2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    323
Ayy yok başlamadık güya başlayacaktık baktım yapmıyor vermedim daha beter olmasın diye yapmasını bekliyorum vermek için neden böyle oldu ki ya karnına masaj yapıyorum filan ağlamıyorda alttan gaz da çıkarıyor ama kaka yok
Canım artık onlar da küçük bir insan bazen arada olur öyle. Mesela yusuf da çok nadir arka arkaya 3 gün yapar ama normal düzeni 5 günde bir yapar. Sizin de tam tersi olmuş olabilir. 7 güne kadar bekle bakalım yapmazsa doktoruna sor mutlaka. Ferah tut içini. Rahatsa mutluysa karninda şişlik yoksa gaz da çıkarıyorsa sorun yoktur

Canım artık onlar da küçük bir insan bazen arada olur öyle. Mesela yusuf da çok nadir arka arkaya 3 gün yapar ama normal düzeni 5 günde bir yapar. Sizin de tam tersi olmuş olabilir. 7 güne kadar bekle bakalım yapmazsa doktoruna sor mutlaka. Ferah tut içini. Rahatsa mutluysa karninda şişlik yoksa gaz da çıkarıyorsa sorun yoktur
Rahat canım çok şükür
Evet her bebek farklı alerjik olduğu için günde 10 san fazla yapardı
Son iki haftadır günde bir kere yaptı sonra bir gün yapıp bir gün yapmadı en son 5 gündür yapmıyor bugün bekliyorum inşallah 😁

Benim de elimde şimdi ocean var bitsin bu. bestirona geçeceğim.
Bir haftadir biz de bestiron kullaniyoruz cok memnunum kaka da bir degisim yasamadi hatta oncesinde bazen 2-3gunde bir yaptigi olurdu suan her gun yapiyor bazen gunde 2 kere. Ayrica tadini da begendi direk kasikla veriyorum kasiga saldiriyor resmen 😄
Ben de kac gundur yogundum bakamadim buralara gercekten biraz sessizlesmis.

Rahat canım çok şükür
Evet her bebek farklı alerjik olduğu için günde 10 san fazla yapardı
Son iki haftadır günde bir kere yaptı sonra bir gün yapıp bir gün yapmadı en son 5 gündür yapmıyor bugün bekliyorum inşallah 😁
Belki de artık yavaş yavaş alerjiyi tolere etmeye başladı minik kuş.

Kızlar kilolarını ne durumda diyetisyene vs gideniniz var mı nefsimi tutamıyorum akşamları 🥴
Sağ olsun yusuf bey diyetisyene gerek yok ana ben seni bi güzel zayıflatırim kafasında yaşadığı için hamilelikten onceki kiloma geri döndüm ama vücudum şekilsiz o ayrı. Vizeci hiçbir şey yiyemiyorum ben ya sabah kahvaltıda bir yumurta. Akşama kadar bir çay bir kahve yapsam yanına bir şey atistirsam diyorum hoopp yusuf uyanıyor. Aksamlari da uykusuzluktan geberiyorum hemen düşüyorum. Uyku daha ağır basıyor yemekten.

Bir haftadir biz de bestiron kullaniyoruz cok memnunum kaka da bir degisim yasamadi hatta oncesinde bazen 2-3gunde bir yaptigi olurdu suan her gun yapiyor bazen gunde 2 kere. Ayrica tadini da begendi direk kasikla veriyorum kasiga saldiriyor resmen 😄
Benimkinde kaşığa saldırıyor ya😅😅 ama bence ilacın tadından değil de yemek yemeye merakı arttı bizimkinin artık onun yanında bir şey yemeye korkuyoruz melül melül bakıp iç geçiriyor. Su içerken bardağıma saldırıyor. Bestiron aklımda canım insaallah ben de geçeceğim. Aslında sağlık ocağının verdiği de bu anlamda iyi gelmişti her gün kaka yapmıştı ama temiz değip diye değiştirmek istedim ben doktorumuz da ocean önermişti

Tüm gece üzerimde tepinen kızım, sabah gözaltlarım mosmor kalkıyorum sonra bu videodaki gibi sıcaklığını hissedince yumuş yumuş oluyorum 🥰 hala benimki tam düzelmedi aslında uyumak istiyor ama burnu tıkanınca uyanıyor, gece de çok açamıyorum burnunu açınca da uykusu açılıyor kısır döngü devam

Minik bir şekilde vikis sursen canim etkisi olur ben sürüyorum arada geceleri tikaninca. Büyük cocukalara da kullanıyorum faydasını görüyorum .. ayy o sıcaklığa can Kurban tombiş elleriyle beni hisstmesk sevmesi tanimaya çalışması cook güzel bir duygu gerçekten ya🥰🥰🥰

Kızlar kilolarını ne durumda diyetisyene vs gideniniz var mı nefsimi tutamıyorum akşamları 🥴
Ben de dogum oncesi kiloya inenlerdenim canim ama ben de yiyorum baya mesela gece 11 den sonra nutellali yarim ekmek gömdüm 🤭 ama iste benim vucut bir sekilde yakiyor 51 kiloyum suan o yuzden yerkende tabi icim rahat yiyorum.
Benimkinde kaşığa saldırıyor ya😅😅 ama bence ilacın tadından değil de yemek yemeye merakı arttı bizimkinin artık onun yanında bir şey yemeye korkuyoruz melül melül bakıp iç geçiriyor. Su içerken bardağıma saldırıyor. Bestiron aklımda canım insaallah ben de geçeceğim. Aslında sağlık ocağının verdiği de bu anlamda iyi gelmişti her gün kaka yapmıştı ama temiz değip diye değiştirmek istedim ben doktorumuz da ocean önermişti
Olabilir canim ben de oyle kasiga saldirisi cok hosuma gidiyor insallah ek gida zamani da boyle olur. Yemek yerkende oyle saldiriyorsa bence ek gida yolunda bir adim daha tamamlanmis demektir ne guzel.

