2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    323
Kalça ultrasonu zamanı gittim bende uzamış sarılığı da vardı habire kan aldılar ama hiç kalkıp muayene etmediler o da son oldu
Kullanımı nasıl canım ne kadar veriyoruz günlük hangi saatte vs
Valla saate dikkat ediyorum dersem yalan olur kalktığım zaman sabahtan emzirmeden önce vermeye çalışıyorum bir sürede emzirmiyorum kusmasın ilacı diye kilosunun iki katı şeklinde damlatıyorum

Bizim de var. Süt ürünleri+ dana eti diyeti yspıyordum. Yumurta da eklendi.
Bizim yumurta cıktı. Süt ürünleri cıkmadı. Kanda baktı doktor orda yumurtaya karsı var dedi deri testi yapmadı. Kuruyemis, tavuk eti, yumurta, abur cubur yasak. Kesitim diyet yapıyorum biraz düzelme var ama kilo alımımız alt sınırdan gidiyor ve cildi atopik. Egzama var kaşınıyor devamlı.valla cok yordu beni bu alerji olayı ya

Günaydın kuzlar bi sinirle rahatlayım diye buraya geldim. Bebeğim erken uyandı haliyle güne erken başladık evin içinde gezdirdm oyun oynatım oyalamak için . Sabah sabah eşim beş karış suratla kaklmış 8 de "dün akşama kadar çalıştım bugun dinleneyim dedim beşten beri ses ses ses" diyo resmen delirdim yahu benim gecem yok gündüzüm yok 4 kere kalkmışm 5 te ayağa dikilmişim şimdi küsüs diyo ki ben hiç ağzımı açmayım dmi tarzı konuşuyo. Çocuk bakmayı kolay bulmuyorum ama bnm işim güce dayalı sen bnm işimi yapsan bir dk duramazsın bayılırsın diyor çöpe atmak istiyorum bu adamı artık sinirlerim yıprandı

Doktor nasıl anlamadım ya ben de gittiğimizde sormak istiyorum. Aşırı salyalı bizimki de gece 3 ten beri hiç uyumadı sürekli memede. Uçları aciyor artık. Maşaallah kuzuya bu arada

Günaydın canım. Bırak gitsin başka oda da yatsın ya kafan rahat eder en azından. Erkekler yeminle bedenen de psikolojik olarak da çok daha güçsüzler bizden. Grip olsalar kanser olmuş gibi davranırlar. Aman bırak alsın uykusunu

Canım onun yanında değildik ki zaten beşte kalkıp çıktık odadan oyun sesi gezme sesi ara sıra sıkılıp ağlama sesi bunlara diyo beyfendi yoksa odada yatağında rahat rahat yatıyo

Bizimki kanda her şey negatif çıktığı için deneme yanılma gidiyoruz artık. İnşallah en kısa sürede geçer tüm bebişlerin allerjileri. Kiloyu takmıyorum ben doğum kilosu 2590 olunca şu an 6050 bana iyi geliyor alt sınır da olsa.

Canım onun yanında değildik ki zaten beşte kalkıp çıktık odadan oyun sesi gezme sesi ara sıra sıkılıp ağlama sesi bunlara diyo beyfendi yoksa odada yatağında rahat rahat yatıyo
Ee ne yapalım canım cocugun düğmesi yok ki istediğim zaman kapatalım istediğimiz zaman açalım. O da sinirle söylemiştir ya üzülme, gerci sinirlenmeye hakkı yok da neyse. Sıkma sen canını. Seçerim tekrar uyutmaya çalış akşama kadar kolların kopacak

Dişimiz patladı bizim teyseler 4 aylık kontrolde kilomuz 7.400lerde çıktı doktor kan damlası vermedi bende sormayı unuttum ya alsam mı sizce
Ayy Maşallah sana bende takip ediyorum ne biliyim deli gibi ısırmak icin birseyler arayıp duruyor agzi bununda Cook sulu ve emerken beni ısırıyor elini bizi iki ellerini sokuyor bekliyoruz bakalım ne zaman gelirse artık

