- 22 Kasım 2021
- 388
- 859
- Konu Sahibi ffestinalente
- #58.481
Allah sifa versin kuzucuğa ne güzel bir sevaba girmisler. Cok duygulandimKızlar kısacık bir şey anlatmak istiyorum size. Kardeşimin çocukluk arkadaşının 8 yıllık evliliği var. Bu süreçte bebek cok istediler tahmin edersiniz ki her yolu denediler ama nasip olmadı. En sonunda çocuk esirgeme kurumuna başvurdular. Bu hafta sıra onlara geldi yıllar sonra. 40 günlük tazecik bir bebek. Eve getirdiklerinde deli gibi öksürüyormuş, hemen doktora götürmüşler. Doktor bu çocuğa nasıl baktınız zatürre olmak üzere demiş. Kisa keseyim eminim hiçbirimiz kendi doktorumuzdan böyle bir cümle duymamışızdır. Demek istediğim burada olan tüm arkadaşlarım, kendini yetersiz hisseden, bebeği kaka yapmadığı için üzülen, hasta olduğu için dertlenen, kilo almıyor diye kafaya takan, uyumuyor diye endişelenen (kendimde dahil ) ne olur ama ne olur üzülmeyelim.. biz onlara emin olun cicek gibi bakıyoruz. Her şey zamanla düzelecek geçecek, biz onların hep yanındayız. Örnekteki bebek gibi daha nice çocuk var hepimiz biliyoruz kimbilir soğuktan değil belki annesinden ayrı kaldığı için o kadar hasta oldu yavrucak. Su an bebislerinize bir kez de benim için sarılın koklayın, iyiki var onlar, her seyleriyle mucizeler. Ben de yusufum uyansın bir kez daha mıncırıcam bacaklarını doya doya koklayacağım.
Evlatlarimizi allah bizlere bagislasin kimseyi annesiz birakmasin insallah.