2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    323
Bebeğim hasta oluyor sanırım öksürüyor biraz kızlar ne yapsam doktora götürsem mi sizce

Benim oglanda öyle cnm almayınca almıyorlar kilo takmıyorum ama ben sağlığı yerinde olsun yeter
Haklısın canım, sağlıklı keyifli olsunlar da ❤
Benim de en son üç hafta önce yani tam beş aylıkken 7300 gramdı
İyi bence kilosu
Maşallah bence minik kuşun kilosu gayet yerinde
Standartlara baktınta aklına mi takıldi yoksa, insana bazen böyle şeyler geliyor

Bebeğim hasta oluyor sanırım öksürüyor biraz kızlar ne yapsam doktora götürsem mi sizce
Biz de şu an hastayız.
Burnunu açmayı hiç ihmal etme canım,
Gozleminde olsun, öksürük balgamla devam ederse ateş kusma veya halsizlik olur gibi hissedersen doktora giderseniz isterseniz
Biz biraz bekledik burnunu sürekli açtık, nebilazotöre izotonik su koyduk verdik ama bir anda ilerledi
Çevremde de hasta çoktu ama
Rabbim şifalar versin
İnşallah çok kısa sürede geçer kuzunun

Dr kontrolünden çıktık. 2 hafta sonra tadımlara başlayabilirsiniz. İstekli olursa öğün gibide yapabilirsiniz bebeğin isteğine bağlı olarak devam edelim dedi. Çok heyecanlı
Uykuyu sordum tekrar sık uyanmalarını falan. Gece 7 saat uyuyanda var sık sık uyananda var. Sizin normaliniz bu demekki keyifsiz bir durum yoksa bir bebekte herşey normaldir dedi.
Boğazına bakarken dişini farketti.
Yürüteç önermiyoruz dedi
Calpol vb Dr sordum 1 ay sonra etkisi azalır 2. Aya kadar tamamen biter dedi.

Geçti mi alerjisi devam ediyor mu? Benimki gece yapmayı bırakmıştı en azından tekrar başladı gece de yapmaya
Benimki gece de yapiyor zaten yapacaksa uyumuyor da kivrana kivrana yapıyor. Bana doktorumuz süt diyeti yaptırmadi bebegin vucudu tolere edebilir akışa birakalim diye o sebeple yiyorum ben de ve kakasinda kan oluyor tabi

Hayvanat bahçesine gittik yarısını göremeden döndük oğlum uyanınca artık bizim her şeyimiz yarım kalıyor aceleye geliyor, koştur koştur gez gör uyanıp ağlayınca koştur koştur eve gel. Bebekli hayat böyleymiş

Benimki gece de yapiyor zaten yapacaksa uyumuyor da kivrana kivrana yapıyor. Bana doktorumuz süt diyeti yaptırmadi bebegin vucudu tolere edebilir akışa birakalim diye o sebeple yiyorum ben de ve kakasinda kan oluyor tabi
Ben de süt ürünleri ve dana eti diyetine başladım 2 hafta önce. Yarın kontrol bakalım. Kan da hiç kesilmedi işin kötüsü

