Gebeliğe Hazırlık 2022 yılında Hamilelik Düşünenler/İsteyenler Kimler 🥰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ay hadi inşallah 😍 Şimdi kan testlerimi aldım bütün testlerimi yaptırdım. Sonuç olarak;

Rahmim temiz çıktı. Miyom, kist rahimde şekil bozukluğu vs görülmedi.

Amaaaaa; B-12’im kritik düzeyinde altında. 🥺 Vitamin takviyesi başladı doktor. D vitamini ve B-12 vitamini. Bir ay sonra tekrar gideceğim. 🥰
Oh her şey yolundaymış üzme kendini, B12 benim de hep çok düşük çıkardı. Bir ara çok sebze ağırlıklı beslenmiştim doktorum ne yedin de bu kadar yükseltttin gece gündüz mantar mı yedin demişti 😄 Sen de bir dene, takviyeyle falan da hallolur inşallah. Ben de sanırım demir eksikliği tedavisi göreceğim hep düşük hep.🤷🏻‍♀️ Mutlaka diş muayenesi de ol, gebelikte sıkıntı çıkarabiliyorlar.🤍

Oh her şey yolundaymış üzme kendini, B12 benim de hep çok düşük çıkardı. Bir ara çok sebze ağırlıklı beslenmiştim doktorum ne yedin de bu kadar yükseltttin gece gündüz mantar mı yedin demişti 😄 Sen de bir dene, takviyeyle falan da hallolur inşallah. Ben de sanırım demir eksikliği tedavisi göreceğim hep düşük hep.🤷🏻‍♀️ Mutlaka diş muayenesi de ol, gebelikte sıkıntı çıkarabiliyorlar.🤍

Zirkonyum kaplama ile diş estetiği yaptırmıştım, dişlerimde hep kanal tedavisi var 😂 sinir yok hiç üstlerde, inş bir sorun çıkmaz ama tekrardan bir gideyim iyi hatırlattınız 🧡

Ah yeter ki böyle sorunlar olsun, tedavi edilebilir… Bir de benim anksiyetem de vardı, sadece psikolog ve psikiyatrist ile görüşüyordum B-12 eksikliği anksiyete yapıyormuş 🥲

Zirkonyum kaplama ile diş estetiği yaptırmıştım, dişlerimde hep kanal tedavisi var 😂 sinir yok hiç üstlerde, inş bir sorun çıkmaz ama tekrardan bir gideyim iyi hatırlattınız 🧡

Ah yeter ki böyle sorunlar olsun, tedavi edilebilir… Bir de benim anksiyetem de vardı, sadece psikolog ve psikiyatrist ile görüşüyordum B-12 eksikliği anksiyete yapıyormuş 🥲
E dişler de tamam, süper. ✅ Benim yirmilik dişlerden biri sorunluydu onu çektirdim, acaba hepsini çektirsem mi diye düşünüyorum.😒
B12 & Anksiyete? Bunu bilmiyordum. 😔 En kısa zamanda üstesinden gelmeni diliyorum. 🙏🏻

Ay hadi inşallah 😍 Şimdi kan testlerimi aldım bütün testlerimi yaptırdım. Sonuç olarak;

Amaaaaa; B-12’im kritik düzeyinde altında. 🥺 Vitamin takviyesi başladı doktor. D vitamini ve B-12 vitamini. Bir ay sonra tekrar gideceğim. 🥰
Dil altı venatilura B12 öneririm en temizi.

Beni de listeye ekler misiniz?
2 senelik evliyim, pcosumluyum. Eşimin sperm değerleri iyi, ben henüz hsg çektirmedim. Lafı açılmışken hsg için Ankara'da doktor ya da hsg için merkez önerisi alabilirim :)

Merhaba bende varımmmmm 7 yasına gircek 2015 dogumlu bir oglum var. Simdiki aklım olsa o bebekken yapardım ikinciyi. Yine de geç kalmıs sayılmam sanırım. Bu ay ilk denemeyi gerceklestirdik 😀 bat 6 aralık. 2022 de anne olmak ya da hamile olmak istiyorum
Bat gectimi güncel mesaj yazmamissin şuan ayın 9 u

Beni de yazın kızlar listeye. 2 düşüğüm var genetik test yaptırcam kürtaj sonrası 3 ay beklemeyi düşünüyorum 1.5 ayı gitti kısmetse şubat gibi başlarız çalışmalara.

Canım peki hsg yani rahim filmi çekilmeni istediler mi bende bugün doktora göründüm alttan muayene yaptı senin gbi hiç bi sıkıntı çıkmadı. Çıkmadı da 10 aydır neden olmuyor bu 🙄😣😣🤣

Beni de yazın kızlar listeye. 2 düşüğüm var genetik test yaptırcam kürtaj sonrası 3 ay beklemeyi düşünüyorum 1.5 ayı gitti kısmetse şubat gibi başlarız çalışmalara.
Çok geçmiş olsun.🙏🏻 Genetik testi eğer devlette yaptıracaksanız sonuçların çıkması 2 ayı buluyor bilginiz olsun.🙂

X