2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    323
Ayy Maşallah sana bende takip ediyorum ne biliyim deli gibi ısırmak icin birseyler arayıp duruyor agzi bununda Cook sulu ve emerken beni ısırıyor elini bizi iki ellerini sokuyor bekliyoruz bakalım ne zaman gelirse artık
Birazcık büyüyünce çıksın isterdim ben ya şuan çok minik derdini anlatamıyor ama diş patlarken anladım acısını benim bile gözlerim doldu

Bende demir eksikliği vardı canım doğumdan sonra 2tüp kan 2 tüpte kan serumu verdiler

Birazcık büyüyünce çıksın isterdim ben ya şuan çok minik derdini anlatamıyor ama diş patlarken anladım acısını benim bile gözlerim doldu
Canım büyüsede aynı yine de derdini zor anlatır yani erken çıkarmasında sonra çıkartması da ayni olurdu. Erken dişler artık verdiklerini

Öyle de canim 5 ay olmuş artık hala da adepte olamamasi tuaf bilerek yapılıyor çocuk dedigint gibi yani kim demis sessiz uysal bebek var diye varsada bize denk gelmedi ama böylede güzeller tatlılar yani insanin cani gidiyor sevmemek için

Gerçekten maddi getirisi yok diye bebek bakımını işten saymıyolar anlamoyolar

Evet işte dert yanmayanın ben olup uyuyan tarafın söylenmesi insanı delirtiyor

Ya sinir olduğum şey şu derdi uykusuzluğu çeken benken söylenme hakkı bendeyken o söylenmesin yani bi zahmet sanki kalk sen bak dedi bunu bile dememişken söylenince kan beynime sıçradı

Ya sinir olduğum şey şu derdi uykusuzluğu çeken benken söylenme hakkı bendeyken o söylenmesin yani bi zahmet sanki kalk sen bak dedi bunu bile dememişken söylenince kan beynime sıçradı

Burcumm çooook ama çok haklısın, hep derim şu hayatta erkek olmak vardı diye tek sünnet dertleri var büyük onu da artık akılları ermeden yaptırıyoruz (birde askerlik muhabbetleri vardı o da bedelli çıkınca yalan oldu )
Kadının gebelik süreci (kontrol muayenesi de ayrı olay) doğum zaten başlı başına bir olay, hala normal de doğuramamış biri olarak mantık olarak bile aklım almıyor doğum olayına, sezeryan da düşününce seni katmanlar boyu kesiyorlar onun iyileşme süreci ooooffff anam offfff

İmkanı olan baba olsun gerçekten

Yalnız değilsin canım bende de var aynısı birde kıyaslama var bizde tam delirmelik anlamlarla kıyaslıyor herkes çocuk nakış yemek temizlikdiyse ütü yetişiyormuş
Yetişen yetişsin valla ben saldım yemek harici elimi dokunmuyorum madalya vermiyolar üstüne de eleştirip aksileşiyolar

Yetişen yetişsin valla ben saldım yemek harici elimi dokunmuyorum madalya vermiyolar üstüne de eleştirip aksileşiyolar
Bacım bir derdim var bölümünde olsaydık direk boşa derdim
Bak bende koca yok haliyle söylenen de yok istedigim saatte kalkar istediğim saatte istedigimi yaparim tabi oglusum izin verdigi müddetçe. İsin sakasi tabi olsa bir dert olmasa iki dert bos ver sallama hic dert etme kendine yazık aynen dedigin gibi kimse sana madalya takmayacak bir laf ederse de bu kadar oluyor de geç güzel canını sıktığını değmez. Ķılım resmen böyle salak salak konuşan erkeklere bir onlar çalışıyor sanki

Olması ayrı olmaması ayrı dert canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…