-
- Konu Sahibi ffestinalente
- #58.401
Baktım bu sayfalara ikiside Cook güzel tarifler var favorim aşçı anne gibi şuan az daha büyüsede başlasak ek gıdaya. Bizimle yemesi çok keyifli yha geçen patates kızartması tabağı ile kavga etti yemek içinEk gıda ile ilgili bu iki siteye bakabilirsiniz kızlar, güzel bilgiler tarifler var gibi, incelemeye çok vaktim olmadı ama sonrası için kaydettim
6 Aylık Bebek Ek Gıda Tarifleri (Detaylı Anlatım) - Aşçı Anne
Bebek ve çocuklar için sağlıklı beslenme rehberi ve tarifler
Haline üzüleyim mi kilo vermene sevineyim mi bilemedim , benim bebelerde durmuyor ben niye alıyorum abur cubur dan KesinSağ olsun yusuf bey diyetisyene gerek yok ana ben seni bi güzel zayıflatırim kafasında yaşadığı için hamilelikten onceki kiloma geri döndüm ama vücudum şekilsiz o ayrı. Vizeci hiçbir şey yiyemiyorum ben ya sabah kahvaltıda bir yumurta. Akşama kadar bir çay bir kahve yapsam yanına bir şey atistirsam diyorum hoopp yusuf uyanıyor. Aksamlari da uykusuzluktan geberiyorum hemen düşüyorum. Uyku daha ağır basıyor yemekten.
Kelin ilacı olsa kendinede sürerdi dedikleri gibi bu uyku işleri nolcak boyle yha. Bizimki de uyumadı oturduk bekliyoruz başındaKızlar ya Sencer bugun gündüz uykusu hiç uyumadı nasıl mümkün olabiliyor bu anlamıyorum artık 6.30 dan beri ayaktaHer türlü uyutmayı denedim yok gözler faltaşı gibi açık en son bi dalıyo gibi oldu kucağımda indirdiğim annyine gözler açık gülüyo nasıl olcak ne olcak bereye gidiyo bu iş böyle
Ocean ne kadar veriyorsun ben de aldım ama doktora sormadım sağlık ocağındakini kullanmak istemedim daha doktorada gidemedikBenimkinde kaşığa saldırıyor yaama bence ilacın tadından değil de yemek yemeye merakı arttı bizimkinin artık onun yanında bir şey yemeye korkuyoruz melül melül bakıp iç geçiriyor. Su içerken bardağıma saldırıyor. Bestiron aklımda canım insaallah ben de geçeceğim. Aslında sağlık ocağının verdiği de bu anlamda iyi gelmişti her gün kaka yapmıştı ama temiz değip diye değiştirmek istedim ben doktorumuz da ocean önermişti
Neden acaba ya hiç mi çalmıyor kısa süreli 5dk bile meme de filan nasıl durabiliyor bu çocuklar anlamıyorum gerçekten her öocuk kendine özelKızlar ya Sencer bugun gündüz uykusu hiç uyumadı nasıl mümkün olabiliyor bu anlamıyorum artık 6.30 dan beri ayaktaHer türlü uyutmayı denedim yok gözler faltaşı gibi açık en son bi dalıyo gibi oldu kucağımda indirdiğim annyine gözler açık gülüyo nasıl olcak ne olcak bereye gidiyo bu iş böyle
Insaallah bizi hayal kırıklığına uğratmaz ek gıdada bari uğraşmayalım yaa. İştahlı olur insaallah tüm aslan bebislerBen de dogum oncesi kiloya inenlerdenim canim ama ben de yiyorum baya mesela gece 11 den sonra nutellali yarim ekmek gömdümama iste benim vucut bir sekilde yakiyor 51 kiloyum suan o yuzden yerkende tabi icim rahat yiyorum.
Olabilir canim ben de oyle kasiga saldirisi cok hosuma gidiyor insallah ek gida zamani da boyle olur. Yemek yerkende oyle saldiriyorsa bence ek gida yolunda bir adim daha tamamlanmis demektir ne guzel.
15 damla veriyorum canımOcean ne kadar veriyorsun ben de aldım ama doktora sormadım sağlık ocağındakini kullanmak istemedim daha doktorada gidemedik
Belki evet bu arada alerjisi düzeliyor da olabilir inşallah ☺
Tek sevindirici yani kilo vermek aynenHaline üzüleyim mi kilo vermene sevineyim mi bilemedim , benim bebelerde durmuyor ben niye alıyorum abur cubur dan Kesin
Kaka problemi var zaten sefika ya korkuyorum o yüzden. Ama ayın 6 sinda kontrolü var doktoruna soracağım.2024 e yogurtla başlarız herhaldeMinik ten tadimlara başlasan ne olurki istekli masallah demekyemek suyu corba olaraktan çay kaşığı ucuyla falan
Biz de yoğurtla başlayacağız, kendim yapmak istiyorum ama hiç yoğurt mayalamadım ben, 6. Ayımıza kadar onu öğrenmem lazımKaka problemi var zaten sefika ya korkuyorum o yüzden. Ama ayın 6 sinda kontrolü var doktoruna soracağım.2024 e yogurtla başlarız herhalde
Baktım bu sayfalara ikiside Cook güzel tarifler var favorim aşçı anne gibi şuan az daha büyüsede başlasak ek gıdaya. Bizimle yemesi çok keyifli yha geçen patates kızartması tabağı ile kavga etti yemek için
Ayy çok basit kuzum yaa. Sen o bebise tertemiz bakıyorsun ya bebek bakımı yanında hiçbir şey yani. Şıp diye yaparsın merak etmeBiz de yoğurtla başlayacağız, kendim yapmak istiyorum ama hiç yoğurt mayalamadım ben, 6. Ayımıza kadar onu öğrenmem lazım
Hiç sorma ya fena haldeyiz her gün bir dolaşıp bahçe de oturuyoruz uyusun diye yeter kiBütün alışkanlıkları değişmiş desenize. Uyku problemi malesef basli basina bir dert ben yanımda yatırdığım halde emmeyi bırakmıyor memede uyuyor benide emzik niyetine kullanıyor sabaha uçları acımış bir şekilde uyanıyorumama uyuyor yha o yeter bana
Ne yaptın canım? Sencer uyudu mu? Gündüz hiç uyumadiysa bu saate çoktan yorulması lazımdı yavrunun, insaallah güzelce uyumuşturKızlar ya Sencer bugun gündüz uykusu hiç uyumadı nasıl mümkün olabiliyor bu anlamıyorum artık 6.30 dan beri ayaktaHer türlü uyutmayı denedim yok gözler faltaşı gibi açık en son bi dalıyo gibi oldu kucağımda indirdiğim annyine gözler açık gülüyo nasıl olcak ne olcak bereye gidiyo bu iş böyle
Hadi insalalh güzel sene olur diyelim olsunKaka problemi var zaten sefika ya korkuyorum o yüzden. Ama ayın 6 sinda kontrolü var doktoruna soracağım.2024 e yogurtla başlarız herhalde
Ben taşınacağım valla yakında çok kilo aldım bu emzirme döneminde
Oyle olunca sende uyuyorsun. Uyusunda iş yapayım desen o şansta kayboluyor ikinizde yatınca.Hiç sorma ya fena haldeyiz her gün bir dolaşıp bahçe de oturuyoruz uyusun diye yeter kimemede uyusun diye yatıyorum yanına bazen öyle uyuyor bazen de illa kucağına alacaksın diyor
Kızlar kilolarını ne durumda diyetisyene vs gideniniz var mı nefsimi tutamıyorum akşamları