- 25 Aralık 2019
- 353
- 488
-
- Konu Sahibi ffestinalente
- #58.521
Canım,bizi de evlatlarımızın kıymetini bir kez daha hisssettirdin teşekkür ederimKızlar kısacık bir şey anlatmak istiyorum size. Kardeşimin çocukluk arkadaşının 8 yıllık evliliği var. Bu süreçte bebek cok istediler tahmin edersiniz ki her yolu denediler ama nasip olmadı. En sonunda çocuk esirgeme kurumuna başvurdular. Bu hafta sıra onlara geldi yıllar sonra. 40 günlük tazecik bir bebek. Eve getirdiklerinde deli gibi öksürüyormuş, hemen doktora götürmüşler. Doktor bu çocuğa nasıl baktınız zatürre olmak üzere demiş. Kisa keseyim eminim hiçbirimiz kendi doktorumuzdan böyle bir cümle duymamışızdır. Demek istediğim burada olan tüm arkadaşlarım, kendini yetersiz hisseden, bebeği kaka yapmadığı için üzülen, hasta olduğu için dertlenen, kilo almıyor diye kafaya takan, uyumuyor diye endişelenen (kendimde dahil ) ne olur ama ne olur üzülmeyelim.. biz onlara emin olun cicek gibi bakıyoruz. Her şey zamanla düzelecek geçecek, biz onların hep yanındayız. Örnekteki bebek gibi daha nice çocuk var hepimiz biliyoruz kimbilir soğuktan değil belki annesinden ayrı kaldığı için o kadar hasta oldu yavrucak. Su an bebislerinize bir kez de benim için sarılın koklayın, iyiki var onlar, her seyleriyle mucizeler. Ben de yusufum uyansın bir kez daha mıncırıcam bacaklarını doya doya koklayacağım.
Rabb'im evlat acısı yaşatmasın. Yaşadığım sürece hep yanlarinda olucak guzel ve kötü günlerinde. Rabbim o garibanlarin yanında yardımcıları olsun karşılarına hep güzel insanlar çıkartsin. Dermensiz dert vermesin rabbim yhaKızlar kısacık bir şey anlatmak istiyorum size. Kardeşimin çocukluk arkadaşının 8 yıllık evliliği var. Bu süreçte bebek cok istediler tahmin edersiniz ki her yolu denediler ama nasip olmadı. En sonunda çocuk esirgeme kurumuna başvurdular. Bu hafta sıra onlara geldi yıllar sonra. 40 günlük tazecik bir bebek. Eve getirdiklerinde deli gibi öksürüyormuş, hemen doktora götürmüşler. Doktor bu çocuğa nasıl baktınız zatürre olmak üzere demiş. Kisa keseyim eminim hiçbirimiz kendi doktorumuzdan böyle bir cümle duymamışızdır. Demek istediğim burada olan tüm arkadaşlarım, kendini yetersiz hisseden, bebeği kaka yapmadığı için üzülen, hasta olduğu için dertlenen, kilo almıyor diye kafaya takan, uyumuyor diye endişelenen (kendimde dahil ) ne olur ama ne olur üzülmeyelim.. biz onlara emin olun cicek gibi bakıyoruz. Her şey zamanla düzelecek geçecek, biz onların hep yanındayız. Örnekteki bebek gibi daha nice çocuk var hepimiz biliyoruz kimbilir soğuktan değil belki annesinden ayrı kaldığı için o kadar hasta oldu yavrucak. Su an bebislerinize bir kez de benim için sarılın koklayın, iyiki var onlar, her seyleriyle mucizeler. Ben de yusufum uyansın bir kez daha mıncırıcam bacaklarını doya doya koklayacağım.
