- 16 Ocak 2021
- 4.197
- 7.639
- 29
-
- Konu Sahibi ffestinalente
- #58.341
Ben de aynı cevabı verdim 6 aylık olsun düzgün bi bakıcı bul işe başlayım bende çalışmış olurum bölüşürüz bakımı dedim 3 gündür küsüsAyy aynı ya birde demiyor mu çok yorgunum çalışıyorum diye
En son dedim ki az kaldı işe başlicam bakalım o zaman konuşabilecek misin bu yorgunlukla işe gidicem sabah diye birşey demiyor
Sanki sabaha kadar o emzirip uyutuyor çocuk
Ağızdan olan rota işteAdlarını bilmiyorum da perşembe kontrol ile birlikte aşılarını olacak ozaman soracağım. Bizim biri ağız ikisi bacak 3 tane yapılacak.
Gecemiz kötü geçti gece 12 de uyandı tam uyudu dedim içim geçmiş inleme sesine uyandım carpol verdim ağlamaktan kustu falan derken sabahı sabah ettikCanım bebisin nasıl oldu? Daha iyidir insaallah. Geceniz nasıl geçti.
Evet canım 3 taneAğızdan olan aşı ile birlikte 3 tane değil mi özel aşılar?
Teşekkür ederimGecemiz kötü geçti gece 12 de uyandı tam uyudu dedim içim geçmiş inleme sesine uyandım carpol verdim ağlamaktan kustu falan derken sabahı sabah ettik
Evet canım 3 tane
Tekrar hoş geldin canımKızlarrr hepiciğinize selam iyi geceleriniz olsun ben gurubu kaybetmiştimne yaptıysam bulamadım hep hata verdi şimdi önüme çıktı Allahım nasıl sevindim anlatamam bizde bi hafta sonra beş aylık olucaz ek gıdaya başladık bir aydır çünkü stresten sütüm azaldı çocuğum 300 gram aldı geçen ay çok zayıfladı uyku yok sabaha kadar oturuyoruz oğluşumla akşama kadar yatılıyor yatak yorgan hiç kalkmıyor birde Ağbi abla sınav stresi Kocada gitti yurtdışında keyif ediyor bnde durumlar bu sizleri çok özlemişim gerçekten hamilelik hallerimizden nerelere geldik herşeye rağmen hayat devam ediyor yaşayıp görücez
Gecemiz kötü geçti gece 12 de uyandı tam uyudu dedim içim geçmiş inleme sesine uyandım carpol verdim ağlamaktan kustu falan derken sabahı sabah ettikCanım bebisin nasıl oldu? Daha iyidir insaallah. Geceniz nasıl geçti.
Aşıdan mı oldu?Gecemiz kötü geçti gece 12 de uyandı tam uyudu dedim içim geçmiş inleme sesine uyandım carpol verdim ağlamaktan kustu falan derken sabahı sabah ettik
Canı demir ilacına yeni mi başladınız? Ondan olabilirBiz ek gıdaya geçmedik ama 4 gündür yapmıyor ilk defa oldu böyle birşey
Günde 10 kere yapan kız ne hale geldi şoktayım
Benim de elimde şimdi ocean var bitsin bu. bestirona geçeceğim.Evet cnm ben korkmuyorum başıma geldi ya demir ilacını da değiştireceğim Bestiron alacağım
Ahh kuzum ya. Ben de menenjit aşılarından korkuyorum valla. Biz de 5. Ay kontrolünde başlayacağız. Ateşi düşsün kendine gelsin yavru da uykular tekrar düzene girer insaallahGecemiz kötü geçti gece 12 de uyandı tam uyudu dedim içim geçmiş inleme sesine uyandım carpol verdim ağlamaktan kustu falan derken sabahı sabah ettik
Evet canım 3 tane
3 gün kuralı işe vercem şimdilik şu şekilde sıralamam:yoğurt, balkabağı, avokadoKızlar tadımda neler verdiniz?
Evet canım aşıdan olduAşıdan mı oldu?
Ayy yok başlamadık güya başlayacaktık baktım yapmıyor vermedim daha beter olmasın diye yapmasını bekliyorum vermek için neden böyle oldu ki ya karnına masaj yapıyorum filan ağlamıyorda alttan gaz da çıkarıyor ama kaka yokCanı demir ilacına yeni mi başladınız? Ondan olabilir