2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    323
Kilo konusu geçiyor
Ben emzirirken verebileceğimi düşünmüyorum. Sütüm çok etkileniyor
Alerji olduğu için yiyemediğim zamanlarda azaldı hemen mesela şuan artsın diye ekstra yiyorum ne zaman etmeyi bırakır ben diyet yaparım o zaman gider. Emzirirken verenlerede helal olsun insan acıkıyor yani en son fazladan 6 kilo vardı kıyafetlerim oluyor genelde bol giyinirim ama işte şimdi üzerine tam yapışıyorlar rahatsız oluyorum çok karnım benimde yumuşak ya doğımdan sonra çok korse takmadım ondan mı acaba havalar öok sıcaktı korse bayıyordu beni
Ben de korse takamadım canım hem sıç hem ağrılarım coktu ugrasamadim. Ama şimdi alt karın bıngıl bıngıl yani sarkan deri görünümü var. Ancak sporla düzelir duzelirse o da ne zaman

Ben de öyle diyorum canım ya büyüse de başlasak, çok heyecanlıyım ek gıda için. Geçen ekmek uzattım tutacak mı diye, birden kaptı zor aldım elinden, her şeyi ağzına götürüyo az daha ekmek yiyecekti 🤣
Ekmek en kolay kopan sey damakla yumuşattigi an kopar havuç ver ısırma isteğini giderir ben biber vermiştim ilk disledigi oydu 😊😊😂 az kaldı az yakinda oyle bir iştahla gelecekler ki bize küçük yamyam olacaklar hepsi 🥰🥰

Kilo konusu açılmış ben 23 kilo almıştım, doğurduğum hafta 10u gitti, sonra bir 4 kilo daha gitmiş, ama öyle hızlıca doğurmadan önceki kiloma dönemedim malesef. Hala 9 kilo fazlam var. Eski kıyafetlerimin hiç birisi olmuyor. Göbeğim göbek deliğimin üstüne kadar çatlak hatta aşağıda da vajinamın üstündeki kaba ete kadar çatlak. Klozete oturduğumda göbeğime bakıyorum bıngıl bıngıl aşırı gevşek, ki benim göbeğim küçücüktü dümdüz olmasa bile sıkıydı yani. Bunu okuyup belki iyi hissedersiniz :) herkesin derdi kendine büyük tabii🥲
Bende 33 kilo almıştım 54le hamile kaldım doğumdan sonra 17 kilom gitti ama 3 aydır asla kilo veremedim🥺 hiç bir şeyim olmuyor 🥲 veririz inşallah 🤭

Bende 33 kilo almıştım 54le hamile kaldım doğumdan sonra 17 kilom gitti ama 3 aydır asla kilo veremedim🥺 hiç bir şeyim olmuyor 🥲 veririz inşallah 🤭
Bütün odak şuan bebek olduğu için verilmeye bilir ama verirsiniz canım sizde o güç var.. 🥰... Emeklemeye koşmaya başlayınca bizde nir eforla kosucagimiz için edjrto kilolar

Bizimde gündüz uykularımız düzelmişti.. İyi gidiyorduk diş çıkardığımız için gündüz uykusu bizdede hiç yok. İnşallah ikinci dişimizde rahatlıkla gelirde uykularına geri döner oğluşum..
Yani uyumamasını ben dişe bağlıyorum 10 gündür falan böyle bakalım ikinci dişimizde çıkınca düzelecek mi

3 gün kuralı işe vercem şimdilik şu şekilde sıralamam:yoğurt, balkabağı, avokado

Yemek suyu verdim canım ben ondan sonra kavun yalattim salata suyu zeytinyağı falan falan herşeyi tattırdım ben kendi adıma
Teşekkür ederim bana da fikir olması için sormak istedim 💖
Kızlar bebişleriniz kaç kg ? Benim kızım erken doğduya sizin bebeklerinizi merak ettim zamanında doğanlar kaç kg diye
2940 Gr doğdu , şimdi dört buçuk aylık 6100gr gibi henüz dört aylık aşıyı olmadı tahmini tartıya çıkıp bakıyoruz
Düşük kilosu bebeğimin benim 🙁

Bende bayağı kilo verdim ama buna rağmen simit bölgesi oluştu anlamadım hamilelikte bile yoktu
Deri elastikiyetini kaybetti gevşedi. Eski kilomuza dönsek bile sanırım gerilmesi için egzersiz ve belki ekstra işlem gerekecek.
Evdeyken illa ki yiyorsun bişeler, emzirirken kilo çok kolay gidiyor denildiği için de hiç diyet miyet yapmadım ama bende işe yaramadı🫠

Deri elastikiyetini kaybetti gevşedi. Eski kilomuza dönsek bile sanırım gerilmesi için egzersiz ve belki ekstra işlem gerekecek.

