2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    323
Ben de aynı cevabı verdim 6 aylık olsun düzgün bi bakıcı bul işe başlayım bende çalışmış olurum bölüşürüz bakımı dedim 3 gündür küsüs

nurkeri X xname evet ya buyuk sise her ay 1 2 kere aliyor sonra cope hem israf hemde devlet karsilasa bile ekstra para küçük yapsınlar ona göre fiyat az olsa bende cumartesi soracam bakalim
Ülkemizde ilaç israfı o kadar çokk ki zaten başka ülkelerde tablet tablet satılıyor ilaçlar neysem

nurkeri X xname evet ya buyuk sise her ay 1 2 kere aliyor sonra cope hem israf hemde devlet karsilasa bile ekstra para küçük yapsınlar ona göre fiyat az olsa bende cumartesi soracam bakalim

Doktora gitmeden önce mutlaka Not çıkar canım sonra doktorun yanında unutuluyor ki bunu bende soracağım hep unutuyorum

Kızlarrr hepiciğinize selam iyi geceleriniz olsun ben gurubu kaybetmiştim ne yaptıysam bulamadım hep hata verdi şimdi önüme çıktı Allahım nasıl sevindim anlatamambizde bi hafta sonra beş aylık olucaz ek gıdaya başladık bir aydır çünkü stresten sütüm azaldı çocuğum 300 gram aldı geçen ay çok zayıfladı uyku yok sabaha kadar oturuyoruz oğluşumla akşama kadar yatılıyor yatak yorgan hiç kalkmıyor birde Ağbi abla sınav stresi Kocada gitti yurtdışında keyif ediyor bnde durumlar bu sizleri çok özlemişim gerçekten hamilelik hallerimizden nerelere geldik herşeye rağmen hayat devam ediyor yaşayıp görücez

Tekrar hoş geldin canım kocaların keyfine diyecek yok zaten hayata bir daha gelsem baba olurdum

Günaydın kızlar ben ufaktan tadımlara başladım miktar olarak bir mama kaşığı kadar veriyorum şimdilik sizde durumlar nasıl nasıl gidiyor

Gecemiz kötü geçti gece 12 de uyandı tam uyudu dedim içim geçmiş inleme sesine uyandım carpol verdim ağlamaktan kustu falan derken sabahı sabah ettik

Evet canım 3 tane
Ahh kuzum ya. Ben de menenjit aşılarından korkuyorum valla. Biz de 5. Ay kontrolünde başlayacağız. Ateşi düşsün kendine gelsin yavru da uykular tekrar düzene girer insaallah

Canı demir ilacına yeni mi başladınız? Ondan olabilir
Ayy yok başlamadık güya başlayacaktık baktım yapmıyor vermedim daha beter olmasın diye yapmasını bekliyorum vermek için neden böyle oldu ki ya karnına masaj yapıyorum filan ağlamıyorda alttan gaz da çıkarıyor ama kaka yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…