- 27 Şubat 2022
- 578
- 936
- 37
-
- Konu Sahibi ffestinalente
- #58.321
Kucaktan inmiyor zaten inmiyorduda bu ara dahada huysuz.. Dişi tam çıksaydı rahatlayacak oğluşum. Aldım kucağıma çıktık dışarıya bizde biraz daha iyiydi dışarıda.. Valla gün geçirmeye çalışıyorum. Emzir alt temizle ve uyutmaya çalış Bi tuhaf hal aldıGrup ne kadar sessiz bugün hayırdır inşallah
Ağızdan olan aşı ile birlikte 3 tane değil mi özel aşılar?Anladım valla bizim doktorumuz 2sini birden vurdurdu 3006lira tuttu aşılar.Çok şükür daha iyiyiz düştü ateşimiz
Festi gidecekse gidicem derdi öyle veda yazısı yazıp gidecek bir karaktere benzemiyor bence bir işi çıkmıştırKuzu ben hala bebeğin hastalığı ile uğraşıyorum,ffestinalente Festimiz de geçen veda mektubu gibi iyi dilekler içeren mesajından sonra aktif olmadı onu farkettim, işe başlayanlar bebişin sünnet, göz ameliyatı olacak olanlar, kardeş mi geliyor endişesi yaşayanlar, bahçe işleri daha bitmeyenler var ama dediğin gibi ekstra bir sessizlik var (uyku eğitimi konuşulurken benim kızın hastalığının ilk evresi idi, şimdi biraz daha toparladık ama gece uykuları çok daha kötü oldu bu aralar büyük ihtimal atak haftasındayım yada hastalıktan böyle oldu bilemiyorum )
Bizde öyleyiz ya arka haftası ya da diş diyprum bıraktıpım an ağlıyor normalde biraz durur yerde oyun halısında filan ağlayarak uyandı hep öyle uyanmazdı inşallah kısa sürede geçerKucaktan inmiyor zaten inmiyorduda bu ara dahada huysuz.. Dişi tam çıksaydı rahatlayacak oğluşum. Aldım kucağıma çıktık dışarıya bizde biraz daha iyiydi dışarıda.. Valla gün geçirmeye çalışıyorum. Emzir alt temizle ve uyutmaya çalış Bi tuhaf hal aldı
Ağızdan olan aşı ile birlikte 3 tane değil mi özel aşılar?
Uyutuyorum 10 dk sonra ağlayarak uyanıyor bugun toplasan 1 saat uyumadı gece 4 ten sonea tekrar uykuya zor dönüyor ağluyor uyanıyor yoruldum çokBizde öyleyiz ya arka haftası ya da diş diyprum bıraktıpım an ağlıyor normalde biraz durur yerde oyun halısında filan ağlayarak uyandı hep öyle uyanmazdı inşallah kısa sürede geçer
Bugün hava çok güzeldi (Ankara) 2 saat iki bebisle gezdik eve gelince 4 de gibi sızmışız bu saate kadarKucaktan inmiyor zaten inmiyorduda bu ara dahada huysuz.. Dişi tam çıksaydı rahatlayacak oğluşum. Aldım kucağıma çıktık dışarıya bizde biraz daha iyiydi dışarıda.. Valla gün geçirmeye çalışıyorum. Emzir alt temizle ve uyutmaya çalış Bi tuhaf hal aldı
Banyodan sonra nasılUyutuyorum 10 dk sonra ağlayarak uyanıyor bugun toplasan 1 saat uyumadı gece 4 ten sonea tekrar uykuya zor dönüyor ağluyor uyanıyor yoruldum çok
Canım bebisin nasıl oldu? Daha iyidir insaallah. Geceniz nasıl geçti.Kızlar biz bugun nimerix ve bexsero nun 2.dozunu olduk doktorumuz bu daha kolay geçer bağışıklığı var dedi inleme sesiyle uyandım ateşi yükselmiş Carpol verdik ama ağlıcam diye hep kustuşimdi uykuya daldı elimde derece başında bekliyorum
Dışarda uyuyor ama ben dinlenemiyorumBanyodan sonra nasıl
Dışarı çıkınca vs uyumuyor mu cnm
Bizim ki de dün öyleydi çıldırmak üzereydim zor vallaha uyku sorunu Allah yardımcımız olsun
Birde çığlık atıyor ya istediği birşey olmayınca
