2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    323
Baktım bu sayfalara ikiside Cook güzel tarifler var favorim aşçı anne gibi şuan az daha büyüsede başlasak ek gıdaya. Bizimle yemesi çok keyifli yha geçen patates kızartması tabağı ile kavga etti yemek için

Haline üzüleyim mi kilo vermene sevineyim mi bilemedim , benim bebelerde durmuyor ben niye alıyorum abur cubur dan Kesin

Kızlar ya Sencer bugun gündüz uykusu hiç uyumadı nasıl mümkün olabiliyor bu anlamıyorum artık 6.30 dan beri ayakta Her türlü uyutmayı denedim yok gözler faltaşı gibi açık en son bi dalıyo gibi oldu kucağımda indirdiğim annyine gözler açık gülüyo nasıl olcak ne olcak bereye gidiyo bu iş böyle

Kelin ilacı olsa kendinede sürerdi dedikleri gibi bu uyku işleri nolcak boyle yha. Bizimki de uyumadı oturduk bekliyoruz başında

Ocean ne kadar veriyorsun ben de aldım ama doktora sormadım sağlık ocağındakini kullanmak istemedim daha doktorada gidemedik
Belki evet bu arada alerjisi düzeliyor da olabilir inşallah ☺

Neden acaba ya hiç mi çalmıyor kısa süreli 5dk bile meme de filan nasıl durabiliyor bu çocuklar anlamıyorum gerçekten her öocuk kendine özel

Insaallah bizi hayal kırıklığına uğratmaz ek gıdada bari uğraşmayalım yaa. İştahlı olur insaallah tüm aslan bebisler

Haline üzüleyim mi kilo vermene sevineyim mi bilemedim , benim bebelerde durmuyor ben niye alıyorum abur cubur dan Kesin
Tek sevindirici yani kilo vermek aynen olabilir canım abur cubur insanı etkiliyor. Onlari bıraksak zaten vücut kendini toparlıyorum. Ben de çok düşkünüm çikolataya falan bakma simi çok yiyemiyorum kafein içeriyor uykusuzluk falan yapmasın diye. Uyku konusunda hiçbir şeyi atlamamam lazım

Kaka problemi var zaten sefika ya korkuyorum o yüzden. Ama ayın 6 sinda kontrolü var doktoruna soracağım.2024 e yogurtla başlarız herhalde
Biz de yoğurtla başlayacağız, kendim yapmak istiyorum ama hiç yoğurt mayalamadım ben, 6. Ayımıza kadar onu öğrenmem lazım

Ben de öyle diyorum canım ya büyüse de başlasak, çok heyecanlıyım ek gıda için. Geçen ekmek uzattım tutacak mı diye, birden kaptı zor aldım elinden, her şeyi ağzına götürüyo az daha ekmek yiyecekti

Hiç sorma ya fena haldeyiz her gün bir dolaşıp bahçe de oturuyoruz uyusun diye yeter ki memede uyusun diye yatıyorum yanına bazen öyle uyuyor bazen de illa kucağına alacaksın diyor

Ne yaptın canım? Sencer uyudu mu? Gündüz hiç uyumadiysa bu saate çoktan yorulması lazımdı yavrunun, insaallah güzelce uyumuştur

Kızlar benim bebeğim 10 gün sonra 7. Ayına girecek
Hiç istekli değil yemek için ağzını bile açmıyor mama sandalyesinde yanımıza koyuyoruz yemek yerken öyle duruyor bakıyor uzanmıyor sofraya hiç ilgisini çekmiyor yemekler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…