Arkadaşlar bize yeni güncelleme geldi sadece memede uyuyor şanslıysam yatağa koydum mu uyanmaz ki hep şansızım koydum mu uyanıyor ve hiç uyumamış gibi oluyor her şey başa dönüyor bir saat bir buçuk saat bekle. Emzik alırdı onu da eliyle çıkarmayı öğrendi artık almıyor kucakta ve ayakta sallanarak uyurdu artık uyumuyor hakkımda hayırlısı 😬
Bütün alışkanlıkları değişmiş desenize. Uyku problemi malesef basli basina bir dert ben yanımda yatırdığım halde emmeyi bırakmıyor memede uyuyor benide emzik niyetine kullanıyor sabaha uçları acımış bir şekilde uyanıyorum 🤦🏻‍♀️😂🥰 ama uyuyor yha o yeter bana

Ben de dogum oncesi kiloya inenlerdenim canim ama ben de yiyorum baya mesela gece 11 den sonra nutellali yarim ekmek gömdüm 🤭 ama iste benim vucut bir sekilde yakiyor 51 kiloyum suan o yuzden yerkende tabi icim rahat yiyorum.

Olabilir canim ben de oyle kasiga saldirisi cok hosuma gidiyor insallah ek gida zamani da boyle olur. Yemek yerkende oyle saldiriyorsa bence ek gida yolunda bir adim daha tamamlanmis demektir ne guzel.
Aha bana benzeyen birini buldum. 😂😂 Bende ne yersem yiyim nasıl oluyorsa vücudum yakıyor onu . Bende gönul rahatlığı ile yiyorum yediklerimi 😂😂😍

Aha bana benzeyen birini buldum. 😂😂 Bende ne yersem yiyim nasıl oluyorsa vücudum yakıyor onu . Bende gönul rahatlığı ile yiyorum yediklerimi 😂😂😍
Hatta su ara ekstra yemeye calisiyorum ki 50 kilonun altina inmeyeyim 1.65 boyum cok ciliz oluyorum o zaman. Bir de benim sipa masallah agir cogunlukla kucakta durmak istiyor onu tasimak icin zaten bol bol enerjiye ihtiyac duyuyorum. Normalde ben sabahlari uyaninca cok istahsiz olurdum dogum sonrasi emzirdigimden sanirim bildigin ac kurt gibi uyaniyorum. Bir de hamileligin son aylarinda diyet modundaydim simdi hamur isi olsa da yesem diye dolaniyorummm.

Hatta su ara ekstra yemeye calisiyorum ki 50 kilonun altina inmeyeyim 1.65 boyum cok ciliz oluyorum o zaman. Bir de benim sipa masallah agir cogunlukla kucakta durmak istiyor onu tasimak icin zaten bol bol enerjiye ihtiyac duyuyorum. Normalde ben sabahlari uyaninca cok istahsiz olurdum dogum sonrasi emzirdigimden sanirim bildigin ac kurt gibi uyaniyorum. Bir de hamileligin son aylarinda diyet modundaydim simdi hamur isi olsa da yesem diye dolaniyorummm.
Ayni ben yha nenimxet boy öyle birşeydi en fazla iki cm vardir aramızda ama kilo 49 suanki halim yine eskiye nazaran bin kat daha iyi . Evet bizim bebiste devamli kucakta merakli gezmek oynamak keşfetmek istiyor bende ayni karnim grul grul çekiyor 5 te başlarm su içme oranın daha fazlalasti emtikce sanki ciğerimi kuruyor şerbetli tatlimi hamur eslerimi ekmek mi ne ararsan var bende 😂😂

Minik ten tadimlara başlasan ne olurki istekli masallah demek 😍 yemek suyu corba olaraktan çay kaşığı ucuyla falan

Atma kız sen yerinde durmuyorsun da ondan yakıyor vücudun, kimbilir bütün gün nasıl hareket halindesin 😅 bugün hiçbi şey yapmadım dediğin gün buzdolabı indirip temizliyodun sen 🤣

Günlük kakali bez sayisi kac olmaliki acaba

Ayni ben yha nenimxet boy öyle birşeydi en fazla iki cm vardir aramızda ama kilo 49 suanki halim yine eskiye nazaran bin kat daha iyi . Evet bizim bebiste devamli kucakta merakli gezmek oynamak keşfetmek istiyor bende ayni karnim grul grul çekiyor 5 te başlarm su içme oranın daha fazlalasti emtikce sanki ciğerimi kuruyor şerbetli tatlimi hamur eslerimi ekmek mi ne ararsan var bende 😂😂
Su ben de cok iciyorum canim cok normal emzirdikce insanın dili damagi kuruyor zaten yemek yemekten cok bol bol su icmek gerekiyor diyorlar emzirenler icin iyi yapiyorsun. Sen ye zaten 3 coocul ev isi derken gun ici ne kadar enerji yakiyorsun Allah bilir.
Kizlar size nsipet yapar gibi oluyor ama ne yapayim hamilelik oncesi de hep zayiftim alamiyordum ben. Ama hala minik gobegim var sezeryan yerinin ustunde sanki hic gecmeyecek gibi hep benimle kalacak gibi geliyor.

X