- 22 Kasım 2021
- 388
- 859
-
- Konu Sahibi ffestinalente
- #58.381
Kaka kismi cok onemli degil canim sadece anne sütü ile besleniyorsa 1 hafta 10 gune kadar normal diyor doktorlar. Ama tabi huzursuzlugu varsa o zaman destek gerekebilirmis. Bizimki genelde duzenli yapiyor ama bir ara 1 hafta bazen 4-5 gun yapmadigi olmustu sonra kendiliginden yapti hic bir sey kullanmadim ben.Günlük kakali bez sayisi kac olmaliki acaba
Atma kız sen yerinde durmuyorsun da ondan yakıyor vücudun, kimbilir bütün gün nasıl hareket halindesinbugün hiçbi şey yapmadım dediğin gün buzdolabı indirip temizliyodun sen
Bunları dr mu veriyor canım araştırmadım da ne gibi faydası varBestiron benim de bebeğim. Ocean d vitamini ile ikisi kalp ben
Minnacık bir göbekte bende oluştu yağ gibi löp löp ediyor arada evet baya enerjik geçiyor günüm yha hic hareketsiz kalinmiyor maalesef... Alıştım ama hareketsizlik canımı daha da sıkıyorSu ben de cok iciyorum canim cok normal emzirdikce insanın dili damagi kuruyor zaten yemek yemekten cok bol bol su icmek gerekiyor diyorlar emzirenler icin iyi yapiyorsun. Sen ye zaten 3 coocul ev isi derken gun ici ne kadar enerji yakiyorsun Allah bilir.
Kizlar size nsipet yapar gibi oluyor ama ne yapayim hamilelik oncesi de hep zayiftim alamiyordum ben. Ama hala minik gobegim var sezeryan yerinin ustunde sanki hic gecmeyecek gibi hep benimle kalacak gibi geliyor.
Buna kalori mi dayanır bacımsu iyi eriyip bitmiyosun hee, sana nutellalı ekmek serbestev kahvaltı hazirla yika ev topla yatak topla soba temizle yika ev tekrar supur toz al bahce toparla et derken komple bir duş daha derken oldu akşam tam yemek yedim derken komşu cardi evin gelisi güzel birdaha topla orda gel birdhaa döküntümuzu topla bulaşık yıka derken
Hiim..günde rahat dort bez kakali oluyor BizimKaka kismi cok onemli degil canim sadece anne sütü ile besleniyorsa 1 hafta 10 gune kadar normal diyor doktorlar. Ama tabi huzursuzlugu varsa o zaman destek gerekebilirmis. Bizimki genelde duzenli yapiyor ama bir ara 1 hafta bazen 4-5 gun yapmadigi olmustu sonra kendiliginden yapti hic bir sey kullanmadim ben.
Oturunca is yigiliyor napiyim doğdu doğalı niye ben duzeni severim dağınık sevmem hele ansızın gelende oldumu Allah nasil cildiririim. Şöyle bir huyum vardır yarin ölecek gibi yaşayıp evimi ona göre bırakırım her gece mutlakaa hiç yapamadığım zaman da emzirmeye wc ye kalkınca dönüp yine yapıyorum. Herkes uykudayken is yapmak daha keyifli oluyorBuna kalori mi dayanır bacımsu iyi eriyip bitmiyosun hee, sana nutellalı ekmek serbest
Bunları dr mu veriyor canım araştırmadım da ne gibi faydası var
Ama nutellam yoookBuna kalori mi dayanır bacımsu iyi eriyip bitmiyosun hee, sana nutellalı ekmek serbest
Bize sağlık ocağı vermişti. Onları kullanıyorum şimdilik ben dr ayriyeten birşey başlamadi ki dr kontrolümüzde yok bizim öyle düzenliKuzum doktor d vitamini ve ya demir veriyor. Bunun devletin ödediği muadilleri demir için ferrum, d vitamini için devit. Ama ferrum buluta iyi gelmedi direkt kabız yaptı. Bende temiz içerik araştırmasına girdim. Buraya da koyuyorum içerikleri. Herkes elindekinin içeriğine birde bunların içeriğine bakabilir
D vitaminini dogum sonrasi 5.gunden beri kullaniyoruz 4.ayda da demir baslaniyor. Aile hekimi vermis olmasi lazim ben onlari degilde doktorumuzun onerdiklerindrn aldim. 1 yasa kadar duzenli kullanim gerekiyor eger kullanmiyorsan ebeyle bir gorus canim. O yonlendirir seni.Bunları dr mu veriyor canım araştırmadım da ne gibi faydası var
Yok var var da sizin dediklerinizden farkli olunca acaba dedim benimki neden farklı gibisinden sorguladim da .. verdi ebe ikisinden bizedeD vitaminini dogum sonrasi 5.gunden beri kullaniyoruz 4.ayda da demir baslaniyor. Aile hekimi vermis olmasi lazim ben onlari degilde doktorumuzun onerdiklerindrn aldim. 1 yasa kadar duzenli kullanim gerekiyor eger kullanmiyorsan ebeyle bir gorus canim. O yonlendirir seni.
O zaman sorun yok canim bakma sen bize bizim para dökesimiz varBize sağlık ocağı vermişti. Onları kullanıyorum şimdilik ben dr ayriyeten birşey başlamadi ki dr kontrolümüzde yok bizim öyle düzenli
Kiz şaşırıp durmayın yanlış birşey yapıyorum sanıcam şimdiAma nutellam yoookgünde 3 ekmek rahat yiyorum bizim gorumcemin kocası sey dedi gecen benim adama ona cok güldüm e sen ozaman ekmege çalışıyorsun ekmek günlük yenilen soylenince
Bebislere degerO zaman sorun yok canim bakma sen bize bizim para dökesimiz var
Kuzum simdi soyle bir sey var sen ben gibiler numunelik oluyoruz burada bir sürü arkadas ekmek yemeden kilo aliyor haliyle insanlarin sasirmasi cok normalKiz şaşırıp durmayın yanlış birşey yapıyorum sanıcam şimdi
Kendi kendime yapacam desene şimdi ne yapacaksamKuzum simdi soyle bir sey var sen ben gibiler numunelik oluyoruz burada bir sürü arkadas ekmek yemeden kilo aliyor haliyle insanlarin sasirmasi cok normal
Cok dillendirme boyle nazar degecek bak sonra
Yemek suyu verdim canım ben ondan sonra kavun yalattim salata suyu zeytinyağı falan falan herşeyi tattırdım ben kendi adımaKızlar tadımda neler verdiniz?