2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    323
Grup ne kadar sessiz bugün hayırdır inşallah
Kucaktan inmiyor zaten inmiyorduda bu ara dahada huysuz.. Dişi tam çıksaydı rahatlayacak oğluşum. Aldım kucağıma çıktık dışarıya bizde biraz daha iyiydi dışarıda.. Valla gün geçirmeye çalışıyorum. Emzir alt temizle ve uyutmaya çalış Bi tuhaf hal aldı

Festi gidecekse gidicem derdi öyle veda yazısı yazıp gidecek bir karaktere benzemiyor bence bir işi çıkmıştır
Evet herkesin bir işi var ama yazıyorlardı yine
Uykular bizdede fena o kadar uğraşıyorum ama her gün farklı ilerliyor sabit bir düzen yok olacağınıda sanmıyorjm ya ne zaman memeden kesilir yataktan ayrılır o zaman kendi kendine uyur

Bizde öyleyiz ya arka haftası ya da diş diyprum bıraktıpım an ağlıyor normalde biraz durur yerde oyun halısında filan ağlayarak uyandı hep öyle uyanmazdı inşallah kısa sürede geçer

Bizde öyleyiz ya arka haftası ya da diş diyprum bıraktıpım an ağlıyor normalde biraz durur yerde oyun halısında filan ağlayarak uyandı hep öyle uyanmazdı inşallah kısa sürede geçer
Uyutuyorum 10 dk sonra ağlayarak uyanıyor bugun toplasan 1 saat uyumadı gece 4 ten sonea tekrar uykuya zor dönüyor ağluyor uyanıyor yoruldum çok

Bugün hava çok güzeldi (Ankara) 2 saat iki bebisle gezdik eve gelince 4 de gibi sızmışız bu saate kadar bizede iyi geldi

Uyutuyorum 10 dk sonra ağlayarak uyanıyor bugun toplasan 1 saat uyumadı gece 4 ten sonea tekrar uykuya zor dönüyor ağluyor uyanıyor yoruldum çok
Banyodan sonra nasıl
Dışarı çıkınca vs uyumuyor mu cnm
Bizim ki de dün öyleydi çıldırmak üzereydim zor vallaha uyku sorunu Allah yardımcımız olsun
Birde çığlık atıyor ya istediği birşey olmayınca

Canım bebisin nasıl oldu? Daha iyidir insaallah. Geceniz nasıl geçti.

Canım cok geçmiş olsun Miray kuş toparlamistir insaallah. Biz de hala uykuyla debeleniyoruz. 3 gecedir sıfır uyku desem yeridir. Bunun üzerine de ben ateşlendim hastalandım uykular haram oldu valla. Ama atak haftasindayiz insaallah daha düzene girecek diye düşünüyorum. Miraycim da öyle atak haftasında.

Ek gıda da olan girecek anneler bizim gibi kakada sorun yaşarsanız size tavsiyem kuru kayısılı yulaf lapası güzel çalıştırıyor bağırsaklarını
Ek gidayla ilgili en çok da bundan korkuyorum zaten şu an anne sütüyle bile 3 gunde 5 günde bir kaka yapıyor. Yulaf bildiğimiz Yulaf mi canım su diyet yaparken yemeye çalıştığımız şey

Benimkide öyle başında bekliyorum uyanmasın diye sallıyorym sürekli
Geceleri söylemiyorum bile yanıma aldım memede bile kırk kere uyanıyor yoruldum ua

Ek gidayla ilgili en çok da bundan korkuyorum zaten şu an anne sütüyle bile 3 gunde 5 günde bir kaka yapıyor. Yulaf bildiğimiz Yulaf mi canım su diyet yaparken yemeye çalıştığımız şey
Biz ek gıdaya geçmedik ama 4 gündür yapmıyor ilk defa oldu böyle birşey
Günde 10 kere yapan kız ne hale geldi şoktayım

Evet cnm ben korkmuyorum başıma geldi ya demir ilacını da değiştireceğim Bestiron alacağım

Nolcak böyle bilmiyorum gün içinde halim kalmıyo
Yetmez gibi eşim de benle yorgunluk yarıştırıyo şaka gibi
Ayy aynı ya birde demiyor mu çok yorgunum çalışıyorum diye
En son dedim ki az kaldı işe başlicam bakalım o zaman konuşabilecek misin bu yorgunlukla işe gidicem sabah diye birşey demiyor
Sanki sabaha kadar o emzirip uyutuyor çocuk

Bende sana aynen Kesinlikle Festimm veda edecekse de öyle uzaktan veda edecek biri değil, sadece aktif olamadı o dikkatimi çekti bir de Bulut biraz huysuzdu o aklıma geldi

Sorma canım yaa kesin atak, çocuk memede uyuyordu sonra yaptırıyordum şimdi uykusunda bile meme istiyor, zorluyor bu aralar iyice

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…