Gebeliğe Hazırlık 2022 yılında Hamilelik Düşünenler/İsteyenler Kimler 🥰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Gec olsun güç olmasın demisler hersey Allahtan canim insallah çok beklemeden kavuşuruz meleklere ❤

Aynenn canim bende 3 aydır deniyorum ama yok olmuyor belki aşı oldum onun etkisi bilemiyorum yaşayıp göreceğiz
Hep güzel düşünelim güzel olsun. Aşı karşıtı olduğum halde şifa olmuştur diyerek düşün ve o enerji sarsın bedenini 🥰

Hep güzel düşünelim güzel olsun. Aşı karşıtı olduğum halde şifa olmuştur diyerek düşün ve o enerji sarsın bedenini 🥰
Bindik bi alamete gidiyoruz kıyamete gebe kalırsam olamam diye oldum bende hersey daha kötü olsun istemedim

Arkadaşlar öncelikle telefonumuza bir uygulama indirelim. Yumurtlama tarihlerimizi hesaplamak ve regl günlerini akıl tutmak için. Ne dersiniz

Ben 2018 yılında Takvimim adlı bir uygulama kullanmıstim Puanı 4.9du tavsiye ederim. Tekrar yükledim geri geldi bilgilerim 🤭🤭

Son Adet Tarihi (SAT)”, her zaman için son görülen adetin ilk günüdür. Hesaplamadaki kolaylığı ve netliği nedeniyle ay olarak belirtme yerine gebelikte hafta hesabı yapılmaktadır.

ne kadar güzel yazmissiniz ❤️ kelimelerinz ile kalbime dokundnz inanin 🙏 Rabbim hayirli zamanda nasip etsin inşallah. Liste yapmamı ister msnz.
Amin insallah🙏☺️Yapalım olur tabi ki de☺️Ama birseylere bağlanıp totemler yapmıyorum diyorum ya rabbime bıraktım tabiki de elimden geldiğince bitkisel doğal şeyler de denemeye devam edeceğim umudumu kaybetmeyeceğim çünkü Allahtan umut kesilmez🙏🙂

BAT ( beklenen adet tarihi). Genellikle düzenli regl olanların aşağı yukarı bildiği tarihtir.

Amin insallah🙏☺️Yapalım olur tabi ki de☺️Ama birseylere bağlanıp totemler yapmıyorum diyorum ya rabbime bıraktım tabiki de elimden geldiğince bitkisel doğal şeyler de denemeye devam edeceğim umudumu kaybetmeyeceğim çünkü Allahtan umut kesilmez🙏🙂
Toteme gerek yok sanırım duamız desteğimiz yeterli birbirimize 🙏🙏

1 yıl korunmama sonunda olmuyorsa doktor takip ediyormus ama yaş da önemliymis bu konuda.
Biliyorum canım ben ebeyim zaten🤭bende pcos var yanı vardı suan ne durumda bilmiyorum diyete başladım stresten baya bi kilo alımı oldu diye soğan suyu yaptım 3 ay çok iyi geldi benim adetlerim çok sancılı olurdu bayılırdım yanı kaç defa oldu hemde ama 3 ay kullandım sancısız adet geçirdim ne kadar güzeldi 🙈🤩ovulasyon testi kullandım iki ay ilkinde gördüm yumurtlama ve çatlama ikincisinde aldığım testler bozuk çıktı bu ay da kullanıyorum göremedim yumurtlama nasip artık yapacak bir şey yok zaten her ay yumurtlama olmuyor kadınlarda belki ondan belki pcos dan bilemedim bakalım yapmaya devam ediyorum bazı kişiler adete bir gün kala bile yumurtladigini söylüyor 🤷🏻‍♀Önümüzdeki ayda denemelere devam edeceğim eger olmazsa adet görürsem doktora gideceğim 1 sene dolmuş olmuyor ama ben hormon testlerimi yaptırmak istiyorum amh fsh falan onları çok merak ediyorum birde pcos ne durumda ona baktırmak icin bakalım hayırlısı dualarını bekliyorum canım 🙏🙏☺️

