- Konu Sahibi ffestinalente
- #58.501
Ya bende işe başlayacağım bir buçuk ay sonra bir deneyeyim dedim ilk zamanlarda bu makineden süt gelmiyordu bende elle daha çok çıkarıyordum resmen lansinoh markasıda ama benim göğüslere uygun değil herhalde başka almam lazımBen ilk bir ay kadar sagiyordum sonra biraktim sagmayi. Acikcasi hem usendim hem de meme terbiye oldugu icin kendiliginden akma durumu olmuyordu ben de biraktim. Ama soyle soyleyeyim bir sagdigin diger sagdigina uymuyor bazen cok gelirdi bazen az. Okuduğum kadariyla da en iyi makine bile bebeklerimiizin cenesi kadar kuvvetli degilmis bu yuzden bence miktara takilma. Tabi kilo aliminiz iyiyse bence yetiyordur durduk yere kendini strese sokma. Ayrica miktar olarak ilk sagdigin kaptaki ml yi baz al poset sekil degistirdigiicin onun uzerinde yazan anlamsiz oluyor.
Bende bir bucuk aya ise baslayacagim simdiden sagip depo yapmaya baslasam iyi olacak.
Kilo konusuna gelirsek aslında çok iyi değil ama aç diyede ağlamıyor son ay 400 gr aldı ama doktorum en fazla 500 alır daha fazla almak artık dedi bilemiyorum kilomuzu ikiye katlayamadık daha ama çok kişiyle de konuştum takılma kiloya her çocuk farklı filan diye aman ya manada veremiyorum süt alerjisi var sütüm artsın diye uğraşıyprum iyi bir makineyle denemem lazım