Kızlar kısacık bir şey anlatmak istiyorum size. Kardeşimin çocukluk arkadaşının 8 yıllık evliliği var. Bu süreçte bebek cok istediler tahmin edersiniz ki her yolu denediler ama nasip olmadı. En sonunda çocuk esirgeme kurumuna başvurdular. Bu hafta sıra onlara geldi yıllar sonra. 40 günlük tazecik bir bebek. Eve getirdiklerinde deli gibi öksürüyormuş, hemen doktora götürmüşler. Doktor bu çocuğa nasıl baktınız zatürre olmak üzere demiş. Kisa keseyim eminim hiçbirimiz kendi doktorumuzdan böyle bir cümle duymamışızdır. Demek istediğim burada olan tüm arkadaşlarım, kendini yetersiz hisseden, bebeği kaka yapmadığı için üzülen, hasta olduğu için dertlenen, kilo almıyor diye kafaya takan, uyumuyor diye endişelenen (kendimde dahil ) ne olur ama ne olur üzülmeyelim.. biz onlara emin olun cicek gibi bakıyoruz. Her şey zamanla düzelecek geçecek, biz onların hep yanındayız. Örnekteki bebek gibi daha nice çocuk var hepimiz biliyoruz kimbilir soğuktan değil belki annesinden ayrı kaldığı için o kadar hasta oldu yavrucak. Su an bebislerinize bir kez de benim için sarılın koklayın, iyiki var onlar, her seyleriyle mucizeler. Ben de yusufum uyansın bir kez daha mıncırıcam bacaklarını doya doya koklayacağım.

Allah hiçbir yavruyu annesiz bırakmasın bebeğim.onlar bize kokumuza sesimize muhtaç yavrucaklarımmm gözlerim doluyor hemen
Biz bizi seçtikleri için şanslıyız , onlarda bizim ailemize geldiler diye
Bi söz varya annen ölene kadar sende bi anne kuzususunn. Cok doğru biz bile hala anne kuzusuyuz annelerimizin gözünde. Allah başımızdan eksit etmesin inşallaj

Ben de korse takamadım canım hem sıç hem ağrılarım coktu ugrasamadim. Ama şimdi alt karın bıngıl bıngıl yani sarkan deri görünümü var. Ancak sporla düzelir duzelirse o da ne zaman
Ben ocak 2 de pilatese başlıyorum. Hem fıtık hem düzleşme hemde kilo verip sıkılaşmak için tabi yanında sağlıklı beslenmede dahil olmalı, tatlıyı bıraktım artıkın

Benimde bi kaç kere başıma geldi canım, cok korktum hatta direkt doktoruyla konustum. Bugun büyüyordur dedi. Yani pik noktası givi düşün. Ondan uyumaz genelde ded”. Diğer gün geçmişti yani doğruymul demekki diye düşündmm ben

Bugun de fazla uyumadın dalamıyor dalsa bile sesten inanılmaz alıyor koltuktan ayağa kalksam sesi alıyo o derece

Kesinlikle öyle. Allah başımızdan eksik etmesin. Annesini kaybedenleri de rabbim cennetinde buluştursun.

Babası diyo ki atak haftasında mı olmadığı zaman mı var diyorum ay bi de parkta kadının biri gelmiş en rahat zamanların şimdi bak bnmkine diye yetişik çocuğunu gösteriyo

Ben ocak 2 de pilatese başlıyorum. Hem fıtık hem düzleşme hemde kilo verip sıkılaşmak için tabi yanında sağlıklı beslenmede dahil olmalı, tatlıyı bıraktım artıkın
Oyy masaallah. Hadi hayırlısı. Benim oğlanı birakacagim bir yer yok maalesef. Ben de netten fitness ya da walk walk diyen abla var ya onunla takılmak istiyorum ama şu an sadece istiyorum, bir türlü o kafaya gelemedim

Oyy masaallah. Hadi hayırlısı. Benim oğlanı birakacagim bir yer yok maalesef. Ben de netten fitness ya da walk walk diyen abla var ya onunla takılmak istiyorum ama şu an sadece istiyorum, bir türlü o kafaya gelemedim
Hadi kız başlayalım hepberaber. Bizede iyi gelecektir. Hayatım zaten karmançorman, bari bununla motive olayım

Bugun de fazla uyumadın dalamıyor dalsa bile sesten inanılmaz alıyor koltuktan ayağa kalksam sesi alıyo o derece
Evet bizimkilerin işitme testine gerek yoktu zaten keremde en ufak sese kalkar , ayağımın çıt sesine bile gözünü açmışlığı mevcut. Arkadasım artık atak matak duymak istemiyorum i m tired bacım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…