Evdeyken illa ki yiyorsun bişeler, emzirirken kilo çok kolay gidiyor denildiği için de hiç diyet miyet yapmadım ama bende işe yaramadı🫠
Bana da hep emziriyorsun verirsin dediler yok anacım nerde 🤣

Kilo konusu geçiyor
Ben emzirirken verebileceğimi düşünmüyorum. Sütüm çok etkileniyor
Alerji olduğu için yiyemediğim zamanlarda azaldı hemen mesela şuan artsın diye ekstra yiyorum ne zaman etmeyi bırakır ben diyet yaparım o zaman gider. Emzirirken verenlerede helal olsun insan acıkıyor yani en son fazladan 6 kilo vardı kıyafetlerim oluyor genelde bol giyinirim ama işte şimdi üzerine tam yapışıyorlar rahatsız oluyorum çok karnım benimde yumuşak ya doğımdan sonra çok korse takmadım ondan mı acaba havalar öok sıcaktı korse bayıyordu beni
Sütünün azaldığını nasıl anlıyorsun canım? Benim de 6 kilom kaldı aynı dediğin gibi kıyafetlerim tam geliyor artık taytlarım çok yapışıyor 😕 eskiden ketojenik diyet yapıyordum ama emzirme döneminde ketojenik yapılması zararlıymış, emzirmek de inanılmaz acıktırıyor beni gözüm kararıyor başım dönüyor hemen karbonhidrat atıştırıyorum. Ek gıdaya başladıktan sonra çeki düzen vermek istiyorum artık yediklerime.

Sütünün azaldığını nasıl anlıyorsun canım? Benim de 6 kilom kaldı aynı dediğin gibi kıyafetlerim tam geliyor artık taytlarım çok yapışıyor 😕 eskiden ketojenik diyet yapıyordum ama emzirme döneminde ketojenik yapılması zararlıymış, emzirmek de inanılmaz acıktırıyor beni gözüm kararıyor başım dönüyor hemen karbonhidrat atıştırıyorum. Ek gıdaya başladıktan sonra çeki düzen vermek istiyorum artık yediklerime.
Doluyken içerken lük lük ses geliyor gögüslerim dolgunlaşıyor ama diğer türlüde geliyor azalınca ama az az geliyor damla damla sıkıp bakıyorum
Birde bebeğim çok kilo almadı hala doğum kilosunun iki katına çıkamadı yavrum ya 6200 doğum kilosu 3700 dü ama 3400 e düştü düştüğü kiloyu baz alıyorum yine iki katı değil çok üzücü ilk ay 900 gr ikinci ay 1 kilo aldı üçüncü ay 500 gr bu ay 400 gr aldı alerjik bir bebek etkisi var biliyorum ama beslenmesinde etkisi büyük 😞😞

Ne oldu bunlara anlamadım kü uyku gerilemesi vakti de geçti

Burcu seninki tetikte bir bahane olsa da her türlü atak haftasına gireyim der gibi sanki, her türlü atak, uykusuzluk, huysuzluk, gaz.... Her konuda ilk sıralarda 🤷🏻‍♀️ ama inan bütün bebekler böyle değil, bizimkiler böyle (sende okuyorsun temmuz analarında fslan yazıyorlar saat akşam 8 de gece uykusuna geçiyor, 3 saatte bir emmeye kalkıyor falan diye rüya gibi 🥰)

Kızlar emzirirken kilo verilir muhabbeti şöyle oldu bende, ben mesela normalden çok acıkıyorum daha çok yiyorum ama kilo alımım durdu, hatta dogum kiloma hiçbirşey yapmadan 1-2 kilom kaldı, ama bir göbek var bende dillere destan 🙄

2940 Gr doğdu , şimdi dört buçuk aylık 6100gr gibi henüz dört aylık aşıyı olmadı tahmini tartıya çıkıp bakıyoruz
Benim oglanda öyle cnm almayınca almıyorlar kilo takmıyorum ama ben sağlığı yerinde olsun yeter

Benim de en son üç hafta önce yani tam beş aylıkken 7300 gramdı
İyi bence kilosu

X