- 19 Ekim 2021
- 1.956
- 4.514
-
- Konu Sahibi ffestinalente
- #58.421
4-5 olmalı diye biliyorumGünlük kakali bez sayisi kac olmaliki acaba
Yoldaşım ben 70 ile kaldım 75 doğurdum doğumdan sonra indim 70 e şimdi oldum 76Benim çok felaket açık iştahım59 ile hamile kalmıştım 77 ile doğurdum şu an 74 üm
Doğumdan sonra kilolarımı vermiştim ama bir ayda 5 kilo aldımBen taşınacağım valla yakında çok kilo aldım bu emzirme dönemindesizlerin kilolar ne alem de
Yoldaşım ben 70 ile kaldım 75 doğurdum doğumdan sonra indim 70 e şimdi oldum 76
Ayyy napıcaz bu kiloları ya yemeyeyim desem olmuyor elim ayağım boşalıyor çok acıkıyorum emzirirkenDoğumdan sonra kilolarımı vermiştim ama bir ayda 5 kilo aldım
Al benden de o kadar çok yiyorsun ekmek daha fazla yeme diyorum sonra dayanamıyorum bir dilim iki dilim öyle gidiyorAyyy napıcaz bu kiloları ya yemeyeyim desem olmuyor elim ayağım boşalıyor çok acıkıyorum emzirirken
Damağını kontrol ettin mi? Bi huzursuzluğu da varsa diştendir belki? Bizim ikinci patlayacak inşallah bakalım bizimde kucaktan koyar koymaz uyanıyor ve hep Mız MızKızlar ya Sencer bugun gündüz uykusu hiç uyumadı nasıl mümkün olabiliyor bu anlamıyorum artık 6.30 dan beri ayaktaHer türlü uyutmayı denedim yok gözler faltaşı gibi açık en son bi dalıyo gibi oldu kucağımda indirdiğim annyine gözler açık gülüyo nasıl olcak ne olcak bereye gidiyo bu iş böyle
Geçti mi alerjisi devam ediyor mu? Benimki gece yapmayı bırakmıştı en azından tekrar başladı gece de yapmayaRahat canım çok şükür
Evet her bebek farklı alerjik olduğu için günde 10 san fazla yapardı
Son iki haftadır günde bir kere yaptı sonra bir gün yapıp bir gün yapmadı en son 5 gündür yapmıyor bugün bekliyorum inşallah
Ettim hattabdoktor da baktı dişle ilgili bi durum yokDamağını kontrol ettin mi? Bi huzursuzluğu da varsa diştendir belki? Bizim ikinci patlayacak inşallah bakalım bizimde kucaktan koyar koymaz uyanıyor ve hep Mız Mız
Zar zor uyudu canım gündüz uykularını ne tapıcam bilmiyorumNe yaptın canım? Sencer uyudu mu? Gündüz hiç uyumadiysa bu saate çoktan yorulması lazımdı yavrunun, insaallah güzelce uyumuştur
Ne oldu bunlara anlamadım kü uyku gerilemesi vakti de geçtiKelin ilacı olsa kendinede sürerdi dedikleri gibi bu uyku işleri nolcak boyle yha. Bizimki de uyumadı oturduk bekliyoruz başında
Memede mayışıyo yatırıyorum hoop 1 saat uyumuşcasına gözler açıkNeden acaba ya hiç mi çalmıyor kısa süreli 5dk bile meme de filan nasıl durabiliyor bu çocuklar anlamıyorum gerçekten her öocuk kendine özel
Bende bayağı kilo verdim ama buna rağmen simit bölgesi oluştu anlamadım hamilelikte bile yoktuKilo konusu açılmış ben 23 kilo almıştım, doğurduğum hafta 10u gitti, sonra bir 4 kilo daha gitmiş, ama öyle hızlıca doğurmadan önceki kiloma dönemedim malesef. Hala 9 kilo fazlam var. Eski kıyafetlerimin hiç birisi olmuyor. Göbeğim göbek deliğimin üstüne kadar çatlak hatta aşağıda da vajinamın üstündeki kaba ete kadar çatlak. Klozete oturduğumda göbeğime bakıyorum bıngıl bıngıl aşırı gevşek, ki benim göbeğim küçücüktü dümdüz olmasa bile sıkıydı yani. Bunu okuyup belki iyi hissedersiniz :) herkesin derdi kendine büyük tabii
Ben başladım da fiziğim çok boxuk kilo vermek yetmiyor kaslar kendini bırakmış resmen doğumdan spor lazım o da şu ara mümkün değilkilo konusunda ben de şikayetçiyim, 58le hamile kaldım 62ye kadar inmiştim doğumdan sonra, şimdi yine 64 olmuşumçok fazla karbonhidrat alıyorum, her gün çikolata yiyorum, aralıklı oruç da kaynadı gitti arada. Diyete başlarsanız haber verin kızlar belki motive olurum sizinle birlikte
Alerjisi geçti diyemiyorumGeçti mi alerjisi devam ediyor mu? Benimki gece yapmayı bırakmıştı en azından tekrar başladı gece de yapmaya
Seninki yine iyi ekmek yiyecekmis. Benimki az daha çiçek yiyecekti.Ben de öyle diyorum canım ya büyüse de başlasak, çok heyecanlıyım ek gıda için. Geçen ekmek uzattım tutacak mı diye, birden kaptı zor aldım elinden, her şeyi ağzına götürüyo az daha ekmek yiyecekti