- 7 Mayıs 2020
- 422
- 1.376
Amin hepimizinAllah gönlüne göre versin insallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin hepimizinAllah gönlüne göre versin insallah
Canım bu testin markası neydi? Bir de bekledikçe mi oldu yoksa ilk beş dkda mı çıktı? Bir de bekledikçe daha da koyulaştı mu saklıyor musun hal:)Kızlar adete 3 gün var. .çatlamadan sonra 11.günüm..yakından daha pembe görünen çizgi var sevinmelimiyim..midem çok fenaa
Gönülden kocaman Aminnn ağzına sağlık canım
Bence regle yakın yapmak lazım diğer zamanlar hayal kırıklığı oluyor. Erken gebelik testini 45 küsüre almıştımArkadaşlar erken gebelik testi ücreti fazla miydi hatırlamyrm ama benim reglime 1 hafta varken silik çizgide görmüştüm normal testte
Oo fazlaymış Ben 2019da 5tl.aldigim normalde 7 gün kala öğrenmiştim geç döllenme diyorlar sanırım o zaman 7 gün kala çıkmıyor ama erken olursa çıkıyor.Bence regle yakın yapmak lazım diğer zamanlar hayal kırıklığı oluyor. Erken gebelik testini 45 küsüre almıştım
Tebrik ederim. Ben daha cesaret edemiyorum. Tek sebebi bebegimin 15 aylik oluşu değil. Benim gebelik şekerim vardı. Cok cektim. Hep parmağımdan kan almak şeker ölçmek diyet yapmak zorunda kaldım. Hastanelere taşındım durdum. Aslında Turkiyede yaşasam böyle buyuk olay cikmazdi gebelik seferinden ama yaşadığım yerde çok ciddiye aliyolar. Sıkı denetimdeydim. Böyle hamile kalirsam yine gebelik şekerim çıkar diye korktuğumdan kilo vermem gerekiyor.Hiç beklemee benimde kızım 15 aylık yani 16 ya girdi ve hamileyim. Aralarında tam 24 ay olacak O kadar büyütüp geri dönmektense ikisi beraber büyüsün
Valla ben de gördüm kuzum hayırlısı olsun
Teşekkür ederim canımm Her hamilelik farklı olur diyolar inşallah ikincisinde çıkmaz Ne kadar zor olduğunu tahmin edebiliyorum ama. İnsanın ilk tecrübesi neyse hep öyle olacak gibi korkuyor allah gönlüne göre versin inşallahTebrik ederim. Ben daha cesaret edemiyorum. Tek sebebi bebegimin 15 aylik oluşu değil. Benim gebelik şekerim vardı. Cok cektim. Hep parmağımdan kan almak şeker ölçmek diyet yapmak zorunda kaldım. Hastanelere taşındım durdum. Aslında Turkiyede yaşasam böyle buyuk olay cikmazdi gebelik seferinden ama yaşadığım yerde çok ciddiye aliyolar. Sıkı denetimdeydim. Böyle hamile kalirsam yine gebelik şekerim çıkar diye korktuğumdan kilo vermem gerekiyor.
20 lira canım miratech markaArkadaşlar erken gebelik testi ücreti fazla miydi hatırlamyrm ama benim reglime 1 hafta varken silik çizgide görmüştüm normal testte
İkna etmek derken kaç yasi bekliyordu eşinizKızlar merhaba bende 2 bucuk senelik evliyim eşimi zor ikna ettim cocuga ekim ayının basından beri deniyoruz bakalım benide yazın listeye yaş 30
Ah ahh Ben simdi diyorum keşke eşimi dinleseydim 2 yıl beklemesydmEşim 32 ve ona göre erken
Ah ahh Ben simdi diyorum keşke eşimi dinleseydim 2 yıl beklemesydm
Yarın egzersize de baslyrm bu halimle hamile kalsam vahim durumum inan ki annem dün dedi ki 9 aylık hamile iken bunun yarısı kadar karnın yoktu ciddi yaniNaptn canım onumuzdeki ay denemeye devam mı?
Yarın egzersize de baslyrm bu halimle hamile kalsam vahim durumum inan ki annem dün dedi ki 9 aylık hamile iken bunun yarısı kadar karnın yoktu ciddi yani
Evet inşallah. Hafta sonu sınavım var diye annem gelmsti dün de alt komşum vardı oğluma bakmak isteyen. Annemle tanışmak istedi Anlaştık ise girene kadar yarım gün girince tam gün bakacak oğluma.1 2 ay spor diyetle devam et bari canm o aradan bebişte olursa ne ala
Hayırlısı ınsallah canım. Durmadı mı kreşte oğlanEvet inşallah. Hafta sonu sınavım var diye annem gelmsti dün de alt komşum vardı oğluma bakmak isteyen. Annemle tanışmak istedi Anlaştık ise girene kadar yarım gün girince tam gün bakacak oğluma.
Ben artık istediğim.gibi sporumu yapcm derdime caliscm. Umarım kreşe verirken ki hevesim gibi kalmaz içinde.