2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    323
Kızlar bebişleriniz kaç kg ? Benim kızım erken doğduya sizin bebeklerinizi merak ettim zamanında doğanlar kaç kg diye

Damağını kontrol ettin mi? Bi huzursuzluğu da varsa diştendir belki? Bizim ikinci patlayacak inşallah bakalım bizimde kucaktan koyar koymaz uyanıyor ve hep Mız Mız

kilo konusunda ben de şikayetçiyim, 58le hamile kaldım 62ye kadar inmiştim doğumdan sonra, şimdi yine 64 olmuşum çok fazla karbonhidrat alıyorum, her gün çikolata yiyorum, aralıklı oruç da kaynadı gitti arada. Diyete başlarsanız haber verin kızlar belki motive olurum sizinle birlikte

Geçti mi alerjisi devam ediyor mu? Benimki gece yapmayı bırakmıştı en azından tekrar başladı gece de yapmaya

Kilo konusu açılmış ben 23 kilo almıştım, doğurduğum hafta 10u gitti, sonra bir 4 kilo daha gitmiş, ama öyle hızlıca doğurmadan önceki kiloma dönemedim malesef. Hala 9 kilo fazlam var. Eski kıyafetlerimin hiç birisi olmuyor. Göbeğim göbek deliğimin üstüne kadar çatlak hatta aşağıda da vajinamın üstündeki kaba ete kadar çatlak. Klozete oturduğumda göbeğime bakıyorum bıngıl bıngıl aşırı gevşek, ki benim göbeğim küçücüktü dümdüz olmasa bile sıkıydı yani. Bunu okuyup belki iyi hissedersiniz :) herkesin derdi kendine büyük tabii

Bende bayağı kilo verdim ama buna rağmen simit bölgesi oluştu anlamadım hamilelikte bile yoktu

Ben başladım da fiziğim çok boxuk kilo vermek yetmiyor kaslar kendini bırakmış resmen doğumdan spor lazım o da şu ara mümkün değil

Hayırlı gecelerr kızlarr çok uzun süre oldu giremeyelii vallahii özlemişimm burayıı . Daha dün gibi bebişleri beklediğimiz günler şimdi büyümelerine şahit oluyoruz . İnşallah tümm anneler ve prens ve prensesleri çok iyidir . Tüm mesajları okuyamadım tabı şöyle atlaya atlaya üstten okumaya calştım . Uyku duzenszliğinden biZde muzdaribiz bazen şaşırıyotum bu cocuk nasıl bu kdar saat uyanık kalabılıyor dıye valla Allah yardımcımız olsunn yinede şöyle bakıncaa sürekli Allahımm bu nasıl güzel birr mucizedir diyorum en büyük şükür sebebi bunlar

Geçti mi alerjisi devam ediyor mu? Benimki gece yapmayı bırakmıştı en azından tekrar başladı gece de yapmaya
Alerjisi geçti diyemiyorum
Aslında çoklu besin alerjisi ama doktorum süt ve yumurta diyeti yaptırıyor sadece diğerlerini ye dedi.
Bende deneyerek yiyorum korkuyorum her besini yiyemiyorum ne yazık kı ama bağırsakları baya toparladı gece hiç yapmazdı benimki uyanır uyanmaz sabah yapardı ama
İlk defa 5 gündür kaka yapmadı dün yaptı o da sulu ve yeşil renkti normalde kakası düzelmişti sarı renk geliyordu ıkınması geçti
Bağırsaklar büyüdükçe düzeliyor açıkçası 6.ayda doktor kontrülünde kek yapıp tadıcak nasıl tadıcakça 6 aylık onuda bilmiyorum
Dönem dönem bozulmalar olabilir moralini bozma ya da o sürede ne yedin belki o vesile fazla hassasiyeti vardır

Kilo konusu geçiyor
Ben emzirirken verebileceğimi düşünmüyorum. Sütüm çok etkileniyor
Alerji olduğu için yiyemediğim zamanlarda azaldı hemen mesela şuan artsın diye ekstra yiyorum ne zaman etmeyi bırakır ben diyet yaparım o zaman gider. Emzirirken verenlerede helal olsun insan acıkıyor yani en son fazladan 6 kilo vardı kıyafetlerim oluyor genelde bol giyinirim ama işte şimdi üzerine tam yapışıyorlar rahatsız oluyorum çok karnım benimde yumuşak ya doğımdan sonra çok korse takmadım ondan mı acaba havalar öok sıcaktı korse bayıyordu beni

Seninki yine iyi ekmek yiyecekmis. Benimki az daha çiçek yiyecekti. Geçen sehpadaki çiçeğe uzanmak istedi, dokunsun diye yaklaştım. Kopardığı gibi direkt ağzına götürüyor. Tamam oğlum aslansın dedik de aslanlar ot yemez et yer diye öğütledim, bakalım ek gida zamanı sözümü tutar insaallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…