Canım cok geçmiş olsun Miray kuş toparlamistir insaallah. Biz de hala uykuyla debeleniyoruz. 3 gecedir sıfır uyku desem yeridir. Bunun üzerine de ben ateşlendim hastalandım uykular haram oldu valla. Ama atak haftasindayiz insaallah daha düzene girecek diye düşünüyorum. Miraycim da öyle atak haftasında.Kuzu ben hala bebeğin hastalığı ile uğraşıyorum,ffestinalente Festimiz de geçen veda mektubu gibi iyi dilekler içeren mesajından sonra aktif olmadı onu farkettim, işe başlayanlar bebişin sünnet, göz ameliyatı olacak olanlar, kardeş mi geliyor endişesi yaşayanlar, bahçe işleri daha bitmeyenler var ama dediğin gibi ekstra bir sessizlik var (uyku eğitimi konuşulurken benim kızın hastalığının ilk evresi idi, şimdi biraz daha toparladık ama gece uykuları çok daha kötü oldu bu aralar büyük ihtimal atak haftasındayım yada hastalıktan böyle oldu bilemiyorum )
Ek gidayla ilgili en çok da bundan korkuyorum zaten şu an anne sütüyle bile 3 gunde 5 günde bir kaka yapıyor. Yulaf bildiğimiz Yulaf mi canım su diyet yaparken yemeye çalıştığımız şeyEk gıda da olan girecek anneler bizim gibi kakada sorun yaşarsanız size tavsiyem kuru kayısılı yulaf lapası güzel çalıştırıyor bağırsaklarını
Benimkide öyle başında bekliyorum uyanmasın diye sallıyorym sürekliUyutuyorum 10 dk sonra ağlayarak uyanıyor bugun toplasan 1 saat uyumadı gece 4 ten sonea tekrar uykuya zor dönüyor ağluyor uyanıyor yoruldum çok
Biz ek gıdaya geçmedik ama 4 gündür yapmıyor ilk defa oldu böyle birşeyEk gidayla ilgili en çok da bundan korkuyorum zaten şu an anne sütüyle bile 3 gunde 5 günde bir kaka yapıyor. Yulaf bildiğimiz Yulaf mi canım su diyet yaparken yemeye çalıştığımız şey
Evet cnm ben korkmuyorum başıma geldi ya demir ilacını da değiştireceğim Bestiron alacağımEk gidayla ilgili en çok da bundan korkuyorum zaten şu an anne sütüyle bile 3 gunde 5 günde bir kaka yapıyor. Yulaf bildiğimiz Yulaf mi canım su diyet yaparken yemeye çalıştığımız şey
Nolcak böyle bilmiyorum gün içinde halim kalmıyoBenimkide öyle başında bekliyorum uyanmasın diye sallıyorym sürekli
Geceleri söylemiyorum bile yanıma aldım memede bile kırk kere uyanıyor yoruldum ua
Ayy aynı ya birde demiyor mu çok yorgunum çalışıyorum diyeNolcak böyle bilmiyorum gün içinde halim kalmıyo
Yetmez gibi eşim de benle yorgunluk yarıştırıyo şaka gibi
Festi gidecekse gidicem derdi öyle veda yazısı yazıp gidecek bir karaktere benzemiyor bence bir işi çıkmıştır
Evet herkesin bir işi var ama yazıyorlardı yine
Uykular bizdede fena o kadar uğraşıyorum ama her gün farklı ilerliyor sabit bir düzen yok olacağınıda sanmıyorjm ya ne zaman memeden kesilir yataktan ayrılır o zaman kendi kendine uyur
Sorma canım yaa kesin atak, çocuk memede uyuyordu sonra yaptırıyordum şimdi uykusunda bile meme istiyor, zorluyor bu aralar iyiceCanım cok geçmiş olsun Miray kuş toparlamistir insaallah. Biz de hala uykuyla debeleniyoruz. 3 gecedir sıfır uyku desem yeridir. Bunun üzerine de ben ateşlendim hastalandım uykular haram oldu valla. Ama atak haftasindayiz insaallah daha düzene girecek diye düşünüyorum. Miraycim da öyle atak haftasında.
Adlarını bilmiyorum da perşembe kontrol ile birlikte aşılarını olacak ozaman soracağım. Bizim biri ağız ikisi bacak 3 tane yapılacak.Rota (2 doz)
Menenjit(2 farklı aşı 5veya6 doz ikisinin toplamı)
Hpv aşısı özel ( bunu bilmiyorum 11yaşından önce yaptırmak daha etkili)