Gebeliğe Hazırlık 2022 yılında Hamilelik Düşünenler/İsteyenler Kimler 🥰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Arkadaşlar artık bat tarihlerini almıyorum ama bilinç oluşsun istedim bu konuda bir de sürekli tek tek girmek kalabalk olduk zor oldu. Bunun yerine artık ay ay hamile annelerimizin listesini yapacağım 😍 listede aday olarak isimleri olmyn gözümden kaçan varsa buna yazablr mi?

Kızlar adete 3 gün var. .çatlamadan sonra 11.günüm..yakından daha pembe görünen çizgi var sevinmelimiyim..midem çok fenaa😔
Canım bu testin markası neydi? Bir de bekledikçe mi oldu yoksa ilk beş dkda mı çıktı? Bir de bekledikçe daha da koyulaştı mu saklıyor musun hal:)

Arkadaşlar erken gebelik testi ücreti fazla miydi hatırlamyrm ama benim reglime 1 hafta varken silik çizgide görmüştüm normal testte

Bence regle yakın yapmak lazım diğer zamanlar hayal kırıklığı oluyor. Erken gebelik testini 45 küsüre almıştım
Oo fazlaymış Ben 2019da 5tl.aldigim normalde 7 gün kala öğrenmiştim 🤭 geç döllenme diyorlar sanırım o zaman 7 gün kala çıkmıyor ama erken olursa çıkıyor.

Hiç beklemee 🤭 benimde kızım 15 aylık yani 16 ya girdi ve hamileyim. Aralarında tam 24 ay olacak☺️ O kadar büyütüp geri dönmektense ikisi beraber büyüsün😍

Valla ben de gördüm kuzum hayırlısı olsun 😍
Tebrik ederim. Ben daha cesaret edemiyorum. Tek sebebi bebegimin 15 aylik oluşu değil. Benim gebelik şekerim vardı. Cok cektim. Hep parmağımdan kan almak şeker ölçmek diyet yapmak zorunda kaldım. Hastanelere taşındım durdum. Aslında Turkiyede yaşasam böyle buyuk olay cikmazdi gebelik seferinden ama yaşadığım yerde çok ciddiye aliyolar. Sıkı denetimdeydim. Böyle hamile kalirsam yine gebelik şekerim çıkar diye korktuğumdan kilo vermem gerekiyor.

Tebrik ederim. Ben daha cesaret edemiyorum. Tek sebebi bebegimin 15 aylik oluşu değil. Benim gebelik şekerim vardı. Cok cektim. Hep parmağımdan kan almak şeker ölçmek diyet yapmak zorunda kaldım. Hastanelere taşındım durdum. Aslında Turkiyede yaşasam böyle buyuk olay cikmazdi gebelik seferinden ama yaşadığım yerde çok ciddiye aliyolar. Sıkı denetimdeydim. Böyle hamile kalirsam yine gebelik şekerim çıkar diye korktuğumdan kilo vermem gerekiyor.
Teşekkür ederim canımm ☺️ Her hamilelik farklı olur diyolar inşallah ikincisinde çıkmaz ☺️ Ne kadar zor olduğunu tahmin edebiliyorum ama. İnsanın ilk tecrübesi neyse hep öyle olacak gibi korkuyor 🙄 allah gönlüne göre versin inşallah 🥰

Kızlar merhaba bende 2 bucuk senelik evliyim eşimi zor ikna ettim cocuga 🥲ekim ayının basından beri deniyoruz bakalım benide yazın listeye yaş 30 😊

1 2 ay spor diyetle devam et bari canm o aradan bebişte olursa ne ala 😊😊
Evet inşallah. Hafta sonu sınavım var diye annem gelmsti dün de alt komşum vardı oğluma bakmak isteyen. Annemle tanışmak istedi Anlaştık ise girene kadar yarım gün girince tam gün bakacak oğluma.
Ben artık istediğim.gibi sporumu yapcm derdime caliscm. Umarım kreşe verirken ki hevesim gibi kalmaz içinde.

Evet inşallah. Hafta sonu sınavım var diye annem gelmsti dün de alt komşum vardı oğluma bakmak isteyen. Annemle tanışmak istedi Anlaştık ise girene kadar yarım gün girince tam gün bakacak oğluma.
Ben artık istediğim.gibi sporumu yapcm derdime caliscm. Umarım kreşe verirken ki hevesim gibi kalmaz içinde.
Hayırlısı ınsallah canım. Durmadı mı kreşte oğlan 😊

X