Amin canım amin. Gazze... içimi acıtan başka bir yara.Canım,bizi de evlatlarımızın kıymetini bir kez daha hisssettirdin teşekkür ederim
Rabbim o kuzucuğa ve tüm annesiz yavrulara şifalar versin ,Gazze'de yetim öksüz kalan yavrulara da
Öyle canım. Ama simdi emin ellerde gık dediğinde etrafında koşan babası annesi babaannesi dedesi amcası ve daha bir sürü kişi var. Havai fişeklerle kutladılar bebisin eve gelişini. Bundan sonraki hayatı çok güzel olur insaallah.Rabb'im evlat acısı yaşatmasın. Yaşadığım sürece hep yanlarinda olucak guzel ve kötü günlerinde. Rabbim o garibanlarin yanında yardımcıları olsun karşılarına hep güzel insanlar çıkartsin. Dermensiz dert vermesin rabbim yhayazık yavrucaga iyi bakmamışlar el kadar bebecik yha
Bestiron al cnm sende rahat o normal yapıyor kakayı bir sıkıntı yokAy benimkide aglamakli kaka yapmaya başladı bende kestim mesela dis zamanında da arkasına suyla vericen dişindeki leke çıksın diye de ağlaya ağlaya kaka ve gaz yapınca bıraktım bende yha napcaz bakalım
Ne güzel canım..Öyle canım. Ama simdi emin ellerde gık dediğinde etrafında koşan babası annesi babaannesi dedesi amcası ve daha bir sürü kişi var. Havai fişeklerle kutladılar bebisin eve gelişini. Bundan sonraki hayatı çok güzel olur insaallah.
Damla şekli yine aynımı peki önceki 4 du eczacı dermi yadaBestiron al cnm sende rahat o normal yapıyor kakayı bir sıkıntı yok
Zam yapmazlarsa ölürler zamlı maaş almadan her şeyi zamlı alıyoruzBestiron zam gelmis yilbasi gelmeden alim dedim menenjit asisinada 750 tl zamn gelmis zaman kaybetmesinler asgari ücret açıklandı ya
Aynen ocak sonu zamlı maaş alacaz o zaman ne kadar olur bakalım özel sigorta varda doktor gidebiliyoruz randevularda yok devletteZam yapmazlarsa ölürler zamlı maaş almadan her şeyi zamlı alıyoruz
Randevu ayrı ilgili bir doktor bulmak ayrı dertAynen ocak sonu zamlı maaş alacaz o zaman ne kadar olur bakalım özel sigorta varda doktor gidebiliyoruz randevularda yok devlette
Unibaby yenidoğan kullandım başlarda sivenoyu da çok öneriyorlar bak istersenKızlar selam. Yine benMart 2024 grubundayım hatırlar mısınız bilmem :)) kızçemin kıyafetlerini artık yıkamaya başlayayım diyorum . Hangi deterjanı alıcaz:))
Sivenoyu duydum baya bende onu alayım diyorum . Çok teşekkürlerUnibaby yenidoğan kullandım başlarda sivenoyu da çok öneriyorlar bak istersen
Ben unibaby kullanıyorum canım sağlıkla kavuşun inşallahKızlar selam. Yine benMart 2024 grubundayım hatırlar mısınız bilmem :)) kızçemin kıyafetlerini artık yıkamaya başlayayım diyorum . Hangi deterjanı alıcaz:))
Amin inşallah çok teşekkür ederiiimBen unibaby kullanıyorum canım sağlıkla kavuşun inşallah
Ya maşallah gelsin diş buğdayı çok sıkıntı yaptı mı patlamadan bir kaç gün önce. Ben sağlık ocağında aşıya gittiğimde hiçbir şey demediler 4. Ayda başlanması gerek dendiği için kendim alıp başladım 3. Ayda doktora gittiğimde konusu geçmişti birazdaDişimiz patladı bizim teyseler 4 aylık kontrolde kilomuz 7.400lerde çıktı doktor kan damlası vermedi bende sormayı unuttum ya alsam mı sizce
Bi diş partimiz varYa maşallah gelsin diş buğdayı çok sıkıntı yaptı mı patlamadan bir kaç gün önce. Ben sağlık ocağında aşıya gittiğimde hiçbir şey demediler 4. Ayda başlanması gerek dendiği için kendim alıp başladım 3. Ayda doktora gittiğimde konusu geçmişti birazda
Bende alayım bari hangisi iyi acabaYa maşallah gelsin diş buğdayı çok sıkıntı yaptı mı patlamadan bir kaç gün önce. Ben sağlık ocağında aşıya gittiğimde hiçbir şey demediler 4. Ayda başlanması gerek dendiği için kendim alıp başladım 3. Ayda doktora gittiğimde konusu geçmişti birazda
Bestiron kullanıyorum temiz içerikli memnunumBende alayım bari hangisi iyi acaba