Kızlar merhaba ben de varım💁‍♀️
Mayıs ayında 9 haftalık kalp durması sebebiyle bir düşüşün var, aradan geçen 5 ayda herhangi bir sonuç elde edemedik Allah hayırlı zamanda hayırlı evlatlar versin hepimize.
Benim yumurtam fazla gelişiyor ve çatlamıyor sanırım doktor kontrollerimden bu sonuca vardım. Bir sonraki ay yumurta takibi ve iğne yaptırmayı planlıyorum bakalım.

ne kadar güzel yazmissiniz ❤️ kelimelerinz ile kalbime dokundnz inanin 🙏 Rabbim hayirli zamanda nasip etsin inşallah. Liste yapmamı ister msnz.
Beni de listeye ekler misiniz bende 1 bucuk yillik evliyim ve evlendigimiz andan itibaren bebegimiz olsun istiyoruz insallah rabbim hepimize nasip eder 🥰😍

Biliyorum canım ben ebeyim zaten🤭bende pcos var yanı vardı suan ne durumda bilmiyorum diyete başladım stresten baya bi kilo alımı oldu diye soğan suyu yaptım 3 ay çok iyi geldi benim adetlerim çok sancılı olurdu bayılırdım yanı kaç defa oldu hemde ama 3 ay kullandım sancısız adet geçirdim ne kadar güzeldi 🙈🤩ovulasyon testi kullandım iki ay ilkinde gördüm yumurtlama ve çatlama ikincisinde aldığım testler bozuk çıktı bu ay da kullanıyorum göremedim yumurtlama nasip artık yapacak bir şey yok zaten her ay yumurtlama olmuyor kadınlarda belki ondan belki pcos dan bilemedim bakalım yapmaya devam ediyorum bazı kişiler adete bir gün kala bile yumurtladigini söylüyor 🤷🏻‍♀Önümüzdeki ayda denemelere devam edeceğim eger olmazsa adet görürsem doktora gideceğim 1 sene dolmuş olmuyor ama ben hormon testlerimi yaptırmak istiyorum amh fsh falan onları çok merak ediyorum birde pcos ne durumda ona baktırmak icin bakalım hayırlısı dualarını bekliyorum canım 🙏🙏☺️
Açılin ben ebeyim diyorsunuz yani 🥰🥰 harika ebemiz de var gelsin sorular.
Bu arada ben de Ocak ayında doktrm pcos var demişti 10 kilo verdim geçen hafta doktor temiz pcos yok dedi. Sanırım etki eden çok şey var yumurta duzenliligi için.
Hormon testleri ne kadar doğru inanın blmyrm ama her şeyi bilmekte fayda var sanırım

Kızlar merhaba ben de varım💁‍♀️
Mayıs ayında 9 haftalık kalp durması sebebiyle bir düşüşün var, aradan geçen 5 ayda herhangi bir sonuç elde edemedik Allah hayırlı zamanda hayırlı evlatlar versin hepimize.
Benim yumurtam fazla gelişiyor ve çatlamıyor sanırım doktor kontrollerimden bu sonuca vardım. Bir sonraki ay yumurta takibi ve iğne yaptırmayı planlıyorum bakalım.
Rabbim sabırlar versin.hayirli zamanda gelsin nazlı bebeklerimiz inşallah.
Yumurta çatlatma iğnesi duymuştum yaptrdnz mi

2018 yılında böyle bir grupta çok eglenmistik bilgilenmistik umarım güzel olur bu grupta

Rabbim sabırlar versin.hayirli zamanda gelsin nazlı bebeklerimiz inşallah.
Yumurta çatlatma iğnesi duymuştum yaptrdnz mi
Henüz yaptırmadım, bu ay yumurtam 32 mm olup çok fazla büyümüş ve kiste çevirmiş. Bir sonraki ay kist yumurtlamaya engel olmaz da sağlıklı bir yumurtam oluşursa eğer çatlatma iğnesi yaptırmayı düşünüyorum :)

X