içine 1 çay kaşığı kadar zeytinyağı koydum bebekler için olandan. Kabız olmaması için. Şükür olmadıda daha sonra kerem daha fazla yemek istedi saldırıyorsu kaşığa, doktor artır dedi bende öyle öyle artırdım. Kahve fincanı, çay bardağı şeklinde. Suam su bardağı kadar yese yer yani alıştı artık. Biz 13 aralıktan beri ek gıda kullanıyoruz, nerdeyse 1 ay olcak o yüzden saat 14:00 15:00 arası öğün gibi veriyoruö bigün dışarıdaydım veremedim, o gece devamlı memeue kalktı. Artl alıstı sanirim vücududa ekmgıdayı istiyor sade sütle doymuyor

Uzun sürmez cnaim onlarda çıkar yakında

Tarhana ev yapımı mı yoksa bebek tarhanası mı aldın?

Hangi marka kullanıyorsun zeytinyağı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…