2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    323
Canım,bizi de evlatlarımızın kıymetini bir kez daha hisssettirdin teşekkür ederim
Rabbim o kuzucuğa ve tüm annesiz yavrulara şifalar versin ,Gazze'de yetim öksüz kalan yavrulara da

Rabb'im evlat acısı yaşatmasın. Yaşadığım sürece hep yanlarinda olucak guzel ve kötü günlerinde. Rabbim o garibanlarin yanında yardımcıları olsun karşılarına hep güzel insanlar çıkartsin. Dermensiz dert vermesin rabbim yha yazık yavrucaga iyi bakmamışlar el kadar bebecik yha

Öyle canım. Ama simdi emin ellerde gık dediğinde etrafında koşan babası annesi babaannesi dedesi amcası ve daha bir sürü kişi var. Havai fişeklerle kutladılar bebisin eve gelişini. Bundan sonraki hayatı çok güzel olur insaallah.

Ne güzel canım.. mutluluğunuz daim olsun inşallah

Dişimiz patladı bizim teyseler 4 aylık kontrolde kilomuz 7.400lerde çıktı doktor kan damlası vermedi bende sormayı unuttum ya alsam mı sizce
Ya maşallah gelsin diş buğdayı çok sıkıntı yaptı mı patlamadan bir kaç gün önce. Ben sağlık ocağında aşıya gittiğimde hiçbir şey demediler 4. Ayda başlanması gerek dendiği için kendim alıp başladım 3. Ayda doktora gittiğimde konusu geçmişti birazda

Bi diş partimiz var dün gece çok huzursuz du gece 2 ye kadar yordu bizi baya birde çok salyası vardı bugün de memeyi istemedi yanağımı kolumu nereyi bulsa hırsla emmeye çalışınca ağlayarak anladım çıktığını dün doktorda doktor yok diş zamanı var demişti

Bende alayım bari hangisi iyi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…