2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    323
Allah sifa versin kuzucuğa ne güzel bir sevaba girmisler. Cok duygulandim
Evlatlarimizi allah bizlere bagislasin kimseyi annesiz birakmasin insallah.

Allah sifa versin kuzucuğa ne güzel bir sevaba girmisler. Cok duygulandim
Evlatlarimizi allah bizlere bagislasin kimseyi annesiz birakmasin insallah.
Amin canım. Bundan sonraki bahtı kaderi güzel olsun inşallah. Bugün ben de baya ağladım.
Bal bal o evlatlar, yolları hep merhametli insanlarla keşişsin, ayaklarına taş değmesin hiç

Kızlar bizede bugün bir güncelleme geldi, Miray kuş emerken emmeyi bırakıp mememi ısırarak çekiyor, dişi olmadan bile acıtıyor, dişi mi kaşınıyor acaba

Çok üzülüyorum yetimhanede olan bebeklere çocuklara ağlasa da kucaklarına almıyorlar alışmasın diye hepsini kucaklamak istiyorum

Kızlar birşey soracağım özellikle süt sapanlar
Ben bugün bir sütümü sağayayım dedim ne çıkacak diye gün içinde emzirdikten sonra biraz denedim bir göğsümü hemen emzirme sonrası çok az geldi diğer göğsümde bir saat önce emmişti makinede biriken 30 cc idi üzüldüm baya neyse süt saklama poşetine koydum saklamak için orada 75 ml gözüküyor. Hangisi doğru sizce saklama poşeti artimed marka neden farklı bu kadar anlamadım. Valla benim sütüm az herhalde ya oyy anamm

Ben ilk bir ay kadar sagiyordum sonra biraktim sagmayi. Acikcasi hem usendim hem de meme terbiye oldugu icin kendiliginden akma durumu olmuyordu ben de biraktim. Ama soyle soyleyeyim bir sagdigin diger sagdigina uymuyor bazen cok gelirdi bazen az. Okuduğum kadariyla da en iyi makine bile bebeklerimiizin cenesi kadar kuvvetli degilmis bu yuzden bence miktara takilma. Tabi kilo aliminiz iyiyse bence yetiyordur durduk yere kendini strese sokma. Ayrica miktar olarak ilk sagdigin kaptaki ml yi baz al poset sekil degistirdigiicin onun uzerinde yazan anlamsiz oluyor.
Bende bir bucuk aya ise baslayacagim simdiden sagip depo yapmaya baslasam iyi olacak.

Çok üzülüyorum yetimhanede olan bebeklere çocuklara ağlasa da kucaklarına almıyorlar alışmasın diye hepsini kucaklamak istiyorum
Ben de öyle. İçim parçalanıyor onları gördüğümde. Bu dünya yansa bitse gitse diye düşünüyorum o anlarda. Vardır rabbimin bir bildiği ama minicik bedenleriyle hayata tutunmaya çalışıyorlar, neden diyor insan neden böyle bir dünyaya gelmişler ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…