- 18 Kasım 2022
- 1.035
- 2.176
- 38
-
- Konu Sahibi ffestinalente
- #58.301
Evet canım arada kv ye bırakıp gidiyorum maximum 2 saat ilk saat çok iyi geliyor ama sonra hep aklımda kendimi kötü hissediyorum falan ama alışacağız mecburen kendi işim olduğu için çok şükür ayarlama şansım var 1 yaşına kadar böyle sürdüreceğim kısmetseAvukat misin. Çalışan birisi evde devamlı boşta kalamiyor yha o boşlukta gibi hissi oluyor çalışmak kendisine getiriyor insanı.
Erken alışması güzel ama büyük olsa zor bırakırdı senden ayrılmak istemezdi. En azından şöyle düşün tanıdığın kişi bakıyor için öyle biraz daha rahat olurdurEvet canım arada kv ye bırakıp gidiyorum maximum 2 saat ilk saat çok iyi geliyor ama sonra hep aklımda kendimi kötü hissediyorum falan ama alışacağız mecburen kendi işim olduğu için çok şükür ayarlama şansım var 1 yaşına kadar böyle sürdüreceğim kısmetse
Kızlar selamlar. Kızım 3 aylık. Son kakasını 7 gün önce yaptı. Ondan önce de yine 7 gün önce yapmıştı. Bu sefer 7 gün doldu hala yok. Bundan önce yaptığı beklemiş kaka da afedersiniz pekmez gibi koyu ve kıvamlıydı ve kötü kokulu. Yaşayan var mı endişelenmeli miyim?
Ilk dozda bizde de oldu gecer insallah hemen Bizde cumartesi olacaz bende 2.doz nimerix ve bexsero olacaz biliyorum arkadas 2 doz uygun fiyatlı hangisi onu oluyorsunuz dedi birde bizimki oksurmeye başladı inşallah ilerlemez geçerKızlar biz bugun nimerix ve bexsero nun 2.dozunu olduk doktorumuz bu daha kolay geçer bağışıklığı var dedi inleme sesiyle uyandım ateşi yükselmiş Carpol verdik ama ağlıcam diye hep kustuşimdi uykuya daldı elimde derece başında bekliyorum
Anladım valla bizim doktorumuz 2sini birden vurdurdu 3006lira tuttu aşılar.Çok şükür daha iyiyiz düştü ateşimizIlk dozda bizde de oldu gecer insallah hemen Bizde cumartesi olacaz bende 2.doz nimerix ve bexsero olacaz biliyorum arkadas 2 doz uygun fiyatlı hangisi onu oluyorsunuz dedi birde bizimki oksurmeye başladı inşallah ilerlemez geçer
Geçmiş olsunAnladım valla bizim doktorumuz 2sini birden vurdurdu 3006lira tuttu aşılar.Çok şükür daha iyiyiz düştü ateşimiz
Ne olcek bu uyku işleri yaCanım bizde de aynı sorun var gündüz de az uyutuyorum ama gece 3 yada 5den sonra asla uyumuyoruz
çok şükür cnm ateş bir yerdende çıkması iyi vücut kabul ediyor hemen geçsinde calpol tam 1 ay olsu açalı kullanabilirmiyim cogu yerde calpol 1 ay içinde tüketin diyorAnladım valla bizim doktorumuz 2sini birden vurdurdu 3006lira tuttu aşılar.Çok şükür daha iyiyiz düştü ateşimiz
Açılınrs bir süre sonra etkisini kaybediyormuş öyle duymuştum ablamdan kocaman şişelerde yapmasalar keşke bebeğe ufacık veriliyor gerisi ziyançok şükür cnm ateş bir yerdende çıkması iyi vücut kabul ediyor hemen geçsinde calpol tam 1 ay olsu açalı kullanabilirmiyim cogu yerde calpol 1 ay içinde tüketin diyor
Grup ne kadar sessiz bugün hayırdır inşallah
Eczacının biri 20 gün dedi birine sordum oda 2-3 ay dedi hangisine inanıcaz bilmiyorum bu kontrolde Dr sorucam bende artık. Kca şişe yapıyorlar bu kadar kısa sürede bozulacaksa küçük bari yapsınlarçok şükür cnm ateş bir yerdende çıkması iyi vücut kabul ediyor hemen geçsinde calpol tam 1 ay olsu açalı kullanabilirmiyim cogu yerde calpol 1 ay içinde tüketin di