Çok ayıp ediyor canım eşinde ama yha. Sende bilirsin uykudan yakınmalari ama evlat ki bu başka kolu komşu çocuğu değil. Ayri yatın desem onun o rahat uykusu bozulmasın diye sen niye rahatından olucan falan ki sende yatamıyorsun asil sana karşı anlayışlı davranmalı. Bırak uyutmasin uyumasin. Tabikide yapamazlar ben bıraktım di hastane zamanında ev yemek bulaşık hakkından gelememiş bizim adam eve geldim yine ben yaptım herseyi bizi bos oturuyor sanıyorlar yerine gore gerçekten anlamıyorlar. Baksin diye bebeği veriyorum bulaşık zamanına kadar bir iki oynuyor gık dedimi doğru yanıma geliyorlar babali ogullu bumerang gibisiniz diyorum çocuğu sana atıyorum geri getiriyorsun getircen desem vermem Zaten diye .. onlarda biliyor bizden baska kolay kolay durmadılarini

Ala ala sonuçta bu çocuk sadece senin değil ki neden böyle tepki veriyor annesi olarak sen nasıl uyumuyorsan gerekirse uyumayacak ama zaten anlayış gösteriyorsun gerçekten bu erkekleri anlamak çok zor

Burcu senin sencer bey zor bir bebek bunu hepimiz biliyoruz, yeni dünyaya hayata adapte olmakta zorlanan bir bebek var yanınız da bunun yanında bu zorlu bebek sürecine adapte olmaya çalışan sizler de varsınız, sen haklı mısın çoooook haklısın, (benim eşimde bana yardımcı olmaya çalışıyor bir noktadan sonra diyor ki sende birşey var ki o bende olsa ben git yat dinlen biraz diyeceğim ama yok o olmayınca da benimki sakinleşmiyor) yani ama eşin haklı mı kendince tabi o da haklı, cidden bebekli ev zor birde sizin ev evlere şenlik bir durumda, aslında adam sana birşey demiyor olan duruma söyleniyor ama yapacak keşke birşey olsa da sende bebekte adam da dinlense ama yok ne yapalım
Birde burda bazen konuşuluyor ya 2 yaşa gelmeden ben 2.düşünüyorum, yok 3 çocuk yok bilmem kaç çocuk vallahi tebrik ediyorum, ben de kaldıramıyorum yaa çok zorlu bir süreç bebek bakım süreci
Rabbim hepimizin yardımcısı olsun

Benim büyük kız bile geçen diyor ki anne kardeşim olmadan ne kadar güzel eğleniyorduk,en basiti onu uyutmak için yanında uzanır ona masallar okur birşeyler anlatırdım şimdi hasta oluyor diye ufaklığı ve kendimi koruma adına uyutma işi falan babaya kaldı, (hatta yine gece ateşi çıkacak gibi oldu 2 çocuk tüm gün aynı oda da yan yana getirmedik hastalık küçüğe de geçmesin diye, eee dogal olarak bebek nerde ise ben o taraftayım çocuk beni özlüyor bende onu.... Ne bileyim zor işte )

Kızlar demir ilacı konuşulmuş. Alıntı yapamadım genel konuşayım.

Annede hamileyken demir eksikliği varsa okey doktorsuz kullanın(yinede bence kullanılmamalı) ama yoksa illa kullanılacak diye birşey yok. Bizde bende vardı doktor o zaman hiç canını acıtmayalım başla dedi ancak bende olmasaydı o zaman test yapıp kullanacaktı. Kafanıza göre kullanmamanızı öneririm. Bulut için ben kilosu başına 1 damla olacak şekilde akşam üzeri veriyorum. D vitaminiyle aynı zamanda olmamalı ona dikkat ediyorum.

burcumsu12

Canım eşin çocuklu hayata tam adapte olamamış anlaşılan ara ara böyle şeyler yapıyor. Bende istiyorum bazen 12 de uyanayım ama olmuyor. Biraz ağzını tutabilse keşke eminim ki sende istiyorsundur şöyle deliksiz uyuyabilmek. Dert yanmanın ne manası var. Bebek yaparken hepimiz bunları biliyorduk.

s
Bizim bebede de bende de vardı zaten 2 ve 3 ayda 4. Ayda kan damlası başlanacak zaten dediler ama biz 4. Ayda sadece sağlık ocağına gittik doktora gidemedik gidince vericekti doktorumuz ondan başladık ama haklısın tabi teşekkür ederiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…