- 22 Kasım 2021
- 388
- 859
-
- Konu Sahibi ffestinalente
- #58.481
Allah sifa versin kuzucuğaKızlar kısacık bir şey anlatmak istiyorum size. Kardeşimin çocukluk arkadaşının 8 yıllık evliliği var. Bu süreçte bebek cok istediler tahmin edersiniz ki her yolu denediler ama nasip olmadı. En sonunda çocuk esirgeme kurumuna başvurdular. Bu hafta sıra onlara geldi yıllar sonra. 40 günlük tazecik bir bebek. Eve getirdiklerinde deli gibi öksürüyormuş, hemen doktora götürmüşler. Doktor bu çocuğa nasıl baktınız zatürre olmak üzere demiş. Kisa keseyim eminim hiçbirimiz kendi doktorumuzdan böyle bir cümle duymamışızdır. Demek istediğim burada olan tüm arkadaşlarım, kendini yetersiz hisseden, bebeği kaka yapmadığı için üzülen, hasta olduğu için dertlenen, kilo almıyor diye kafaya takan, uyumuyor diye endişelenen (kendimde dahil ) ne olur ama ne olur üzülmeyelim.. biz onlara emin olun cicek gibi bakıyoruz. Her şey zamanla düzelecek geçecek, biz onların hep yanındayız. Örnekteki bebek gibi daha nice çocuk var hepimiz biliyoruz kimbilir soğuktan değil belki annesinden ayrı kaldığı için o kadar hasta oldu yavrucak. Su an bebislerinize bir kez de benim için sarılın koklayın, iyiki var onlar, her seyleriyle mucizeler. Ben de yusufum uyansın bir kez daha mıncırıcam bacaklarını doya doya koklayacağım.
Bende öyle..ama Yiyerek kilo almayı tercih ediyorumBen nutella ekmeğe karşıdan baksam kilo alirim teşekkürler
Başlayalım valla toplasalim hep beraber. Niye karmancorman dedin yaHadi kız başlayalım hepberaber. Bizede iyi gelecektir. Hayatım zaten karmançorman, bari bununla motive olayım
Amin canım. Bundan sonraki bahtı kaderi güzel olsun inşallah. Bugün ben de baya ağladım.Allah sifa versin kuzucuğane güzel bir sevaba girmisler. Cok duygulandim
Evlatlarimizi allah bizlere bagislasin kimseyi annesiz birakmasin insallah.
Kızkardeşimin kanseri nüksetti yine, dualarınıza talibimBaşlayalım valla toplasalim hep beraber. Niye karmancorman dedin ya
İnşallah bir ann önce sağlığına kavuşur canımKızkardeşimin kanseri nüksetti yine, dualarınıza talibim
İnşallah canımm teşekkür ederimİnşallah bir ann önce sağlığına kavuşur canım
Canım çok geçmiş olsun rabbim acil şifalar versin insaallah.Kızkardeşimin kanseri nüksetti yine, dualarınıza talibim
Amin inşallah bebsmm tesekkr ederimCanım çok geçmiş olsun rabbim acil şifalar versin insaallah.
Kızkardeşimin kanseri nüksetti yine, dualarınıza talibim
Bunu 1 aydır yapıyor Mete canım çok acıyor çığlık atma sakın devamlı yapar diş vs yok daha bizdeKızlar bizede bugün bir güncelleme geldi, Miray kuş emerken emmeyi bırakıp mememi ısırarak çekiyor, dişi olmadan bile acıtıyor, dişi mi kaşınıyor acaba
Çok geçmiş olsun Rabbim bir an önce şifa versinKızkardeşimin kanseri nüksetti yine, dualarınıza talibim
Çok üzülüyorum yetimhanede olan bebeklere çocuklara ağlasa da kucaklarına almıyorlar alışmasın diye hepsini kucaklamak istiyorumKızlar kısacık bir şey anlatmak istiyorum size. Kardeşimin çocukluk arkadaşının 8 yıllık evliliği var. Bu süreçte bebek cok istediler tahmin edersiniz ki her yolu denediler ama nasip olmadı. En sonunda çocuk esirgeme kurumuna başvurdular. Bu hafta sıra onlara geldi yıllar sonra. 40 günlük tazecik bir bebek. Eve getirdiklerinde deli gibi öksürüyormuş, hemen doktora götürmüşler. Doktor bu çocuğa nasıl baktınız zatürre olmak üzere demiş. Kisa keseyim eminim hiçbirimiz kendi doktorumuzdan böyle bir cümle duymamışızdır. Demek istediğim burada olan tüm arkadaşlarım, kendini yetersiz hisseden, bebeği kaka yapmadığı için üzülen, hasta olduğu için dertlenen, kilo almıyor diye kafaya takan, uyumuyor diye endişelenen (kendimde dahil ) ne olur ama ne olur üzülmeyelim.. biz onlara emin olun cicek gibi bakıyoruz. Her şey zamanla düzelecek geçecek, biz onların hep yanındayız. Örnekteki bebek gibi daha nice çocuk var hepimiz biliyoruz kimbilir soğuktan değil belki annesinden ayrı kaldığı için o kadar hasta oldu yavrucak. Su an bebislerinize bir kez de benim için sarılın koklayın, iyiki var onlar, her seyleriyle mucizeler. Ben de yusufum uyansın bir kez daha mıncırıcam bacaklarını doya doya koklayacağım.
Çok geçmiş olsum kuzum yaa, öyle lanet öyle sinsi bir hastalık ki Rabbim düşmanımın başına vermesintekrardan üstesinden gelir inşallah
Teşekkür ederim canlarÇok geçmiş olsun Rabbim bir an önce şifa versin
Çok geçmiş olsun Rabbim şifalar versin en kısa sürede yensin inşallah aminTeşekkür ederim canlar2 kere atlattı sıra bunda inşallah..
Ben ilk bir ay kadar sagiyordum sonra biraktim sagmayi. Acikcasi hem usendim hem de meme terbiye oldugu icin kendiliginden akma durumu olmuyordu ben de biraktim. Ama soyle soyleyeyim bir sagdigin diger sagdigina uymuyor bazen cok gelirdi bazen az. Okuduğum kadariyla da en iyi makine bile bebeklerimiizin cenesi kadar kuvvetli degilmis bu yuzden bence miktara takilma. Tabi kilo aliminiz iyiyse bence yetiyordur durduk yere kendini strese sokma. Ayrica miktar olarak ilk sagdigin kaptaki ml yi baz al poset sekil degistirdigiicin onun uzerinde yazan anlamsiz oluyor.Kızlar birşey soracağım özellikle süt sapanlar
Ben bugün bir sütümü sağayayım dedim ne çıkacak diye gün içinde emzirdikten sonra biraz denedim bir göğsümü hemen emzirme sonrası çok az geldi diğer göğsümde bir saat önce emmişti makinede biriken 30 cc idi üzüldüm baya neyse süt saklama poşetine koydum saklamak için orada 75 ml gözüküyor. Hangisi doğru sizce saklama poşeti artimed marka neden farklı bu kadar anlamadım. Valla benim sütüm az herhalde ya oyy anamm
Ben de öyle. İçim parçalanıyor onları gördüğümde. Bu dünya yansa bitse gitse diye düşünüyorum o anlarda. Vardır rabbimin bir bildiği ama minicik bedenleriyle hayata tutunmaya çalışıyorlar, neden diyor insan neden böyle bir dünyaya gelmişler kiÇok üzülüyorum yetimhanede olan bebeklere çocuklara ağlasa da kucaklarına almıyorlar alışmasın diye hepsini kucaklamak istiyorum