- 26 Temmuz 2018
- 6.218
- 7.341
- 32
Gozunuzaydin çok yeni sanırım sağlıkla ilerlesin insallah çok mutlu oldumSonuc 28,50 cıktı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gozunuzaydin çok yeni sanırım sağlıkla ilerlesin insallah çok mutlu oldumSonuc 28,50 cıktı
Evet cok yeni sanırım tesekkur ederim. 3 haftalık galiba yarın doktora gideceğiz bakalımGozunuzaydin çok yeni sanırım sağlıkla ilerlesin insallah çok mutlu oldum
Maşallah süper neler yaptın sen bu dönemde zeynep hayırlı uğurlu olsunSonuc 28,50 cıktı
Hiçbir sey yapmadım valla ovülasyon gününü falan da takip etmem yani bence cok kafaya takmamak gerekiyor stres yapmamak. Umarım hepinizin hayırlısıyla guzel sonuclanır. Allah gönlünüze göre versin kızlarMaşallah süper neler yaptın sen bu dönemde zeynep hayırlı uğurlu olsun
İnşallah olmazsın hayırlısıyla pozitif bir sonuç alırsın canımmBugün 26 günüm bugün olmadım. Bacak ağrısı ve arada kasık ağrısı oluyor. Gün içinde ıslaklık oldu korka korka baktım her defasında inşallah regl olmam bu 9 ayımız daha şimdiden çok yoruldum. Her ay yine umutlarım boşa çıkmasın diye dua ediyorum umarım Kasım hepimiz için uğurlu gelir
Çok teşekkür ederim inşallah canımİnşallah olmazsın hayırlısıyla pozitif bir sonuç alırsın canımm
Canım ben de hamileyim ki 4+3 haftalık yazmıştım aslında
Cok sevindim Rabbim sağ salim kucagına almayı nasip etsin inşallahKızlar b hcg 23.74 hamileyim
Allah gönlüne göre versin insallahKızlar selam
Benim bat 19 kasım normalde, hala daha bebek yapıp yapmama konusunda kararsızım ama etrafımda kolay hamile kalamayanları gördükçe bu ay salalım artık bari dedik.
Pepapp kullanıyorum,ona göre ovulasyon günüm Perşembe gözüküyordu ben de Çarşamba’dan beri test yapıyorum. Çarşamba-Perşembe-Cuma silik çıktı hep. Dün sabah öylesine yaptım vee t kopkoyu çıktı. Akşam tekrarladım yine aynı şekildeydi. Bu sabah değerlendirdik, bir iki saat önce testi yaptım ve silikleşmeye başlamış. Evleneli 2 yılı geçti Eylül’de ve bu ilk denemem. Olursa olur olmazsa olmaz kafasındayız acelemiz olmadığı için rahatız, hatta ne yarım saat uzandım ne bacaklarımı havaya diktim. Olacaksa her türlü olur kafasındayım, ama insan merak ediyor tabii.
Hayırlısı olsun diyor ve diğer yarışmacılara başarılar diliyorum
Rabbim sizede sağ salim kucagınıza almayı nasip etsin insallahNe güzel haberler geliyor böyleSonuc 28,50 cıktı
Ayy ayyy nasıl mutlu oluyorum güzel haberlere bak maşallah Allah kucagınıza almayı nasip etsin insallahCanım ben de hamileyim ki 4+3 haftalık yazmıştım aslında
Amin cok tesekkur ederimRabbim sizede sağ salim kucagınıza almayı nasip etsin insallahNe güzel haberler geliyor böyle
Ahhh inşAllah çiçeğimm inşAllah olana kadar peşini bırakmak yokBu topik bize de ugur getirir insaAllah ya tiniminnoş Tiniminimavihanim
Gönülden kocaman Aminnn ağzına sağlık canımHamişleri tebrik ederim. Sağlıklı gebelikler diliyorum
Rabbimden önce yıllardır bekleyenler hasret çekenler için hayırlı saglıklı evlatlar nasip etmesini diliyorum. Allah herkese o guzel duyguları yaşatsın. Bana ve ıkıncıye ucuncuye anne olmak isteyen herkese de tekrarını saglıkla hayırla nasip etsin inşallah
Akşam duamızı yaptım çekilebilirim
PiaLeon canımcım benii unutmuşun listeye eklemeyeEbeniz iki oldu ben de geldim Ben de bir yıla yaklaştı gebelik planlayalı. Eşimin işi gereği şimdilik Amerika’da yaşıyorum 10 ayımız kaldı dönecez inşallah
Ağustos ayında Türkiye’ye geldim doktora gittik polikistikover görünümü var dedi hormonlar normal regli düzenli hiçbir sıkıntım yok ama olmuyor eşime de bakıldı onda da bir sıkıntı yok orada imkanımız varken aşılama oldum ama olmadı. Şimdiye kadar hep ovülasyon testi ile takip ediyordum hep yumurtlama çatlama gördüm ama olmadı. İlk işim ovülasyon testlerini kaldırmak oldu. Şimdilerde çok popüler MFK yöntemi deniyoruk bakalım nasip
Ne kadar Topiklerden uzak duracağım desem de yapamıyorum
31 yaş bat 18 kasım
Bol bebekli Gebeli topik olsun inşAllah
Evet yurtdışında ben de bundan kullandım cinsel ilişkiden 5 dakika önce aplikatörü var o şeklinde vajına içine sıkılıyor tabi ben sonuç alamadım ama alanlar çok canım
Evet Türkiye’deki jel bu preseed le aynı